Çocuğunuza kardeş haberini nasıl verdiniz..

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Çocuğunuza kardeş haberini nasıl verdiniz nasıl karşıladı sevindimi kıskançlık oldumu veya doğduktan sonra vurma durumu oldumu.

İlla ki vurur :-)

Benim yeğenim küçük kardeşinin kafasına oturmuş, sebep öpmemiş onu :-) kıskançlık da olur.

Kardeş ister misin? Senle oynayacak bir kardeş getirelim mi diye önce alıştırın...

Benimki daha o kadar erken ki söylediklerim tuhaf olabilir o yüzden..
Şu an kalp atışını duymadım ama geçn gün oynarken oğluma kendimce işte karnımı göstereek anlattım..
Dedim sen de burda büyüdün sonra hastaneye gittik seni ordan alıp kucağımıza verdiler gibi..
Şimdi orda kardeşin büyüyor, sonra zamanı geldiğinde hastaneye gidip onu da kucağımıza alıcaz dedim..
"Oraya mı girmiş" dedi ilk tepki olarak :)))
Sonra erkek kardeş istediğini söyledi.. :)

Kaç yaşında çocuğunuz?
Kızım doğduğunda,oğlum beş buçuk yaşındaydı.Babası örgütlediği için zaten sürekli benden kardeş istiyordu:)Ayrıca uğraşmadım anlatmaya. Ama biz şöyle yaptık. Kıskançlık durumunu ortadan kaldırmak için,kardeşin sana hediye getirecekmiş dedik. Heyecanla bekledi. Kardeşle birlikte istediği bir oyuncağa sahip olunca da çok mutlu oldu:))
Hatta oğlum da kardeşini eli boş karşılamadı. Ona pijama aldı mahçup olmamak için.:KK70:

Kaç yaşında çocuğunuz?
Kızım doğduğunda,oğlum beş buçuk yaşındaydı.Babası örgütlediği için zaten sürekli benden kardeş istiyordu:)Ayrıca uğraşmadım anlatmaya. Ama biz şöyle yaptık. Kıskançlık durumunu ortadan kaldırmak için,kardeşin sana hediye getirecekmiş dedik. Heyecanla bekledi. Kardeşle birlikte istediği bir oyuncağa sahip olunca da çok mutlu oldu:))
Hatta oğlum da kardeşini eli boş karşılamadı. Ona pijama aldı mahçup olmamak için.:KK70:
hahaha alemsin canım :D Oğlum 4 yaşında daha söylemek için çok erken henüz bende kalp atışını duymadım haftaya gidicem inşallah garanti olsun diye geciktirdim ama dayanamadık biz şimdiden söyledik kötü karşılamadı sana kardeş gelicek dedik karnımda şuan dedim sevindi oda benimle birlikte bekliyor artık :) bazen geliyo karnımı öpüyo kızmı olcak erkekmi diyo :) ama eşya konusunda kıskançlıkcyapıyo biraz mesela benim beşiğimi kullansın yeni almayın diyo :D işimiz zor doğduktan sonra dövmesinden korkuyorum benim oğlan piskopat biraz sağı solu belli olmaz saldırır :) inşallah sever alışır kardeşi doğduğunda 5 yaşına gircek zaten bazı şeyleri anlıyor yavaş yavaş :) sağlıklı şekilde kucağımıza alalım inşallah

Benimki daha o kadar erken ki söylediklerim tuhaf olabilir o yüzden..
Şu an kalp atışını duymadım ama geçn gün oynarken oğluma kendimce işte karnımı göstereek anlattım..
Dedim sen de burda büyüdün sonra hastaneye gittik seni ordan alıp kucağımıza verdiler gibi..
Şimdi orda kardeşin büyüyor, sonra zamanı geldiğinde hastaneye gidip onu da kucağımıza alıcaz dedim..
"Oraya mı girmiş" dedi ilk tepki olarak :)))
Sonra erkek kardeş istediğini söyledi.. :)[/QUOTE. Aynen bende senin gibi yaptım canım birde ilk hamilelik gibi olmuyo bu bi çocuk var başınızda onu istiyo bunu istiyo dinlenmeye vaktimiz olmuyo ilk hamilelikte yatıp dinleniyodum en azından bunda öyle olmuyor sürekli ayaktayım kalk evi topla mutfak banyo evi sil süpür çocuğun karnını doyur tuvalete götür oyna vs vs çok yorucu geçicek :)

İlla ki vurur :-)

Benim yeğenim küçük kardeşinin kafasına oturmuş, sebep öpmemiş onu :-) kıskançlık da olur.

Kardeş ister misin? Senle oynayacak bir kardeş getirelim mi diye önce alıştırın...
bizimki şimdiden alıştı canım yardım bile ediyo bazen bana yoruluyorum diye ama kafasına oturmasından korktum şimdi :D

Back
X