Çocugumun yüzündeki tırnak izleri sebebini cocuktan değil ,öğretmenden duymak istemem sosyetik?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Merhaba kızlar
daha oncede bır kac konum oldu
ege dubn ege yuzundekı 2 tırnak ızıyle geldı
ben sebebı daha sonra ogrendım ama basta soylemek ıstemedı neyse.
Oyuncak yuzunden olmus once ege almıs daha sonra xxx ısımlı sınıftakı otıstık cocuk elınden alırken olmus.

o cocuga karsı egenın sevgı dolu olmasıyla ılgılı bır cok kez konustum , yanı onu aralarını almıyorlarmıs o bıraz hasta sız aranıza alın ıyılessın guzel konusamıyor demıstı mesela bebek gıbı konusuyor vs vs ben ınsanı olarak egeye soylemem gerekenı soylemıstım.
sorun cocukta degıl.

ben bu sorunu ogretmenden ogrenmem gerekmezmıydı?
yanı ben cocugun bır gun bır uyerını mor mu gorecegım?
Ote yandan gıttıgı okul ozel bır okul ama cocugumun hırpalanmasını ıstemıyorum ,bır gun cocuk gelse bısı olsa ben nereden bıleyım mısal dusup kafasını vurdugunu?

bı turlu ogretmenlere ıstedıgımı yaptıramıyorum bır turlu anlamıyorlar kacıncı oldu daha oncedene egeye bırının tekme attgıında ogretmenı aramıstım sızden duymak ıstıyorum demıstım.
kadın sagolsun hamıle kaldı ve dogurmak uzere gıttı gıdecek bunada kızıyorum hadı neyse .

velı toplantısı hıc yapılmadı bu normalmı? 2. egıtım basladı hatat bıtecek bu gıdısle bende az once sosyal medyadan tahmın ettıgım velılere toplu mesaj attım tabı bu tırnaklardan bahsetmedım. bu tıp ısteklerımden bahsettım hanı bırlık olalım sızde ıstemıyormusunuz sız ne dusunuyorsunzu dedım ama :S
Sınırlıyım
bu kadar duyarsız kalmalarına ya, velilerinde öğretmenlerinde.

Son düzenleme:
Ogretmenin hamile kalmasina ve gitti gidecek olmasina neden kiziyorsunuz?

Ogretmene istedigimi yaptiramiyorum da cok komik olmus bu arada :)
yanı ne bılım ben sahsen gebe kalmayı dusunuyorum ısımı dusunuyorum denetımı gecelım belgeyı alalım 1 senelık daha fılan
ıste kızgınım ya ne dıcemı bılemıyorum :KK70:
haksızmıyım ama ya resmen nasıl desem kucumsemıyorum ama alcam hepsını hızaya getırıcem

okulda bunların olması öğretmeninde çocuk sahibi olmayı istemesi çok doğal..adı üzerinde çocuk...birtek öğretmenin haber vermesi gerekir tabiki onda hak veriyorum..ama büyük ihtimalle hergün oyuncak yüzünden kavga eder çocuklar..

anlıyorum ki kimse cocugunun okuluyla ılgılenmeyecek velı toplantısı rıca etmek cok ekstra bısı
oh

kastettiğiniz şeyi çok iyi anlıyorum. elbette ki öğretmen, nasıl gözetimi altındaki çocukların birbirlerine zarar vermelerini engellemek için gerekli her türlü önlemi almakla yükümlüyse, buna rağmen zarar gören çocuğun ne şekilde zarar gördüğünü aileye bildirmekle de yükümlüdür ki aile de ona göre tavır alabilsin. hele ki özel okulda, daha fazla özen beklemeniz çok normal. bence bu tekrarlayan bir sorun ise bunu idareye bildirmek de veli olarak sizin göreviniz.

Ogretmenin hamile kalmasina ve gitti gidecek olmasina neden kiziyorsunuz?

Ogretmene istedigimi yaptiramiyorum da cok komik olmus bu arada :)

ÖĞRETMEN VELİ NE DERSE YAPMAK ZORUNDA MI? belki hayır ama bu konu da EVET...

Hamile kalması da kendi yükünün arması nedeni ile çocuklara olan ilgisini azaltmış olabilir..

hadsizlik göremiyorum ben bu konuda.Sizde az patavatsız değilsiniz yani.

Merhaba kızlar
Oyuncak yuzunden olmus once ege almıs daha sonra xxx ısımlı sınıftakı otıstık cocuk elınden alırken olmus.

o cocuga karsı egenın sevgı dolu olmasıyla ılgılı bır cok kez konustum , yanı onu aralarını almıyorlarmıs o bıraz hasta sız aranıza alın ıyılessın guzel konusamıyor demıstı mesela bebek gıbı konusuyor vs vs ben ınsanı olarak egeye soylemem gerekenı soylemıstım.
sorun cocukta degıl.

Ote yandan gıttıgı okul ozel bır okul ama cocugumun hırpalanmasını ıstemıyorum ,bır gun cocuk gelse bısı olsa ben nereden bıleyım mısal dusup kafasını vurdugunu?

bı turlu ogretmenlere ıstedıgımı yaptıramıyorum bır turlu anlamıyorlar kacıncı oldu daha oncedene egeye bırının tekme attgıında ogretmenı aramıstım sızden duymak ıstıyorum demıstım.
kadın sagolsun hamıle kaldı ve dogurmak uzere gıttı gıdecek bunada kızıyorum hadı neyse .

velı toplantısı hıc yapılmadı bu normalmı? 2. egıtım basladı hatat bıtecek bu gıdısle bende az once sosyal medyadan tahmın ettıgım velılere toplu mesaj attım tabı bu tırnaklardan bahsetmedım. bu tıp ısteklerımden bahsettım hanı bırlık olalım sızde ıstemıyormusunuz sız ne dusunuyorsunzu dedım ama :S
Sınırlıyım
Ogretmenler hamile kalmamali kisirlastirilmali zatenn...diger veliler takmiyor siz neden bukadar taktiniz ki yapilir illaki velilere degilde okul idaresine soyleseniz daha iyi olur sanki

Çocuk olupda kavga etmeyeni yoktur, öğretmen hangi birine yetişsin o da kendince haklıdır. Hamile kalması sizi ne alakadar eder ki onu anlayamadım. Neyse bence fazla abartmışsınız olayı , anlıyorum annesiniz de sizde o yollardan geçtiniz sonuçta...

Ogretmenler hamile kalmamali kisirlastirilmali zatenn...diger veliler takmiyor siz neden bukadar taktiniz ki yapilir illaki velilere degilde okul idaresine soyleseniz daha iyi olur sanki
okul ıdaresınede soyledım neredeyse okul bıtecek ve hala velı toplantısı manına bırsey yok ortada
dıger velılerden bırıyle daha once konusmustum ben acıkcası cok ılgılenmıyorum okulla demıstı
sagolsun

Cute meseleyi çok abartmışsın , Davranışların bence çok çok fazla...Hepimiz çocuk olduk dayak ta yedik dayakta attık , hiç birimizin öğretmeni ailelerimizi aramadı. Ki bende özel okul mezunuyum.
Mutlaka aramaları gerekıyor mısal cocuk dustu eve gelınce bısey oldu bız gecmsıını bıle bılmıyoruzkı doktora soyleyelım ha boyle buyuk bısı olmadı ama olabılrıde. hanı velı toplantısı olsa ben sorunlarımı orada dıle getırmek ıstıyorum onuda yapmıyorlar bende bozuluyorum arkadas bu cok esktrem bısımı cozemıyorum

Merhaba kızlar

sorun cocukta degıl.

Sınırlıyım

Bir benzeri geçen benim başıma geldi. Eşim benden önce gittiği için eve kızımın yüzünde sağlı sollu iki ince çizgi varmış. Resmini çekti gönderdi bana. Sebebini söylemiyor dedi eşim.

Ama herkes çocuğunu tanır ya. “morali nasıl, rahat mı, gergin mi, mutsuz mu?” dedim. “normal” dedi. O zaman biri yapmamıştır dedim ama yine de öğretmenini aradım. Dedi “bir şey olmadı olsa kesin fark ederdim. “ Sonrasında eve gelince bir şey giymek istemiş benim cadı pulları var üstünde o çizmiş sanırım. Öyle söyledi araştırmalarımız sonunda.

Ben aradıktan sonra bir tedirgin oldum çok mu didikliyorum diye ama önemli olan çocuğun yüzünün çizilmesinden öte benim için bunu saklaması ve sosyal fobiye dönüşmesi olayı.

Senin olayında da çocuğun otistik olması ya da olmamasından ziyade şiddet eğilimli çocuklar yetiştirmemek lazım. Okulda birinin yüzünü çizmek, tekme atmak normal bir durum değil.

Öğretmenin de daha paylaşımcı olması lazım.

yanı ne bılım ben sahsen gebe kalmayı dusunuyorum ısımı dusunuyorum denetımı gecelım belgeyı alalım 1 senelık daha fılan
ıste kızgınım ya ne dıcemı bılemıyorum :KK70:
haksızmıyım ama ya resmen nasıl desem kucumsemıyorum ama alcam hepsını hızaya getırıcem
Hizaya getirmeniz zor biraz karsinizda cocugunuzun birebir emrinde dadasi yok okullarda ogretmenler sizin gibi cok bilmis veliler yuzunden demoralize olup verimini dusuruyor bazen kucumseme degilde kendi bilmezlik yapiyorsunuz herkes konumunu bilse bu ulkede keske

Hassasiyetini anliyorum ama biraz agir olmus yazdiklarin ogretmenin hamile kalmasina kizman hos degil ne yasadigini bilemessin belkise yillardir ugrasiyo benim gibi evladim olsun da ne zaman olursa olsun is onemli degil diyordur benim gibi bende ilk zamanlarda mayista hamile kalayim subatta dogurayim dogum izni yaz tatili birlessin diye ugrasirdim ama simdi oyle bir durumdayim ki olsun da isterse yazin ortasinda olsun dogum iznim kalsin neyse o gercekten hos degil bir annesiniz evlat ne demek benden daha iyi bilirsiniz

Ogretmene dedigimi yaptiramiyorum da hos olmamis ben sabsen velilere bilgi veririm bu boyle su soyle sunlari yapmaniz gerekiyor diye veli benimle isbirligi yapar ogretmen velinin dedigini yapacak kavrami yanlis olusturulmus bir kavram inanin cocugunuza en az sizin kadar deger veririz

Ancak ogretmenin kabahati yok mu var tabi cok dikkatli olmali ama kavgalar bazen kacinilmaz olabiliyor bu durumda da sinifta olan olumsuz seyleri veliye bildirmeli ustunu islatsa bile

Ama kizdiginiz seyleri hos bulmadim iyi gunler lutfen kizgin bir cevap yazmayin sadece tarafsiz gorusumu yazdim

X