yinede bakmak zorunda değil ve belli ki zorla bakıyor,bu anaların çilesi evlatlardan yana bitmez mi arkadaş..
Turkiye'de bu boyle valla ne yazik ki. Ev al, araba al, kiralarini ode, dugun masraflarini karsila, ev esyalarini al, nisani, kina gecesini yap, torunun sunnet dugununu yap, torununun masraflarini da sen karsila, hic bir yere gitme, gezme,tozma. Yoksa:
- Akli fikri gezmede, gezmek onun neyine?

der herkes. Ha bu arada bilezik de takma. Yoksa
-Dirseklerine kadar bilezik var kolunda, torununun sunnet masrafini karsilamiyor.

denir.
Couklarin icin omur boyu kopek gibi calis, onlar da sana yasliliginda bile huzur vermesinler. Tatili, kafa dinlemeyi bile cok gorsunler. Yaslilikta bile huzur bulama evlatlarin tum parana goz diksinler.
Valla hic kimse kusuruma bakmasin ama yeni nesil Turk evlatlarinin cogu anne babalarini yolunacak kaz olarak goruyor. Nasil daha fazla fayda saglarim, nasil sirtimi ona dayarim diye dusunuyor. El insaf ya! Bir Alman anne babaya evlat olarak vermek lazim yurdun genclerini. O zaman anlarlar Turk anne babasinin degerini.
Dip Not:Bu laflarim ASLA ve ASLA konu sahibesinin sahsina yonelik degil. Turk milletine yonelik bir gozlemimi, bir rahatsizligimi dile getireyim dedim o kadar. Doldum tastim artik su BDV'de okuduklarimdan sonra.