Çocuğun evli öğretmeni başka erkekle çok samimi

Kimsenin ne haddine karışmak asla, yazdığımı yanlış yorumladınız
Kadin eşini aldatıyorsa aldatıyor size ne? Onun ahlaksızlığı, onun hatası. Siz niye burnunuzu sokuyorsunuz? Koskoca kadini uyarınca korumus mu olacaksınız? Ağzınızın payini alir oturursunuz. Çocuğunuzu da bırakır görürsünüz.

Gece gece öğretmenin hayatı mı dert oldu size de eremeke hesap açtınız?
Her ne sebeple olursa olsun kimsenin hayatına karışmak haddiniz değil, çok rahatsız edici bir durum.
Dışarıdan ahlak polisi gibi görünürsünüz.
Asla kimsenin haddine değil
Gerçekten sizi hiç ilgilendirmeyenben biri arkadaş falan olsanız ok de çocuğun öğretmeninin eşini aldatması veya sonuçları sizi hiç ilgilendirmiyor. Çocuğun yanında sakın bahsetmeyin.

3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Bundan 5-6 yıl önce.Esimin çocukluk arkadasi bulunduğumuz ile sınav dolayısıyla geldi.Cocuk köyden geldi.Sehir çok bilmez.Isi yok.Parasi yok.Birkac gün kalacak.Esim de sehirdusinda.Annesi yardımcı olur musun diye eşimi aradı.Ne yaptık.Apart tarzı bir yere yerleştirdim.Sinavlari sabahtı.Sinavlarindan sonra aldım çocuğu şehri dolaştık.cafelere gittik.Yemek yedik. Kaldığı süre boyunca gezdirdim.Ogretmenim ben de.Gezerken velilerden biri bizi görmüş.Ama ben branş öğretmeniyim o zaman okullar birleşik.Benim velim değil.Ilkokuldan bir veli.Gitmis kendi çocuğunun öğretmenine anlatmış.sizinki de aynı hesap oldu sjmdi

Gerçekten sizi hiç ilgilendirmeyen biri arkadaş falan olsanız ok de çocuğun öğretmeninin eşini aldatması veya sonuçları sizi hiç ilgilendirmiyor. Çocuğun yanında sakın bahsetmeyin.
Ben yeğenime bile yanlış görmüşsündür dedim ne çocuğu, koruma amaçlı fikir istedim ne haddine kimsenin hayatına başkasının karışmadı

Sevda Hanım, wp dedikodu grubunuzla burayı karıştırmışsınız🙀
Basit bi fikir almak istedim
Bundan 5-6 yıl önce.Esimin çocukluk arkadasi bulunduğumuz ile sınav dolayısıyla geldi.Cocuk köyden geldi.Sehir çok bilmez.Isi yok.Parasi yok.Birkac gün kalacak.Esim de sehirdusinda.Annesi yardımcı olur musun diye eşimi aradı.Ne yaptık.Apart tarzı bir yere yerleştirdim.Sinavlari sabahtı.Sinavlarindan sonra aldım çocuğu şehri dolaştık.cafelere gittik.Yemek yedik. Kaldığı süre boyunca gezdirdim.Ogretmenim ben de.Gezerken velilerden biri bizi görmüş.Ama ben branş öğretmeniyim o zaman okullar birleşik.Benim velim değil.Ilkokuldan bir veli.Gitmis kendi çocuğunun öğretmenine anlatmış.sizinki de aynı hesap oldu sjmdi
Öğretmeni çok seviyorum koruma içgüdüsüyle dedim.hata yaptım sadece fikir istedim

Fikir istemiştim cevabı aldım.kimsenin özel hayatı kimsenin haddine değil,
Ucu dönüp dolaşıp size vurabilir. Değer verdiğiniz öğretmen ile aranız bozulabilir bir anda. Siz bunu iyi niyet adı altında yapmak istiyor olabilirsiniz ama karşı taraf bunu o şekil anlamaz bence. Hassas mevzular. +Benim yorumum neden öyle gözükmüş ya. kdfjg

Ben yeğenime bile yanlış görmüşsündür dedim ne çocuğu, koruma amaçlı fikir istedim ne haddine kimsenin hayatına başkasının karışmadı
Karşınızda 15 yaşında çocuk yok ki sizin korumanıza ihtiyacı olsun. Eşini aldatıyorsa kendi tercihi, risklerini göze almıştır yapıyordur. Siz niye çocuğun öğretmeniyle gereksiz Bi samimiyet çabasındasınız çok seviyorum çok seviyorum diye.

Back
X