- 26 Eylül 2012
- 305
- 224
- 103
- Konu Sahibi naneli_limon
Siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz zaten ama o yine de kaygılı hissediyor demek ki dışa vurup paylaşamadığı için gece ağlaması altına kaçırmak olarak yansıtıyor,
Kıskançlık insanın doğasında var, ne yaparsanız yapın kıskanması normal, gelip geçecek günler bunlar, en güzeli uzman desteği almak inanın, sizin içerden göremedğiniz bir çok şeyi bir pedagog dışarıdan görebiliyor,
Benim oğlumda 4yaşında, bakalım bizi nasıl günler bekliyor
Kardesini
Siz elinizden geleni yapıyormuşsunuz zaten ama o yine de kaygılı hissediyor demek ki dışa vurup paylaşamadığı için gece ağlaması altına kaçırmak olarak yansıtıyor,
Kıskançlık insanın doğasında var, ne yaparsanız yapın kıskanması normal, gelip geçecek günler bunlar, en güzeli uzman desteği almak inanın, sizin içerden göremedğiniz bir çok şeyi bir pedagog dışarıdan görebiliyor,
Benim oğlumda 4yaşında, bakalım bizi nasıl günler bekliyor
Esim ve kardesim bir kac kez karnimi sevdi kizimin yaninda hemen birak diye bagirdi, belli ki kiskaniyor. Bebek dogunca daha kötü olacak biliyorum ama sirf onun bir kardesi olsun diye istedim ben bu bebegi. Kendi cocuk doktoruyla görüsücem eger yönlendirirse bir pedagoga da giderim, yeter ki kizim üzülmesin. Onun bu haline üzülmekten uyku uyuyamiyorum.