Çocuğun olmaz dediler!bir mucizeye şahit olun

allah analı babalı büyütsün. gözünüz aydın.

Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almasını nasip eder inşallah

Ne güzel bir yazı tebrik ederim sizi Allah amalı babalı büyütsün bebişini. Eşimle evlendikten kısa bir süre sonra onun ısrarları üzerine bebek sahibi olmaya kara verdik ikinci ay denememizde oldu bebek kızım oldu çok rahat bi hamilelik ve bebeği büyütme dönemi geçirdim. İkinciyi de düşünüyorduk ama ven bu 4 yaşına gelsin en azından öyle hamile kalayım diye kabul etmedim sonra istedik bu sefer bebek olmuyo doktora gittim kontrol, klomen, yumurta takibi 1 yıl sonra eşimi kontrol ettirdik zayıf spermler ve varikosel olmalı dediler bunu dediklerinden üç gün sonra hemen ameliyat oldu çok istediği için canım. Kafanızı meşgul etmemeye çalışın 1,5 yıl hep kafam doluydu acaba sorun ne neden olmuyo diye o süreçte isteyen ama bebek sahibi olamayanları çok iyi anladım, Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. geçen ay gündemdeki olaylara seçimlere daldım ve hamile kaldım.(daha çok yeni) Ameliyatın da etkisi olmuştur sonuçta 4 ay önce olmuştu Kısaca gerekli teşhis ve tedaviyi eşinizle birlikte olmak şartıyla yaptırdıktan sonra tevekkül edin rahat olun arkadaşlar inanın faydası olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana da doktorlar normal yolla hamile kalmamın zor olduğunu hemen tüp bebek denemem gerektiğini söylemişlerdi. önce serophene diye ilaç verdi günde bir kere olmak üzere 5 gün kullandım. ayrıca sadece sabah aç karnına bal tarçın çörek otu kürünü yedim. eşime de keçiboynuzu kürünü yaptım. hz. zekeriyyanın duasını her namazdan sonra ve ilişkiye girmeden önce yalvara yakara okuduk. 41 gün meryem suresini okumaya niyetlendim daha 19. gün hamile kaldığımı öğrendim. doktorlara güvenmeyin arkadaşlar.. allah gücü kudreti herşeyin ötesinde. o ol dediği zaman o şey oluş sürecine girer. hz meryemi düşünün erkek eli değmeden bir meni damlası olmadan hz isa ona müjdelenmedi mi.

inanın ağlayasım geldi ne güzel bi mucize bu çok şükür
Rabbim bize de isteyen herkese de hayırlısıyla versin
size de evladınız ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı hayırlı uzun birlikte ömür dilerim
maşallah bize de dua edin
ben de prolaktinle savaşmaktayım daha yeni ama aklımdan çıkaramıyorum olmayacak mı sorusu daima aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…