Çocuğunuz dünya ya geldiğinde tuzlu suyla yıkadıniz mi ? SIZCE DOĞRU BIRŞEY MI ....

Ya bu tuz olayını ben de merak ediyorum.Benim bebğimi de yıkamak isteyecek büyükler,hiç içimden gelmiyo ama.Bana batıl inanç gibi geliyo

ya bu tuz olayını ben de merak ediyorum.benim bebğimi de yıkamak isteyecek büyükler,hiç içimden gelmiyo ama.bana batıl inanç gibi geliyo

bızımkılerde yıkayacak tuzlu suyla dıye bılmıyorum ama koltuk altına tuz surup hemen yıkıyorlar dıye bılıyorum bende

Benim bebesi de yikayacaklar. Bebegin cildi kokmasin diye, anne karninda derisine yapisan organizmalari temizlemek icinmis. Uzmanlar bilir artik faydalimi degil mi.

kısmetse bizim bebeğimizde yıkanacak.eklem yerlerinin koltuk altı kasık gibi bölgelerin sıcakta pişik olmasını ve kokmasını engelliyormuş.tuzlayayımda kokma lafı burdan geliyormuş.:1:ben öyle duydum.ve koku konusuna inanıyorum bu yüzden tuzlanacak bebeğimiz.zararı olduğunu düşünmüyorum.şimdiye kadar hiç bir tanıdığımın bebeğinde sıkıntı olmadı.ama tabi tercih meselesi batıl diye düşünüp yapmayanlarda var.:55:

Ben bebeğimin banyo suyuna tuz koymaya devam ettim 2 ay. Bir zararı yok. Kokusu güzel olurmuş tuzlu suyla yıkanan bebeğin. Ayrıca 9 ay anne karnında tuzlu suda büyüdü. Aslında bulunsa okyanus suyuyla yıkansa. İyi gelir bebeğe.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk çocuğumda bebeğimi büyüklerimin tecrübelerine emanet ettim.tuzlu suyla yıkandı,kundaklandı,kırkı çıkınca bilimum maddelerin kullanıldığı bir banyo yaptırıldı,ilk doğduğunda 3-4 kaşık şekerli su verildi...ben hiç birinin zararını görmedim.aksine faydalarını gördüm.mesela tuzlu suyla yıkamanın ter kokusu olmaması açısından iyi olduğuna inanıyorum.ilk gün içirilen şekerli suyun sarılığı kolay atlatmasına yardımcı olduğuna da.benim kızım sarılığı çok kolay geçirmişti.kundaklamanın da bebeğe kendini daha güvende ve sıcak hissettirdiğinden dolayı huzur verdiğini düşünüyorum.çünkü kızım kundaklandığı için anne sütü alıp alıp huzurla uyumuştu.diğer bebekler sadece badilerle sabaha kadar ağlamışlardı.

ilk çocuğumda bebeğimi büyüklerimin tecrübelerine emanet ettim.tuzlu suyla yıkandı,kundaklandı,kırkı çıkınca bilimum maddelerin kullanıldığı bir banyo yaptırıldı,ilk doğduğunda 3-4 kaşık şekerli su verildi...ben hiç birinin zararını görmedim.aksine faydalarını gördüm.mesela tuzlu suyla yıkamanın ter kokusu olmaması açısından iyi olduğuna inanıyorum.ilk gün içirilen şekerli suyun sarılığı kolay atlatmasına yardımcı olduğuna da.benim kızım sarılığı çok kolay geçirmişti.kundaklamanın da bebeğe kendini daha güvende ve sıcak hissettirdiğinden dolayı huzur verdiğini düşünüyorum.çünkü kızım kundaklandığı için anne sütü alıp alıp huzurla uyumuştu.diğer bebekler sadece badilerle sabaha kadar ağlamışlardı.

Kundaklanma konusunda kesinlikle haklısınız. Ben de oğlumu kundakladım hep. Çok rahat uyurdu. Kundak olmayınca hep kendini uyandırıyordu. Şu anda 1 yaşında bazen huysuzluk yapıp uyumaya direnince üst tarafını sararım ki hareket etmeden rahat dalsın diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben iki kızımıda tuzlu suyla yıkamıştı annemler büyük ihtimal bunuda tuzla yıkarız ben bi zararını görmedim aksine faydalı olduğunu düşünüyorum

tuzlama yaparız bizde .. :emir_bebek:
bal,süt,tuz .. missss ... :16:

Back
X