- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.604
- 598
- Konu Sahibi Sevda85Kara
Evet kiminle öbüşüyonuz diye bakıyorlar artık.Velilere yeni seviye mi açıldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kiminle öbüşüyonuz diye bakıyorlar artık.Velilere yeni seviye mi açıldı![]()
Siz sadece öğretmenliğiyle ,eğitim veren sıfatıyla ilgilenin dışarıdaki yaşantısı kimseyi ilgilendirmez.Haklısınız hatta konuyu kapatabiliypr muyum silme yAni.
Bir şey yapıyor veya yapmıyor bundan size ne ?3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Sizi ilgilendiren kısmı yalnızca burası geriye kalan hiç bir konu sizi ilgilendirmez.3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.