- 23 Mayıs 2019
- 116
- 247
- 18
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam filmlik olmuş evlendiler ha ilginç bir durum..Benim yilda birkac kere adet olan arkadasim (ki doktoru da çocuk sahibi olmasinin zor oldugunu soylemisti) hamileligini 6
Ayda mi ne farketmisti. Ustelik gecen zamanda bebeğin babasi olacak sevgilisinden de coktan ayrılmıştı.
Sonrasi adami bulma-apar topar evlenme falan...epey sancili gecti.
Bu dunyada hersey olur yani. Doktorun da birsey gorunmuyor diyormus. Devamli boyle karamsar dusunmen psikolojini etkiler ve gebe kalma konusunda sıkıntılar yasarsin. Hayata daha olumlu bakmaya calis lutfen
Evlendiler ikinci supriz yumurtayi da dogurup boşandılar. Ustelik bu arkadasim üzülüp bana aglardi "cocugum olmayacak" diye :)Tam filmlik olmuş evlendiler ha ilginç bir durum..
Merhabalar. Aslında konuyu kadın hastalıkları bölümünde filan açmam gerekiyordu ama bu benim için önemli bir dert olduğu için sizinle burada paylaşmak istedim.
Ben ergenliğe yavaş yavaş 7.sınıf gibi girdim ama ilk adetimi 15 yaşında oldum. Zayıf biriyim hem de aşırı zayıf ve minyon. İlk seneler 5 6 ayda bir adet oluyordum. Birkaç sene sonra doktora gittim her şey yolunda sağlıklı dedi. Bunun birçok nedeni olabilir ama görünürde bir şey yok dedi. Sonraki birkaç sene tekrar gittim adet sökücü verdi o zaman oldum. En son geçen yaz gittim. Bana bir sürü vitamin vs. Verdi. Pek kullanamadım içinde laktoz vardı çünkü. Doğum kontrol de kullanamıyorum ağır geliyor. Hormonlarımın normal olduğunu söylese de bence hormonlarım düşük adetliyken test ediyorlar o zaman normal çıkıyor ama adet olmam gereken tarihlerde olmuyorum bence o zamanlar hormonlarım düşük. Neyse.
Son olarak 2 2.5 ayda bir adet oluyorum ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Doktor bir sorun görünmüyor dese de böyle bir kadının çocuğu olur mu? Şimdilik çocuk düşünmüyorum ama şimdiden endişeliyim. Böyle bir durumla karşılaşıp anne olan var mı?![]()
Ben de bekarken 3 ayda bir regl olurdum. Gittiğim prof polikistik over ın var. Evlenip çocuk düşünene kadar doğum kontrol hapı kullan hiç değilse çocuk sahibi olma şansını yükselt yoksa çok düşükihtimal çocuğunun olması dedi. 4 ay kadar kullandım doğm kontrol hapını ama tüylenme falan yapmaya başlayınca bıraktım. O dönem saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ve adetlerim daha düzenli olmaya başladı. Evlendiğim ilk aylarda korundum ve sonrasında nasıl olsa hamile kalma şansım çok düşğk bakalım kaç senede olacak diye korunmayı bıraktık ve korunmadığım ilk ay hamile kaldım. Tabi ben şok. Allahın hikmeti ayrı birşey ama soğan kürü de gerçekten Allahın insanlara gönderdiği bir mucize bence deneyin.Merhabalar. Aslında konuyu kadın hastalıkları bölümünde filan açmam gerekiyordu ama bu benim için önemli bir dert olduğu için sizinle burada paylaşmak istedim.
Ben ergenliğe yavaş yavaş 7.sınıf gibi girdim ama ilk adetimi 15 yaşında oldum. Zayıf biriyim hem de aşırı zayıf ve minyon. İlk seneler 5 6 ayda bir adet oluyordum. Birkaç sene sonra doktora gittim her şey yolunda sağlıklı dedi. Bunun birçok nedeni olabilir ama görünürde bir şey yok dedi. Sonraki birkaç sene tekrar gittim adet sökücü verdi o zaman oldum. En son geçen yaz gittim. Bana bir sürü vitamin vs. Verdi. Pek kullanamadım içinde laktoz vardı çünkü. Doğum kontrol de kullanamıyorum ağır geliyor. Hormonlarımın normal olduğunu söylese de bence hormonlarım düşük adetliyken test ediyorlar o zaman normal çıkıyor ama adet olmam gereken tarihlerde olmuyorum bence o zamanlar hormonlarım düşük. Neyse.
Son olarak 2 2.5 ayda bir adet oluyorum ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Doktor bir sorun görünmüyor dese de böyle bir kadının çocuğu olur mu? Şimdilik çocuk düşünmüyorum ama şimdiden endişeliyim. Böyle bir durumla karşılaşıp anne olan var mı?![]()
evet iki cocugum var ikiside korunurken oldu , 2 düsükten sonra artik bebek istemiyoruz dedigimizde korunmaya basladik , ikiside planlanan hamilelikler degildiKorunup mu oldu
Merhabalar. Aslında konuyu kadın hastalıkları bölümünde filan açmam gerekiyordu ama bu benim için önemli bir dert olduğu için sizinle burada paylaşmak istedim.
Benim gibi düşünüyor muydunuz ve kilonuz nasılBende 2 ayda bir adet olurum.
Hamile kalmamda hiç bir sıkıntı olmadı.
Yani hemen hamile kaldığım için umutsuzluğa kapılmadım.ben kayıplardan sonra umutsuz oldum.kilom boyuma göre normal sayılır 1.74cm 75kiloyumBenim gibi düşünüyor muydunuz ve kilonuz nasıl