• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunu da al, ananın evine git...

Cicikizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
26
2
86
- Yurtdışı
merhaba kizlar

su an cok kötüyüm, 5 haftalik hamileyim. ben dün cok özene bözene bebegime oyuncaklar aldim (3-6aylik bebek oyuncagi yaziyor üstünde). anahtarciklar, singirak fln gibi seyler. evde kocama gösterdim ve ne öyle sacma oyuncaklar. hem bebek oyunmu oynamaz bosuna aldin fln gibi laflar etti. bende küstüm. busefer bana bagirdi, ne bekliyorsun benden yalanmi söyliyim hic beyenmedim iste. sacma. havalara ucmamimi bekliyordun. git kiz arkadaslarina göster onlar ay cok cici mici derler dedi.

ben tabi cok gücendim odama gittim. tartistik az, bana cocuguda aldir ananin evine git beyenmiyorsan dedi ve hirpaladi beni....

depresiyondayim.

İnanmıyorum canım ya, bazen gerçekten anlamıyorum bu erkekleri. Bebek gelmeden öncede böyle miydi? İstemede mi yoksa hamile kalmanı? Belki onun da sinirleri bozuktur,ama bu sana yaptıklarını haklı çıkarmaz. Gerçekten çok ama çook üzüldüm senin adına. Üzülme demek çok saçma ama lütfen bebişini düşün tatlım, artık hayatta en önemli varlıklarımız olnlar sakın unutma!

inanmıyorum..kafamçokkarıştı
ben olsam giderdim..
ama sana git diyemiyorum..herkes ben ve kocam değil..
bir süre konuşma sen eşinle.
ayrıcada bebeğini düşün..

:1shok: Hırpaladımı. Vay eşşeeeek.:mymeka:

Aklından zorumu var adamın.Ne kadar kaba davranışlar. Ne demek bebeğinide aldır babanın evine git. Oldu, başka derdi varmıymış acaba, sorsaydın.:mymeka:

Arkadaşım hiiiç konuşma, muhatap olma kocanla. Kızdığını küstüğünü, hatasını anlasın. Onu yok farzet.Onun yanında inadına bebeğinle konuş sev onu.3-5 tane daha oyuncak al.

pes yani sen o çocugu ananın evinden getirmedin şimdiden tepkilerine bak sinir adam kötükedihüso
üzülme canım boşver sen aptal olmaya görsünler ah ah
ne yani çocugum olacak diye sevinmiyor da aldığın şeylere kızıyor al tüfeğide vur alnından diyor şeytan kötükedihüso
bende ilk bebeğimde alıyordum suratını asıyordu ben ödemem sen ödersin aldıklarını diyordu
babam bana her gelişinde para verirdi kömür al yakarsın diye kaygana hemen banada ver kömürlerinden derdi bende babamın her verdiği parayla almazdım bebişime kıyafetler alırdım gizli gizli
herşeyini eşimden gizli aldım bebe pusetini elişi yapıp satıp aldım param yetmeyince boynumdaki kolyemi sattım
sen genede üzülme canısı gizli al ve gösterme birgün aklı başına geldiğinde
yüzüne çarparsın canısı
ikinçiye hamile kaldım
dolaşmaya çıktık bebe mağazasının önünden geçtik beni içeri soktu burdan begendiğin şeyler varmı diye bana puset alalım ben var diyorum yani onu orada insanların yanında mors ettim
takma kafana canım sen kendini ve bebeğini düşün sağlıgınızı düşünün
gerzek işte af edersin ne anlar babalıktan kötükedihüso

ay canım yaa.. o nasıl babaymış öyle..yaşadıkların üzücü helede senin hamilelik gibi duygularının hassas olduğu bir dönemde..sen üzülme canım dua et rabbim o gül kokulu meleğin için kocana akıl fikir verirde seni üzdüğün anlar canım..rabbim yardımcın olsun tez zamanda barıştırsın sizi..

ne demek hırpalamak ya :mymeka:
hemde bi oyuncak yüzünden
aslında böyle adamlara hiç cocuk doğurmayacaksın

Canım çok çok üzüldüm şok oldum hatta. Ne ayıp ne kırıcı bi durum. İstenmeyen bir bebekmiydi? Daha öncede böyle davranırmıydı kocan olacak herif?

Hiç konuşma, tavrını belli et. Hatasını anlasın. Sen tek başına mı yaptın o bebeği Allah aşkına?

erkekler cogu zaman anlayissiz ama her zamanda acimasiz oluyorlar...hamile kadina denilecek seymi bu...ya uyuz oluyorum ya bazen hayal kurduguna bile karisiyorlar ya hani...
takma bitanem,bebegini düsün sen,belki onunda o an akli baska yerlerdedir...
hiiic üzülmeye degmez canim
saglikla bebegini kucagina almak nasip olsun canim

sen meyrem anasın sanki tek başına mı yaptın o çocuğu-tatlicadiarzu-
bu erkekler ne dne bu kadar bencil bi yaratıklar pislikler :oklava:

canım biliyordur gitmeyeceğini ve bebeği aldırmayacağını ondan böyle konuşuyor..sende biraz ağırdan sat kendini..özür dileme sakın...bi oyuncak için ne biçim laflar...bırak kendi gelsin özür dilesin...

