Çocuğunuz Hastayken Şurup Kullanırken Kusuyor mu ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
benim oğlum 32 aylık şurup kullandığı zamanlarda

şurubun ardından kusuyor. geçen gece yine şurup verdim olduğu gibi kustu

ne üstümüz ne başımız ne evin hali kalmıyor. :45:

O hasta oluyor ben 10 kat daha hasta oluyorum. :50:

Doktor yapılabilecek bişey yok diyor hasta olduğu zaman iğne de vurmuyorlar..

Offf resmen üst katta ki komşum yakınmalarımı dinliyor ...

Allah beterinden saklasın ama kusma işi pis bişey

Sizin çocuklarınızda da böyle bir durum var mı ??

yapmazmı benim oğlumda 22 aylık ve bu ara hasta çok şükür kusmalar bitti ama yinede tetikteyim öksürük olduğunda balgamını çıkaracağı zaman kusuyo tabi üstü benim üstüm yerler mahvoluyo seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok kötü oluyo ama yapacak bişey yok şurubunu ben mamasını yedirdikten sonra en son iki kaşık kala ekliyorum ardından su veriyorum tv açıyorum dikkatini başka yöne çekiyorum öyle veriyorum çok şükür iyi oluyo gece öksürüğü için şurup verdim dün hiç öksürmedi şükür inşallah iyileşirlerr biranönce

benim oğlum 18 aylık ve ilaçlara karşı bir korkusu var. sanırım psikolojik birşey.. şurup içmeyi sevmiyor.. ve vücudu şurup olayını kabule tmiyor ki ne zaman şurup versek kusuyor. çok aç olması gerek kusmaması için bu durumda da zorla veriyoruz.. ağlama krizi geliyor.... en son hastalandığında antibiyotik verdi doktor.. sütüne mamasına konabileicek antibiyotik verdi... çünkü başka türlü ilacı içemiyor.... sizede böyklesini öneririm...

tadı ne kadar lezzetli olursa olsun neyin içinde vermeye çalışsamda anlıyor ve kusuyor..Allaha şükür çok hasta olmadı bi geçen ay olmuştu dr a şurup kusuyor dediğim halde 3 tane yazdı bir kere bile içmedi..zaten hasta 1 yudum yemiyor..tok vermemizlazım diye zorla yediriyoruz oda şurup yzüzünde çıkıyor.en sonunda başka dr a gidip iğne istedik 2 günde düzeldi çok şükür.

benim kzımda kusuyordu ben artık yemekten hemen önce açken veriyorum üzerine yemek yiyor böylece kusma falan olmuyor

bende genelde oğluma aç karnına veriyorum ama baı şuruplar özellikle tok karnına etkili olduğu için yedirdikten 1 saat sonra şurubu veriyorum

benim kzımda kusuyordu ben artık yemekten hemen önce açken veriyorum üzerine yemek yiyor böylece kusma falan olmuyor

Aynen kelebeğim..

bende 3 gündür açken içirmeye başladım lavobo başında sandalyeye çıkarıyorum artık

kusarsa oraya kussun diye :20:

sonra musluğu açıyoruz kaşığını yıka diyorum boynuna da bulaşık önlüğü takıyorum

üstünü ıslatmasın diye :60:

bir müddet suyla oynuyor. aradan yarım saat geçtikten sonra mamasını yiyor.

bu ilaç üreticilerini anlamıyorum iğrenç şuruplar üretiyorlar :37:

kokusu tadı bir türlü geçmiyor çocuk da dayanamıyor tabii

iğneyi de tavsiye etmiyorlar nedenini bilmiyorum.

sanırsam iğne hastalığı hemen kesiyor

şurup içince vücut daha çok savaşıyor bağışıklığı kuvvetleniyor olabilir.

benim kızımda 17 aylık aynen benimkide hemn anlayıp kusuyor
ben şırıngayla veriyorum ağzını açmasa bile ağzının kenarından yavaş yavaş sıkıyorum bölelikle çok ağlayıp mide si bulam-nmıyor zaten çocakların kusma nedeni ağlamaktan kaynaklanıyor.ondan kusuyolar

Back
X