Çocuğun evli öğretmeni başka erkekle çok samimi

Ablam yaz kış balkondan geleni geceni izleyen yorum yapan ammuşe yenge gibisin ha ona da sinir olurdum sabah okyla giderdim evin avlusunda oturur nere kız derdi. Ebeyinkine sabah 6 bucukta nere gidebilirim üstümde önlükle sjsjxka aksam okuldan gelirdim gene orda kız bakim gec geldin , anan vütün gun bahcedeydi ne ekti gene, baban ta oraya koyun otlatmaya gidiyor burda ot mj yok orda avrat mı buluk kendine bilmem ne ayyyhjj dksj sen de valla oylesin ha ögretmeni uyarsan bir bitmediniz der

Yeğeniniz amma boş insanmış baya da kıskanç 😀 hmm demek şık giyinmiş.
Hem güzel, hem sevilen öğretmen.
Yeğen hasetliğinden ahlak bekçiliğine soyunmus ailecek tuhafsınız. Kocasından başka kimseyi ilgilendirmez belki ortada öyle bisey bile yok

İşin saçma tarafi garson yeğen cocugun ogretmeninin kim oldugunu nasil gorundugunu nerden biliyor? Karsilikli tanismis olsalar ogretmen de onu tanir ayni yere gitmez. Acaba konu sahibi stalker gibi ogretmenin fotograflarini millete gosterip muhabbet malzemesi mi yapiyor?

3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Eşini aldatıyorsada bu o kadının pisliğidir karektersizliğidir.Sen hiçbir şeye karışma bırak.

Sadece şunu söylemek için geldim, konu içeriğiniz hiç önemli değil, bugün bu olur yarın başka bir şey;

Böyle yargı dağıtılacak sonuçları olabilecek hususlarda, gözünüzle görmediğiniz bir şeyle ilgili, üçüncü bir kişinin gördüklerinden/duyduklarından çıkarıp size aktardıklarıyla, asla düşünce ve/veya duygularınızı harekete geçirmeyin, sizden talep edilen bir eylem olursa parmağınızı bile kıpırdatmayın.

İş hayatı, özel hayat hiç farketmez.

Gerçekten çok rahat edersiniz.

Kendi gördüklerimiz/duyduklarımız bile aslında ayrı bir başlık da, konunuzla alâkası yok.

3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Sizi ilgilendirmez

Kimseyi ilgilendirmez. Veli öğretmen ilişkisi biraz mesafeli olmalı. Arkadaşı değilsiniz ki sizi Nişantaşı’nda görmüşler diyesiniz çok komik bi durum

Çok saçma ve yersiz bı uyarı olur,o sizin arkadaşınız değil neden onu uyarasiniz.zarar görmesin diyorsunuz da ne gibi bu zarar görebilir.mesela siz gidip bunu diğer velilere anlatmasaniz hiçbir zarar gormez

Ay sizene bundan hadsizlige bak. Insanlarin ozel hayati sizi ne ilgilendirir. Bulustugu bi kadin olsa boyle gevsek gevsek ima etmeyi dusunecek miydiniz
Bi salin insanlari bu ne terbiyesizlik sizene ya

Back
X