• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunun hastalık sebebini üstüme atti

sonCamene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
297
327
23
Öncelikle merhaba elim ayağım titriyor sinirden yanlış eksik anlatırsam kusura bakmayın

Bir akrabam çocuğumla yaşıt çocuğu var. Çok yakınız sürekli gider geliriz çocuklar oynar vs

Çocuğu yemek istediği zaman yediririm doyururum falan kendisi de keza öyle.

Sürekli hasta oluyor çocuğu sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor.
Geldi az önce 'Canım yanlış anlama beni kırılma ama sen cips, bisküvi cay yediriyorsun , o yüzden böyle oluyormuş doktor dedi bugün ' dedi.
Ben cips yedirmiyorum ben yiyorum o yüzden evde hep bulunur dolabı açıp görünce çocuk ağlıyor o sebeple en fazla bir iki adet veriyorum benim cocugum da yiyor neden hastalanmıyor diye açıklamasını falan yaptım. İçin rahat etmiyorsa emanet etme daha , bu sebeple hastalık olur mu inandırıcı değil dedim.
Yemin etti doktor söylüyor diye

sinir oldum ağlamaklıyım şu an. Doktor nereden bilecek sanki ne yedirdigini
İnanmadım ama geçen konumda da kayinvalideme inanmamıştım sonra yanıldığımı anladım sizin sayenizde.

Allah aşkına bu sebeple boğazda enfeksiyon olur mu söyleyin biriniz

Birde ben ne abur cubur ne başka birşey çocuklara vermiyorum sadece bir kere geldiğinde çocuğu görünce eline verdim bir tane onu gördü daha önce şahit olmamıştı bende yedirmiyorum çocuğuma hani görünce ağlıyor bir tane veriyorum o da nadirdir yani
İlişkimi de kesmek istemiyorum çocuklar birbirini çok seviyor oyun oynuyorlar nasıl yaklaşayım bu saatten sonra şimdi ben

Biz de büyükleri uyarmak istediğimizde doktor öyle diyor diyoruz:))
Verme diyememiş de bu yöntemi bulmuş olabilir. Hassasiyeti vardır ama sizi kurmak istemiyordur.

Ama ben yasitiyim beni uyarsa vermem zaten , birde doğru değildir dimi vallahi içim daraliyor

Kendisi yokken verdiğinizi düşünüyordur 1 kere gördüyse. Direk verme diyememiştir. İlişkinizi kesmeyin, bazı doğrulara kulak verin sadece. Abur cuburları çocuklar görmesin. Görse de yemesin. Ağlarsa da akşama kadar ağlasın. İçindeki yağların ve katkı maddelerinin zararı eminim ki boğaz enfeksiyonundan daha kötüdür.

Öncelikle merhaba elim ayağım titriyor sinirden yanlış eksik anlatırsam kusura bakmayın

Bir akrabam çocuğumla yaşıt çocuğu var. Çok yakınız sürekli gider geliriz çocuklar oynar vs

Çocuğu yemek istediği zaman yediririm doyururum falan kendisi de keza öyle.

Sürekli hasta oluyor çocuğu sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor.
Geldi az önce 'Canım yanlış anlama beni kırılma ama sen cips, bisküvi cay yediriyorsun , o yüzden böyle oluyormuş doktor dedi bugün ' dedi.
Ben cips yedirmiyorum ben yiyorum o yüzden evde hep bulunur dolabı açıp görünce çocuk ağlıyor o sebeple en fazla bir iki adet veriyorum benim cocugum da yiyor neden hastalanmıyor diye açıklamasını falan yaptım. İçin rahat etmiyorsa emanet etme daha , bu sebeple hastalık olur mu inandırıcı değil dedim.
Yemin etti doktor söylüyor diye

sinir oldum ağlamaklıyım şu an. Doktor nereden bilecek sanki ne yedirdigini
İnanmadım ama geçen konumda da kayinvalideme inanmamıştım sonra yanıldığımı anladım sizin sayenizde.

