Bebek Beslenmesi Cocugunuzun kahvalti menusu nedir?yardim lutfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cnm çk guzel annelik yapıyosun helal olsun sana werdiğn fikirler içn tesekkur ederm

Tesekkur ederim canim. Sende cok guzel bir annesin. Sadece cocuklarla davranirken biraz daha esnek olmamiz gerekiyor o bir cocuk ne kadar bazen sabrimizi zorlasalarda. Tabiki halinin ortasina oturup kasikla corba yemesine izin vermiyeceksin ama bir sekilde yemeyi ogrenmesi lazim. Benim kizimda once oyle bir yiyordu ki duvarlar allahtan fayansi oralara gidiyordu corba. Veya kaseye elini daldiriyordu ekmekleri yakalayip yemek icin. Demek istemem herkez ayni yollardan geciyor. Ama simdi annecim tabagina egil dokmeden ye diyorum. tamam diyor ve dokmemeye gayret ederek yiyor. Bazen tabiki dokuluyor sonucta cocuk ama bagirip kizarak emin ol cocuk sadece yemekten soguyor. Yegenim var ayni bu sekil cocuk yemek yemeyi bir gorev olarak goruyor 5 yasinda hala kendi yemiyor annesi zorla yedirirse yiyor. Sizin cocugunuz daha kucuk, yas ilerlemeden sorunu cozmeniz daha kolay olur. Bu sitede bir cok anne var cocugun yemek yemesinden sikayetci o yuzden canim cocugun kucukken sorunu bir sekilde cozmeye calis. Mesela benim kizim haslanmis yumurta yemez bende 1 yumurtadan pankek yapiyorum ustune pekmez surup muz dilimleyip yemesi icin kucuk pasta sekerlerinden falan dokuyorum.

Belki biliyorsundur kollari olan musambadan uzun onlukler var. Onu giydiriyordum kucukken yedikten sonra direk banyoya. Cunku yuz goz saclar hep corba icinde olurdu. tabi sonrada anne yerleri temizlerdi. Simdi kizimda alisti yemekten sonra oda hemen basliyor yerleri silmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…