- 20 Temmuz 2025
- 38
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi nurcan117888
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaşına kadar ilk defa mı çıktı benim oğlum da alerjik ve atopik dermatit neye alerjisi olduğunu bilmeden geçmiyor ne yazikki ya da vücudu onu tolere etmeyi öğrenmedenMerhaba kızlar 2 yaşındaki cocuğumun vücudunda döküntü çıktı ilk başta küçüktü büyüdü her yerinde çıkmaya başladı 2 tane falandı şimdi baya coğaldı çocuk doktoruna götürdük ama alerji dedi hipokort krem verdi geçmedi hala resimdeki gibi
Bizim doktorumuz tatlıdan abur cuburdan uzak dursun dedi bende hiç bişey vermiyorum tatlı ama gecmedi halaBu yaşına kadar ilk defa mı çıktı benim oğlum da alerjik ve atopik dermatit neye alerjisi olduğunu bilmeden geçmiyor ne yazikki ya da vücudu onu tolere etmeyi öğrenmeden
Hemen geçmez yenileri çıkıyor mu eskiler mi duruyor bol bol.nemlendirin cildiniBizim doktorumuz tatlıdan abur cuburdan uzak dursun dedi bende hiç bişey vermiyorum tatlı ama gecmedi hala
Yenileri cıkmaya başladi cnm mesela yüzünde yoktu şimdi yüzünde kollarında cıkmaya başladıHemen geçmez yenileri çıkıyor mu eskiler mi duruyor bol bol.nemlendirin cildini
Yaa kıyamam o zman alerji yapan besini tam bulamamissiniz demektir yediklerini takip edin mutlaka anne sütü alıyorsa siz kendi yediklerinizedeYenileri cıkmaya başladi cnm mesela yüzünde yoktu şimdi yüzünde kollarında cıkmaya başladı
İnş geçer kremle felan ya korkuyorum bide egzama felan olur diyeYaa kıyamam o zman alerji yapan besini tam bulamamissiniz demektir yediklerini takip edin mutlaka anne sütü alıyorsa siz kendi yediklerinizede
Geçer geçer merak etmeyin ağır atopik dermatit benim bebeğim bile çok iyi toparlandı telaş yapmayın sadece besinleri iyi takip edinİnş geçer kremle felan ya korkuyorum bide egzama felan olur diye
Krem felan kullandınız mı canım siz peki bide neye alerjisi olduğunu öğrendiniz miGeçer geçer merak etmeyin ağır atopik dermatit benim bebeğim bile çok iyi toparlandı telaş yapmayın sadece besinleri iyi takip edin
Bebeğinizi mutlaka alerji testi yaptırın özellikle gluten.Merhaba kızlar 2 yaşındaki cocuğumun vücudunda döküntü çıktı ilk başta küçüktü büyüdü her yerinde çıkmaya başladı 2 tane falandı şimdi baya coğaldı çocuk doktoruna götürdük ama alerji dedi hipokort krem verdi geçmedi hala resimdeki gibi
Anladım cnm doktor ztn tatlıdan uzak dursun dedi tatlı yapmış olabilir dedi ama normalde de daha önce yiyordu tatlı alerji olsa o zamanlar olmaz mıydıBebeğinizi mutlaka alerji testi yaptırın özellikle gluten.