Allah aşkına bu sebeple boğazda enfeksiyon olur mu söyleyin biriniz

Birde ben ne abur cubur ne başka birşey çocuklara vermiyorum sadece bir kere geldiğinde çocuğu görünce eline verdim bir tane onu gördü daha önce şahit olmamıştı bende yedirmiyorum çocuğuma hani görünce ağlıyor bir tane veriyorum o da nadirdir yani
İlişkimi de kesmek istemiyorum çocuklar birbirini çok seviyor oyun oynuyorlar nasıl yaklaşayım bu saatten sonra şimdi ben

Ben de sizi uyarmak istediğini düşünüyorum, belki de sadece 1 sefer olmadı bu olay.
Konu çocuklar olunca hassasiyette bir o kadar fazla olabilir.
Bence siz de hayatınızdan çıkarın o tarz zararlı şeyleri ve arkadaşınızla gayet normal devam edin.

Birakmasin o zaman cocugu. Benim arkadasimin cocugunun cesitli besinlere allerjisi var ben de ona gore yapiyorum. Acikcasi zor oluyor ama yapiyorum. Soyleseymis. Size soyleme sekli hic hoș da degil. Araya mesafe koyun gitsin. Hem sizin cocuga da bulasir. Bunu bahane edip Uzak durun. Basinda kendisi yoksa kesinlikle sorumlulugunu almayin.

İkinci beynimiz bağırsaklarımız diye bir grup var Facebook ta tavsiye ederim. O verdiğiniz 2 cips bile korkunç zararlı bağırsak florası için. Hatta yakın zamanda otizm hastası olan çocukların doğru beslenme ile ( GAps diyeti) tedavi edildiğini biliyormusunuz? Şeker çikolata cips bunlar çocuklar için zehir . Lütfen kendi evladına da verme, milletinkinede verme. Geçen parkta biri çocuğuma vermeye kalktı ben yedirmiyorum diyorum kadın hala 1 adet yesin nolucak diyor , sinir oldum. Ve son olarak tıp da kanıtlandı Aburcubur çocukları akıl sağlığı olarak , uyku bozuklukları olarak ve hastalık olarak olumsuz etkiliyor.

Annesi yokken çocuğu eve almamalısın
Allah korusun başına bişey gelse sorumlusu sen olursun
Birde bu yedirme içirme işi de sakat iş
Bilmediğiniz bişeye alerjisi olur
30 yaşımdan sonra domatese alerjim çıktı mesela
Yedikten 10 dkk sonra yüzüm ellerim şişmeye başlıyor
Acile zor atıyorum kendimi ki solunum yolları şişerse nefes kesilir

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes haklı ayrıca teşekkür ederim

Akrabami da haklı buluyorum vermemem doğru olan. Ama zoruma gitti senin yüzünden hasta oldu dedi resmen bu zoruma gitti verme bir daha diye uyarsaydi keşke. Birde çok korktum elim ayağım titriyor hala
Görüşmeyi kesmek istemiyorum çocugum bir gün görmese adını sayılıyor kapıyı açmaya çalışıyor ama bir daha birşeyler yedirmeyecegim

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes haklı ayrıca teşekkür ederim

Akrabami da haklı buluyorum vermemem doğru olan. Ama zoruma gitti senin yüzünden hasta oldu dedi resmen bu zoruma gitti verme bir daha diye uyarsaydi keşke. Birde çok korktum elim ayağım titriyor hala
Görüşmeyi kesmek istemiyorum çocugum bir gün görmese adını sayılıyor kapıyı açmaya çalışıyor ama bir daha birşeyler yedirmeyecegim
Gorusmeyi kesecek birsey soylememis. Direk uyarsa belki o zaman alinirsiniz diye dusunerek doktoru one surmus. Belki de gercekten doktor oyle demis olabilir. Sonucta bu gidalar bagisiklik sistemini cokertiyor ve cocugun da iyilesmesi icin guclu bir bagisiklik sistemine ihtiyaci var. Belki siz de bu sayede cocugunuza cips gibi zararli yiyecekleri gostermez ve yedirmezsiniz.

Verme diyememis,kirmamak icin doktor boyle soyluyor demis
Bunu soylerken de bagirmamis cagirmamis,incitmekten korkarak guzel bir uslup kullanmis. El ayak titreyecek bir sey yok bunda. Kaldi ki hakli. Cocuklara cips,cikolata,cay bilmemne gibi gereksiz seyler verilmez. Bagisiklik sistemine zarari cok fazla

Asla emanet kabul etmeyin cocugu. Bir şey olmaz sizin yedirdiginizden de. Oh be ne güzel kendi beceriksizliğini başkasına atmak. Görüşmezdim sizin yerinizde olsam ben.

Back
X