- 27 Şubat 2012
- 16.926
- 28.596
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Oyle yapiyorm zatn cikiyo cok sukurde onuda korka korka yapiyorum acaba agzi burnu kapanmisdr die
Zaten hic kapanmiyo esime diorum bak bi kapanmis mi die hic kapando demedi kollari arkama gelicek sekilde oldugu icin yuzununn kpanmasi biraz zor olur bn panik biriyim sadeceHayır hayır korkmana gerek yok gazını cikarirsa o da çok rahatlar. Bebeğinizin yüzü kapanmamis olması lazım dediğim pozisyonda
Yok ihmal etmemÇocuğu yan yatırın. Yatağı eğimli olsun; reflü yastıkları var bebekler için. Ağızdan burundan çıktıysa riskli. Sakın ihmal etmeyin. İlk aylarda gaz masajı yapmaktan başka çareniz yok. Dışarıdan alternatif tıp yöntemlerini uygulamayyn; bebeğin böbrekleri, karaciğeri henüz taze.
Bn omzuma yasliyorum sirtini sivazlayip gazini cikariyorum.yediklerimide dikkat ediyorum ama havada yutuyomus bebegim
Yok anne sutunden baska bisi vermem zaten.damlayi bile zor veriyorum kucuk oldugu icin.arabamizda yokki gezdirelim pasamizi ama onun kendi arabasi var ise yariyosa oyle gezdirelim :)
Ben de öyle yaptım hep. Oğlum şu an 6 aylık. Yemeklerden iki kere gaz çıkarması gerekiyor genelde. Bazen ikincisi bir türlü çıkmıyor. Ben de yüzüstü koyuyorum. O zaman çok kolay çıkıyor. :) o yüzden dedim.
Sen iç canım en azından seni rahatlatır doktoruna danışmadan birşey verme sakın benim 18 aylık kızım var ilk 3 ay kolikti ne gece ne gündüz uykusu vardı. Her gece 12 de başlardı krizi sabah 5-6 gibi geçerdi hastaneye giderdik kolik bu yapacak birşey Yok diyordu doktor her yolu denedim ama asla birşey içirmedim. İyiki de içirmemişim kızımın besin alerjisi var ve o zaman farkında bile değildik belki bende inanıp içirseydim bebeğimin bagırsakları geri dönülemez bir hasar alacaktı. Kusması reflüden de olabilir onun İçin itibar çocuk doktoruna götür. Reflü yastıkları var bebekler için onu da tavsiye ederim.Yok bebege degilde kendim icsem anne sutunden gecse belki iyi gelir die diyorum
Valla sizinkisi iki kere ile rahatlıyorsa me mutlu size. Benim bebeğimin 10 belki daha fazla gazı çıkınca rahatlıyorduama o kadar çok gazı çıkartana kadar epey yoruluyorduk
Sizin icmeniz de zararli olabiliyor rezenede. Cok sık icmeyin en azindan. Ben her seye katardim kimyon. Bir donem gaz oluyor her turlu gececek bir sure sonra. Ilik dus da iyi gelir rahatlatir.Masaj hep yapiyorum bazen cani aciyo demekki kendini kas kati yapiyor ayaklarini oynatamiyorum.rezene bebege degil ben icicekmisim benim sutumdende bebegin sindirim hazimsizlik icin iyi gelicekmis.bu kimyonu biyerden daha duydum.denicem
Oncelikle basliktanda gorundugu gibi derdim var lutfen konumu tasimayin
Gunaydin kk uyeleri lutfen bana yardimci olun dun 17 gunluk bebegim elllerimde ölucekti nerdeyse mosmor oldu :'( odada oturuyodum bebegimin oksuruk sesi gelince kostum yanina bebegim morariyordu kucagima aldigimda agzindan burnundan kustu yaklasik iki dakika sanirim onu kendine getirmeye calistim ters cevirdim sirtini sivazladim hafif vurdum bebegim nefes alamiyodu sonra kendine geldi nefes aldi.acile goturduk dr eliyle karnina bisiler yapti gazi var dedi "gazdan morarirmi "die sorunca tabiki hanimefendi bebek hava yutuyo lavman yapin pazartesi mutluka cocuk ploklinige goturun dedi.lavman yaptik bebegim busuru kaka yapti rahatladi uyudu butun gece uyumamisti bebegim.soruma gelicek olursak.isin tuaf tarafu sezeryandan sonra ogun bugundur benimde gazim var ben bile zorlaniyorum kaldiki bebegim nekadar zorlaniyodur simdi :'( ben bu sorunu nasil halledebilirim nette biraz arastirdim ihlamur rezene cayi falan oneriyolar hic bunu deneyen varmi gercekten ise yaradimi.yada yaptiniz baska bisi varmi bana yardim edin.ilk bebegim cok korktum dun bebegim ellerimden kayip gidicekti bidaha bu durumu yasamak istemiyorum
Oncelikle basliktanda gorundugu gibi derdim var lutfen konumu tasimayin
Gunaydin kk uyeleri lutfen bana yardimci olun dun 17 gunluk bebegim elllerimde ölucekti nerdeyse mosmor oldu :'( odada oturuyodum bebegimin oksuruk sesi gelince kostum yanina bebegim morariyordu kucagima aldigimda agzindan burnundan kustu yaklasik iki dakika sanirim onu kendine getirmeye calistim ters cevirdim sirtini sivazladim hafif vurdum bebegim nefes alamiyodu sonra kendine geldi nefes aldi.acile goturduk dr eliyle karnina bisiler yapti gazi var dedi "gazdan morarirmi "die sorunca tabiki hanimefendi bebek hava yutuyo lavman yapin pazartesi mutluka cocuk ploklinige goturun dedi.lavman yaptik bebegim busuru kaka yapti rahatladi uyudu butun gece uyumamisti bebegim.soruma gelicek olursak.isin tuaf tarafu sezeryandan sonra ogun bugundur benimde gazim var ben bile zorlaniyorum kaldiki bebegim nekadar zorlaniyodur simdi :'( ben bu sorunu nasil halledebilirim nette biraz arastirdim ihlamur rezene cayi falan oneriyolar hic bunu deneyen varmi gercekten ise yaradimi.yada yaptiniz baska bisi varmi bana yardim edin.ilk bebegim cok korktum dun bebegim ellerimden kayip gidicekti bidaha bu durumu yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?