Valla benim ablam beni evine çağırıyor, sonra aa hazır sen buradayken biz şu işimizi halledelim diyip avm'ye kaçıyorlar karı-koca. Böyle emrivaki yapmayıp önden şu şu tarihte bakabilir misin diye haber verdikleri durumlar da var onlar sıkıntı olmuyor. Kuzunun ilk 4 yılı içinde 3 haftasonu tatil kaçamağı, birkaç konser, sayısız sinema, akşam yemeği, düğün programları boyunca başbaşa kalmışlığımız var. Ki benim dışımda başka bekar teyze ve halaları da var bu çocuğun, az çok dönüşümlü dağıtılıyor bakıcılık görevi, sen düşün çocuğu aileye bırakıp çıktıkları zamanları.
Ama bebeğimi bırakamam diye düşünmeyip en başından beri sülalesi rahat tadında takılınca çocuk için de daha iyi oluyor bence. Gerçekten bırakman gereken acil bir durum olduğunda hiç yabancılık çekmiyor. Hatta artık kendi program yapıyor bize şu gelsin, gelemiyor mu o zaman bu gelsin, birileri gelsin bizde kalsın oynalım bu gece diye.Herkesle farklı zaman geçiriyor, herkesin oyun kuruşu, ilgilenişi farklı oluyor, herkesten yeni birşeyler öğreniyor çocuk.