Bu soruyu daha önce de sordum biliyorum fakat her sene eylül ayında bu konuya takılıyorum çünkü eylül ve ekim aylarında nedense anksiyetem tutuyo..
Konuya gelecek olursak oğlumun alt bacağında 8 aylıkken fark ettiğim büyük bir doğumsal ben var. Çocuğun büyümesiyle ben de büyüyor gibi görünse de aslında ben değil bacak büyüdükce ben de büyüyor gibi duruyor.
Büyük dediğim alt bacağın arka kısmında o kaba eti baya kaplıyor. . Şuan açık kahve rengi belli belirsiz ve şekil olarak dağınık bir yapısı var tabii ben bunları nette arastırıp iyice korkuttum kendimi ilerisi için uykularım kaçtı. Sonra sıra bekleyecek durumda olmadığım için özelde uzman bir dermatoloğa götürdüm.
Doktor aynen şunu söyledi; " Kızım sen kendine dert mi arıyorsun ya? Çok çok düşük bir ihtimal kötüye dönme riski oluyor belkı %5 ihtimal dedi ben doktor olduğum için söylemek mecburiyetindeyim dedi fakat sen bişey olmaz gibi düşün hayatına devam et dedi"
O an içim rahatladı fakat simdi yine çarpıntım başladı. Beynim inanılmaz senaryolar yazıyor ve buna inanıyor aksini düşünmeye çalıstıkca ruhen dibe batıyor gibi hissediyorum.