• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzun Eğitimi İçin Ne Yapıyorsunuz?

cocukaile

EVLİ-MUTLU-HUZURLU-AŞIK-ÇOCUKLU..
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
516
577
123
$ideal annebaba.webp

Babam Tuttuğu Takımın Her Şeyini Bilirdi.
Elinden Spor Gazetesi Eksik Olmazdı.

Annem Güzel Yemekler Yapmak İçin
Bir Sürü Kitaplar Alırdı.

Nedense Benim Eğitimimle İlgili
Hiç Kitap Okumazlardı.

Çocuk Eğitiminde İdeal Anne Baba
Mehmet Teber

Oglum 4 yasina girecek simdiden cok endiseliyim gelecegi icin,,,Her gece yattigimda plan proje yaparim...(bugun ne yaptim,ne yapmaliyim) Hergun o hep gulsun mutlu olsun istiyorum,,mutlu cocugun hedefleri olur hayalleri olur,,Kutuphaneden bol bol kitap alir okurum okuma aliskanligi olsun diye ama benim oglumdada hic heves yok,, :37:

Cocugumun egitimi icin iyi arkadaslari olsun istiyorum,,Cunku kotu arkadas kotu hayat demek ,,,okurdu ama suna takildi okurdu ama buna takildi demek istemiyorum ileriki yillarda...Allahim maddi manevi korusun bizi :54:

Bende kızıma bol bol kıtap alıyorum
Her gece bir kitap okuyoruz
Çok faydalı olduguna inanıyorum
Her anne baba gıbı ben de iyi okullar
Secmeye calışıyorum
Bir de özellıkle spor resım müzik gibi faaliyetler ayarlıyorum kı yönünü bulsun ve çok yönlü sosyal bir insan olsun diye.Bunun ergenlikte özellikle faydalı olacağını düşünüyorum .Oglumu da neredeyse tüm faaliyetlere gönderdim resim ve futbolda takılı kaldı.Su an 15 yasında ,ergenlikte çok zorlanmıyoruz.Cok iyi resim yapıyor ve forma tasarımı yapıyor
Bir de egıtımın ilk şartının cocukları dinlemek olduğunu düşünüyorum .

Back
X