Hiç çocuk doğurmucaksin eve ama adam için de doğurmuyorsun sadece....
Ama bu adam bazi şeyleri haketmiş...
O oyuncakalri al ve bebğin için düzenlediğin odaya koy diz
sonra da kendine evde bir uğraş bul ve kocanla bi süre muhatap olma...
Bende fenayimdir o anda gider çocuğu aldirir ve bidahada doğurmamak için elimden geleni yapardim...
Gerçekten pişman olduğunu inanmadan barişma...

çok üzüldüm eşinin bu tepkisine canımm neden böyle bişey yapabildiki ya anlamıyorum bizler çocuğumuz olsun diye uğraşalım ağlayalım zırlayalımmm eşlerimiz üzülsün senin eşin yani ne yapmak istemiş sizlere rabbim güsel evlat vercek inşallahh eşinin şu yaptığına bakkk çok ayıppp ama belkide onun dün canı bişeylere sıkılmışdır güselim o yüzden birden öle bi tepki vermişdir sen sıkma canını bebeğini düşünnn inşallah tez zamanda eşinle herşey yoluna girer ve oda hatasını anlarrr canım sen genede moralini yüksek tut olurmu tatlımmm

merhaba kizlar

su an cok kötüyüm, 5 haftalik hamileyim. ben dün cok özene bözene bebegime oyuncaklar aldim (3-6aylik bebek oyuncagi yaziyor üstünde). anahtarciklar, singirak fln gibi seyler. evde kocama gösterdim ve ne öyle sacma oyuncaklar. hem bebek oyunmu oynamaz bosuna aldin fln gibi laflar etti. bende küstüm. busefer bana bagirdi, ne bekliyorsun benden yalanmi söyliyim hic beyenmedim iste. sacma. havalara ucmamimi bekliyordun. git kiz arkadaslarina göster onlar ay cok cici mici derler dedi.

ben tabi cok gücendim odama gittim. tartistik az, bana cocuguda aldir ananin evine git beyenmiyorsan dedi ve hirpaladi beni....

depresiyondayim.

vay ayııı vayy:1shok:
önceniz nasıldı bilmiyorum ama hep böyleyse bu adam giderdim...
konuşma bi süre.bakalım ne tepki verecekÇok üzgünüm çoook
yontulmamış kalas:kızgın:

:1shok: Hamile karısını hırpalayan kişi insan olabilir mi ? Üzgünüm ama adam da insan da olamaz. İnanamadım okuyunca. Evini terketmeyeceksen bile sakın ama sakın o insan müsveddesi ile muhatap olma. En azından özür dilemeyi bilsin.

:1shok:,,,ÇOK ŞAŞIRDIM CANIM...BU EŞİNİN KABALIĞI ÜZÜLME..HERKEZ KENDİ DAVRANIŞLARINDAN SORUMLUDUR..ONUN ABUK SUBUK DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN ÜZME NE KENDİNİNE BBEBEĞİNİ...ALLAH SANA GÜZEL BİR MUCİZE VERMİŞ YAVRUNA SIMSIKI SARIL...
SEN RAHAT,SAKİN VE GÜÇLÜ OL CANIM.HATASINI ANLAYACAKTIR...a.s.

Eşinizin yaptığı davranış ve söylediği sözler oldukça kırıcı. Herhalde söylediği zaman içinizde bir şeyler acımıştır. Aslında eşinizin böyle davranmasının mutlaka bir nedeni vardır. Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum belki de çocuğun ihtiyaçları konusunda yeterli olup olamayacağı konusunda sıkıntı yaşıyordur ve istemeden de olsa size bu sözleri sarfetmiştir. İnsanlar öfkeli ve çaresiz oldukları zaman bazen ağızlarından çıkanı duymuyorlar. En iyisi sizin gönlünüzü alıncaya, pişmanlık hissedinceye kadar eşinizle konuşmayın. Gönlünüzü aldığında da mutlaka eşinizle tartışmadan dertleşme gibi yaklaşarak bebekle ilgili bir sorun yaşayıp yaşamadığını ya da başka bir sorunu olup olmadığını sorun. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer ve eşiniz bir daha aynı hatayı yazpmaz. İyilikle yaklaşmak bazen hatalı tarafın utanması için en güzel yoldur. sevgiler

ee yuhh artıkkk vicdansızz adam günahh bee kusura bakma arkadaşım ama kızdımmmmmm

umarım senden özürdiler ve aranızda problem kalmazz

:(

ananın evindenmi getirmişsin o çocuğuda ananın evine götürcekmişsin :mymeka:
töbe yarabbim ya tam gırtlağı sıkılmalıkÇok üzgünüm çoook:kızgın:

sende canını sıkma canım bebişine yazık
belki başka bişeye canı sıkkındır senden hırsını almıştır:kızgın:
öküzlüğünü anlarda umarım gönlünü alır:mymeka:

ama ben olsam çıkar giderdim anamın evine:delphin:

Back
X