Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin

arkadaşlar sabiha paktunayı doktorum programında keşfettim.. mutlaka okunması gereken kitapları var. lütfen fırsattan istifade edelim kuzularımız için. kitabın satış fiyatı 18 tldir.
kitaba ücretsiz sahip olmak için 440 1 440 aramak yeterli reklamlarda gördüm hemen aradım çok yoğunlık var diye siteye girdim formu yolladım 10 gün içinde 4.5tl kargo masrafıyla göndereceklerini söylediler.
sizlerle paylaşamak istedim

arkadaşlar sabiha paktunayı doktorum programında keşfettim.. mutlaka okunması gereken kitapları var. lütfen fırsattan istifade edelim kuzularımız için. kitabın satış fiyatı 18 tldir.
kitaba ücretsiz sahip olmak için 440 1 440 aramak yeterli reklamlarda gördüm hemen aradım çok yoğunlık var diye siteye girdim formu yolladım 10 gün içinde 4.5tl kargo masrafıyla göndereceklerini söylediler.
sizlerle paylaşamak istedim

çok saol böle nimetlerden faydalanmak lağzım aynı şekilde bnde yaptım 10 gun içinde gelicekmiş....:teytey:

kıslar ben nettten basvurdum 1 haftada geldı kıtabım sızde kacrmayın bence

bendede bütün kitapları var kadının güzel bir yaklaşımı var cocuklara ben begeniyorum

bana dört günde geldi. güzel bir kitap. yazarın diğer kitapları da güzele benziyor. ben de onu doktorum programında tanıdım. keşke istanbulda olsaydı.

sabiha paktuna istanbulda değilmi? ben orda sanıyordum, bir sürü kişiyede istanbulda bulun çok iyi dedim:)

ben de mail atmıştım, dergi yolladıklarını zannedip iptal ettim. yolladıkları şey anaokulu dergisi değil mi?
alan arkadaşlar bahseder misiniz?

Back
X