- 15 Ekim 2023
- 19
- -126
- 1
- 40
- Konu Sahibi Sevda85Kara
-
Beni ilgilendirmez.zarar görsün istemiyorumSize ne ? Baskasinin ozel hayatina burnunuzu sokmayın.
Ya niye zarar görsün ? Hangi sıfatla uyaracaksınız. Bir velim gelip bama bunu dese ağzının payini verirmBeni ilgilendirmez.zarar görsün istemiyorum
Başkasıyla otur yoksun değil ben karışmam hocam nişantsşındaymışsınız derim dikkatli olsun diyeYa niye zarar görsün ? Hangi sıfatla uyaracaksınız. Bir velim gelip bama bunu dese ağzının payini verirm
Anlatamıyorum beni ilgilendirmez, o zarar görmesin sevdiğim biri.sadece gelenim Nişantaşı’nda görmüş sizi mi dedem dşye tek yAni, bişy yapıyorsa zarar görmesin dşye beni ne ilgilendirir , zaten de söylemem gibiSize ne ya, bir de öğretmenlerin özel hayatlarına burun sokma mı çıktı?? Hasta falan mısınız ailecek, diğer akrabalar falan bu kadını mı gözetliyorsunuz?? Size ne? Size ne?
Hiçbir şey demezseniz nasıl olur malum kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmiyor daistemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına
Orası öyle.asla kimin ne yaptığı ilgilendirmez kimseyi , sadece bi şık oldum üzüldüm onun adına, bişy olmadın dşye dedimMinareyi çalan kılıfını da hazırlar bacım siz boş verin
Sevdiğini biri bişy yapsa zarar görmesin dşye acaba mı dersiniz.hayatına karışmak ne haddimeAy size ne? Ne kadar had bilmezsiniz!
Üşenmemişsiniz de haftasonu gecenin 2 buçuğunda milletin özel hayatiyla ilgili konu açmışsınız. Hem de bdv'ye.
Kendinize ve dünyaya daha faydalı meşgaleler bulun. Belli ki çok boşsunuz.
Dikkatli olur olmaz onu ilgilendirirBaşkasıyla otur yoksun değil ben karışmam hocam nişantsşındaymışsınız derim dikkatli olsun diye
Zarar görmez en fazla boşanır. BoşverinSevdiğini biri bişy yapsa zarar görmesin dşye acaba mı dersiniz.hayatına karışmak ne haddime
Koskoca kadin kendini korur, size ne oluyor da hâmi kesiliyorsunuz?Sevdiğini biri bişy yapsa zarar görmesin dşye acaba mı dersiniz.hayatına karışmak ne haddime
Hiçbir şey demezseniz nasıl olur malum kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmiyor da
Kimsenin ne haddine karışmak asla, yazdığımı yanlış yorumladınızKoskoca kadin kendini korur, size ne oluyor da hâmi kesiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?