Çocuğumun sağlığı ile ilgili sürekli olumsuz düşünceler içindeyim

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
8 yaşında çocuğum var.Sürekli hastaymış gibi geliyor.geçen gün burnu kanadı.Grip olduğu için sürekli burnunu silince ve dokununca olmuştur diye fazla üstüne düşmedim.Akşam da dişlerini fırçalarken diş eti kanadı öyle çok değil.Ama çok korkuyorum.
Daha öncede bazen bacaklarım ve koltuk altım acıyor diye söylüyordu.
İnternetten baktım akşam diş eti kanaması için lösemi belirtisi olarak yazıyor.Çok moralim bozuldu.
Daha önce dişeti hiç kanamamıştı.okullar kapalı olduğu için evde diş fırçalama işide aksadı.bundan olabilir mi.Doktora gitmeyede korkuyorum riskli diye ne yapmalıyım

Bende psikolojik olarak sıkıntımı var sizce.Sürekli olumsuz düşünüyorum

8 yaşında çocuğum var.Sürekli hastaymış gibi geliyor.geçen gün burnu kanadı.Grip olduğu için sürekli burnunu silince ve dokununca olmuştur diye fazla üstüne düşmedim.Akşam da dişlerini fırçalarken diş eti kanadı öyle çok değil.Ama çok korkuyorum.
İnternetten baktım akşam diş eti kanaması için lösemi belirtisi olarak yazıyor.Çok moralim bozuldu.
Daha önce dişeti hiç kanamamıştı.okullar kapalı olduğu için evde diş fırçalama işide aksadı.bundan olabilir mi.Doktora gitmeyede korkuyorum riskli diye ne yapmalıyım

Yapmayin lütfen. Gerçekten hiç gerek yokml dis eti kanaması internette lösemi diye çıktı diyelim , siz de dış eti kanayan birini ilk kez mi görüyorsunuz 😒 tamam tedbirli olmakta fayda var da dozunu ayarlamak önemli 😒

öncelikle internetden tanı koymaya çalışmayın orda kanser belirtisi olmayan hastalık yok.
diş kanaması fırçalama hatası düzensizliğinde oluşabilir
koltuk altı agrısı devam ediyorsa el ile yokladıgınızda bir sertlik var ise doktora götürmek daha dogru olur
ama gelip geçti ise üzerinde olumsuz düşünmek sizi yorar

Çocuğu rahat bırakın o maşallah iyi ama siz iyi değilsiniz bence. En kısa zamanda bir psikologa görünmenizi tavsiye ederim.

Pimpirikli bir annesiniz iyi düşünün herşey iyi olsun.bu vesveseyle kendinizi de cocugunuzuda huzursuz etmeyin

Diş eti kanaması lösemi mi? İnternete ne yazsam kanser çıkıyor zaten. başım ağrıyor de kanser, ayağımda yara çıktı de kanser... Saçma yani.

Kendi haline bırakın.

ben kendimi bildim bileli dis etlerin kanar losemi falanda degilim.
daimi disleri cikiyor olabilir disleri dokulecek olabilir oyuzden kaniyordur muhtemelen.
koltuk alti ve bacaklarinin agrimasi uzayacagi icindir bildigim kadariyla buyume hormonu ignesini bile koltuk altindan vurulur.
googleye baksam benim 1 aylik omrum bile yok.

Pimpirik yapıyorsunuz. Dişeti benim her gün kanar burun kanaması grip olan çocuk için zaten bişey değil.

Bence google a belirti yazmayın, baş ağrısı da beyin tümörü çıkıyor. Google a bakıp tanıyı koyuyor olsaydık niye doktorlar 10 sene okusun🙂yazarlardı google amcaya çıkardı hemen dimi?

Sizin yerinizde olsam, özel muayenehane veya tıp merkezleri gibi daha az hastanın olduğu bir yerde çocuğumu muayene ettirirdim. En azından kafam rahat olurdu. Dikkatli olmak zorundayız ama salgının etkilerinin 1 yıl daha devam etme ihtimali olduğunu düşünürsek, eninde sonunda belirli ölçüde hayata karışacağız.

Bu gidişle doktora gidip dönüp bu sefer acaba Korona mı oldum diye yazacaksınız. O bahsedilen durduk yere kanamalar. Çarpma, düşme olmadan morarmalar.

Çocuğa yansıtmayın bari :olamaz: Okurken daraldım:olamaz:Biraz relax olun.Google amcayı da fazla ciddiye almayın.

bir kaç gündür sol gözüm sürekli atıyor. normalde takılmam böyle şeylere ama evden de çıkmayınca insanın kendi aldığı nefes bile batıyor kendisine. dün akşam da eşime bahsettim gözüm durmadan atıyor çok sıktı artık diye. internetten baksana neyin belirtisi dedi. "olduu internetten bakiyim de kör olcam diye derde düşiyim dimi, bakılır mı hiç internetten hastalığa" dedim.

velhasılı kelam internetten hastalık araştırmayın, belirtilere bakmayın. yoksa 3 aylık ömrüm kaldı diye böyle forumlara düşer, çare ararsınız.

Diş eti dediğin kanar. Benimki de hep kaniyor. Sizin hiç mi kanamadi?
İnternette herkes kanser. Aynı hatayi ben yıllar önce yapmıştım. Kanlı ben çıkmıştı boynumda. Yazdım internete. Aboov kanlı ben= kanser. Tüm siteler öyle diyor.
Panik olduk, aile dostu bir doktoru çağırdık eve. Adam dedi ki , bir pamuğa sirke dök, boynuna sür.
Dedim kendi kendime, ne alaka
Ama dediğini yaptım, 5 güne kalmadı düştü kanlı ben 😂 aldırmayın internete lutfen

Annelik çok zor sizi anlıyorum üst üste birkaç şey olunca insan tedirgin oluyor.Benim oğlum da akşamları bazen bacağım kolum ağrıyor vss diyor korktum dr muza sordum büyüme gelişme ağrıları dedi ama sürekli söylemeye devam etse yine başka doktorlara götürürüm sağlık bu ihmale gelmez erken teşhis hayat kurtarır.

İmkanınız varsa özel Dr a gidin, tahlil yaptırın, içiniz rahat etsin.

Büyük hastalıklar öyle aman aman belirti vermiyor zaten, sinsi ilerliyor, Allah korusun.

Bir de gün içindeki iştahı, hareketliliği nasıl.
Bütün olarak değerlendirin, anne olarak en doğrusunu siz bilirsiniz zaten 💕

Koltuk altı,bacak,kemiklerinin ağrıması bu yaşta çocuk için normal değil mi?
Diş fırçasının sertlik derecesi ne?
Uyuduğu odada buhar makinesi,hava nemlendirici vs kullanıyor musunuz?
İnsan en çok bilmediği şeyden korkar madem bu kadar çok korkuyorsunuz daha çok araştırıp daha çok okuyacaksınız.

google'a sorsanız kol uyuşması diye size kalp krizi der
halbuki sebebi kolunuzun üstüne yatmanız

bu kadar evham yapmayın alt tarafı dişi kanamış

Back
X