- 2 Ekim 2015
- 464
- 1.382
- 113
- Konu Sahibi derya10-_-
selam. 11 yıllık evli ama evliliğinin yarısından çoğu problemli ve küs geçmiş yıllardır yürümeyeceğine inanan ama zorla yürütmeye çalışan bir anneyim. 8,5 yaşında bir kızım var ve artık olayları anlayabilen evdeki durumdan rahatsız olduğu için hafta sonları bile eve gelmek istemeyen bir çocuk. kızıma 3 aylıktan beri annem baktı ben çalışıyorum uzun çalışma saatleri olan bir işim var 12 13 saat dışarıdayım. yazları kızım annemlerde kalıyor okul sezonu annem okul çıkış saatinde okuldan alıp bize gidiyor babası gelince evine gidiyor. bu yıllardır böyle bizden çok herşeyiyle ilgilenen benim ailem maddi ve manevi hatta. çalışıyorum ve maaşım eşimin 2 katına yakın. yani kızıma ve kendime çok rahat bakabilirim zaten şuan da eşimin eve tek katkısı kirayı ödemek oda asgari ücretin yarısı kadar. okulsezonu bitince ayrılmayı düşünüyorum henüz eşimle konuşmadım anlaşmalı boşanma olmazsa sizce kızımın velayeti nasıl olur yaş gereği durum ne olur. kızıma annemin bakıyo olmasının bana avantajı olur mu? ben ayrı bir eve çıkıp kızımla kendime yeni bir düzen kurmayı düşünüyorum boşanma sürecinden sonra. eşimin annesi kendi evinde değil ananesinin evinde kalıyor kendi evi var ama ona yardımcı oluyor aynı zamanda başka bir işte yarı zamanlı çalışıyor. bakabilme durumu yok. eşim ortaokul mezunu ben üniversite. herşeyi yazıyorum ki net bilgi alabileyim diye. kızımın a dan z ye okul özel ihtiyaçları herşeyiyle ben ilgileniyorum ve benim ailem bunu şahitlendirme durumum %100. sizce durum ne olur başından böyle bir durum geçen yada hukuki bilgiye sahip olan varsa nolur yardımlarınızı bekliyorum. kızımı kaybetmeyi göze alamam gerekirse bir ömür aynı evde 2 yabancı olurum ama onsuz yaşayamam.
Son düzenleyen: Moderatör: