çocuğun çocuğa cinsel istismarı

Ayy ilerde cinsel kimlikleri de farklı olur böyle haberler duymak istemiyorum hiç ailesi iyi bir pedelog bulması lazım sanırım çocuklarla ilgilenmemisler

Allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın
Ailenin tepkisinden ne olacağı belli maalesef üstü örtülecek
İki ailede aynı tepkiyi mi vermiş
Aile sosyal politikalar bakanlığınını arasanız
İkiside ilgisiz davranmış.eşim elinden ne geliyosa yapma taraftarı ama bilmiyorum daha başka ne yapabiliriz.bizimde bir evladımız olacak.bende çok endişeliyim

İkiside ilgisiz davranmış.eşim elinden ne geliyosa yapma taraftarı ama bilmiyorum daha başka ne yapabiliriz.bizimde bir evladımız olacak.bende çok endişeliyim
Alo 183'ü arayıp anlatın bence
Onlar daha ilgili davranırlar milli eğitim uğraşmayabilir okul dışında olmuş bir olay aileler ilgilensin diyebilir
Allah korusun o çocuklar tedavi edilmeden büyürse herkesin çocuğu tehlikeye girecek

hangi civar canım.
ev asresini vermek istemezsin de en azından il-ilçe söyleyebilir misin

Yaşı büyük olan çocuk eşcinsel kimliğini yeni keşfeden bir çocuk muhtemelen, yaygın dediğin şey de diğer çocukların taklit etmesi anladıklarından değil, bu bir yönelim hastalık değil,ama durum yanlış cinsleri farklı da olsa yanlıştı,o yaşta olacak şey değil

Tovbeler olsun o buyuk cocuk resmen otekini kullaniyor taciz ediyor yaa.
Ne bicim ailesi varmis o cocugun yaa cidden anlamadim cocuk neler goruyor izliyor yada duyuyorsa artik 10 yasindaki cocugun yapacagi seyler bunlar yaa. Nerden gorup nerden ogreniyor boyle seyleri.

Bende ayni böyle bir olaya şahit olmuştum 15 sene kadar önce benim gördüğüm çocuklar daha küçüktü, 5,6 yaş belkide daha küçük, ayni şekilde yapıyorlardı, o zamanlar simdiki kadar internet ortamı falan da yok ben anne babalarindan gördüklerini dusunuyorum, çocuk yetiştirmek cok zor

Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..

Yazık çok yazık. Malesef duyarsız anne babalar çocuklarını umursamadan yatak odası faliyetlerini uyguluyorlar ve bununda etkisi oluyor. Yine tv lerdeki duyarsızlık cabası küçücük çocuğu ne hale getiriyor. Bir evladim var ve kimseye güvenemiyor yanlız birakamiyorum. Ne hale geldik :((
Allah yardimcimiz olsun. Amin.

Bu bir dert değil belki ama kaç gündür etkisindeyiz.
Geçen gün evimin arka odasında oturuyordum.arka taraf boş arazi.pencerenin hemen yanında erik ağacı var.
Çocuk sesleri duydum.sanırım çocuklar yine erik ağacına daldı dedim.hafiften baktım bir tane 9 10 yaşlarında bir erkek çocuk kendinden bir kaç yaş küçük bir erkek çocuğa arkadan sarılmış öpüyor vs.
Dedim kardeşi heralde maşallah nasılda seviyor kardeşini.daha sonra bunun normal bir öpme olmadığını farkettim.insanın eşini öpmesi gibiydi.
Ayağa kalkıp baktım birde ne göreyim.
Arkadan sarılan çocuk pantolonunu indirmiş! Ben şok ben iptal!
Beynimden vurulmuş gibi oldum hemen eşimi çağırdım.eşim görür görmez napıyosunuz siz diye bağırdı çocuklar anında kaçtı.
Daha sonra eşim gidip çocukların ailesini bulcam normal bişey değil bu ailelerinin haberi olmalı dedi.
Nitekim gitti ikisinin ailesinide buldu fakat ailelerin verdiği tepki " yinemi lan" olmuş.
Eşim anlatmasada anladığım kadarıyla o civarda çocuklarda yaygın bişeymiş.
Aman allahım daha yaşın kaç.
En son eşim bulunduğumuz ilin ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp çocukların tahmini okuduğu okulun adını vererek durumu anlatmış.okula bildirmelerini söylemiş.okulun rehberliğine bildiririz demişler.ne kadar işe yarar bilmiyoruz ama sonuç gerçekten korkunç..
Alo 183 ihbar hattı var. Ararsanız daha yardımcı olurlar. Ayrıca eşinizi de sizi de taktir ettim. Susmayın, kimse susmasın...

Yaşı büyük olan çocuk eşcinsel kimliğini yeni keşfeden bir çocuk muhtemelen, yaygın dediğin şey de diğer çocukların taklit etmesi anladıklarından değil, bu bir yönelim hastalık değil,ama durum yanlış cinsleri farklı da olsa yanlıştı,o yaşta olacak şey değil
Yaygın derken sanırım o çocukların arkadaşlarıda aynı şeyi yapıyor.çünkü çocuk eşime herkes yapıyor abi tarzında konuşmuş.

Yaygın derken sanırım o çocukların arkadaşlarıda aynı şeyi yapıyor.çünkü çocuk eşime herkes yapıyor abi tarzında konuşmuş.

Peki ya bu çocukları daha büyük biri bir yetişkin istismar ediyorsa, yani bunu dizilerle internetle açıklamak çok yüzeysel kalır

Bu dediğim de pekala mümkün,malum çok yaygınlaştı bu işler, ülkenin her yerinden geliyo bu haberler

Back
X