Çocuğun evli öğretmeni başka erkekle çok samimi

Sevda85Kara

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
19
-126
1
40
3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım

Ya niye zarar görsün ? Hangi sıfatla uyaracaksınız. Bir velim gelip bama bunu dese ağzının payini verirm
Başkasıyla otur yoksun değil ben karışmam hocam nişantsşındaymışsınız derim dikkatli olsun diye

Size ne ya, bir de öğretmenlerin özel hayatlarına burun sokma mı çıktı?? Hasta falan mısınız ailecek, diğer akrabalar falan bu kadını mı gözetliyorsunuz?? Size ne? Size ne?
Anlatamıyorum beni ilgilendirmez, o zarar görmesin sevdiğim biri.sadece gelenim Nişantaşı’nda görmüş sizi mi dedem dşye tek yAni, bişy yapıyorsa zarar görmesin dşye beni ne ilgilendirir , zaten de söylemem gibi

Size ne yahu, çok hadsizsiniz.
Sınıf öğretmeninin ahlaksız bir yaşamı varsa elbette hoş olmaz, bu rahatsız edici olur ama yine de uyarmak size mi kaldı? Sizi ne ilgilendirir.
Belki başka bir mevzu var işin içinde,belki yanlış anladınız.
Değilse bile size ne?!

Sevdiğini biri bişy yapsa zarar görmesin dşye acaba mı dersiniz.hayatına karışmak ne haddime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…