Çocuğumun sağlığı ile ilgili sürekli olumsuz düşünceler içindeyim

Çocukken dişetim çok kanardi simdi bilmem kaç yasindayim (🙄) birseyim yok.
Ne düşünürseniz cekersiniz aklıniza kötü şeyler getirmeyin.

Diş eti dediğin kanar. Benimki de hep kaniyor. Sizin hiç mi kanamadi?
İnternette herkes kanser. Aynı hatayi ben yıllar önce yapmıştım. Kanlı ben çıkmıştı boynumda. Yazdım internete. Aboov kanlı ben= kanser. Tüm siteler öyle diyor.
Panik olduk, aile dostu bir doktoru çağırdık eve. Adam dedi ki , bir pamuğa sirke dök, boynuna sür.
Dedim kendi kendime, ne alaka
Ama dediğini yaptım, 5 güne kalmadı düştü kanlı ben 😂 aldırmayın internete lutfen
bende de ayni sekilde gogus tarafinda cikti et beni gibi kirmizi sizinki de mi o sekildeydi.hergun kac dakika sirkeli pamuk yapacagiz ?

bende de ayni sekilde gogus tarafinda cikti et beni gibi kirmizi sizinki de mi o sekildeydi.hergun kac dakika sirkeli pamuk yapacagiz ?
İçi kanlı bir bendi.boyutu da toplu iğne başı gibiydi. Koyu kırmızı-siyahimsi bir renkti. Bir hafta içinde iz bile kalmadan düştü.
Bence siz de bir deneyin. Bir ihtimal belki sizinkisi de benimkindendir,geçer.
Alt tarafı sirke. Ne kaybedersiniz:)

İçi kanlı bir bendi.boyutu da toplu iğne başı gibiydi. Koyu kırmızı-siyahimsi bir renkti. Bir hafta içinde iz bile kalmadan düştü.
Bence siz de bir deneyin. Bir ihtimal belki sizinkisi de benimkindendir,geçer.
alt tarafı sirke. Ne kaybedersiniz:)
aynen sirkeyi gunde kac kez surdunuz ya da sirkeli pamugu medikal bantla yatarken yapistirsak sabaha kadar :)))))

Cocuk dis fircalari da bazen cok sert olabiliyor.mumkun olan en yumusak dis fircasini kullanirsa kanamasi azalir ve zamanla tamamen gecer.

Back
X