Çocuğuyla görüşmeyi bize lütufmus gibi gösteriyor

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, boşanma davası actim, ayrı eve geçtim vs vs. Şiddet, hakaret, aşırı temislik takıntısı, sanal aldatma vs gibi sebeplerle. Aynı ilcedeyiz. Özellikle oğlum babasına çok düşkün, aslinda babası da öyle idi sozde. Boşanma kararı almadan evvel tatil için mdmlekete gittiğimde uzaklığı da hissetmişti m, çocuğun " ara baba, nolur" gibi sesli mesajlarına dahi donus yapmadı. Çocuğa deli gibi düşkün adam gitti sanki hazırlık yapar gibi. Çocuğu istediği zaman gelip götürüyor, genelde haftada bir yatılı aliyor. Bugün bana çocuk gelmesini istediği için geldiğini , çocuğun umrunda olmadığını, iki aya tayin ile gideceğini yazmış. Oğlum adına çok üzgünüm. Çok üzülecek. Neden vaz geçti ki babaligindan İnsan hiç evladından vaz gecer mi? Uyuyamıyorum uzuntuden. Ayrıldığıma değil, çocuğumun baba hasreti cekecek olmasına üzülüyorum. Bencillik yaptın boşanarak falan filan da yazms

Merhabalar, boşanma davası actim, ayrı eve geçtim vs vs. Şiddet, hakaret, aşırı temislik takıntısı, sanal aldatma vs gibi sebeplerle. Aynı ilcedeyiz. Özellikle oğlum babasına çok düşkün, aslinda babası da öyle idi sozde. Boşanma kararı almadan evvel tatil için mdmlekete gittiğimde uzaklığı da hissetmişti m, çocuğun " ara baba, nolur" gibi sesli mesajlarına dahi donus yapmadı. Çocuğa deli gibi düşkün adam gitti sanki hazırlık yapar gibi. Çocuğu istediği zaman gelip götürüyor, genelde haftada bir yatılı aliyor. Bugün bana çocuk gelmesini istediği için geldiğini , çocuğun umrunda olmadığını, iki aya tayin ile gideceğini yazmış. Oğlum adına çok üzgünüm. Çok üzülecek. Neden vaz geçti ki babaligindan İnsan hiç evladından vaz gecer mi? Uyuyamıyorum uzuntuden. Ayrıldığıma değil, çocuğumun baba hasreti cekecek olmasına üzülüyorum. Bencillik yaptın boşanarak falan filan da yazms
En hassas noktanızdan vurmaya çalışıyor sizi anneliğinizi ve evladınızı kullanarak rahatsızlık vermeye çalışıyor size ki başarmış. Samimi olduğunu sanmıyorum öyleyse bile alışacaktır zamanla o da zor olsa da. Allah kolaylıklar versin.

Bencillik yaptın boşanarak mı yazmış?? Hem de onca nedeniniz varken! Ne yiyip ne içiyorlar bunlar nasıl bir mantıktır bu?
İyiki seni boşuyorum daha babalık yapmaktan acizsin bide koca mı olacaktın yazardım ben olsam. Size uzak allaha yakın olsun boşver. Çocuğun için sağlıklı bir ebeveyn zaten değilmiş.

neymiş çocuk gel diyormuş ,o da geliyormuş ama çocuğun umrunda değilmiş .Bence sizin kendisini görmek için çocuğu kullandığınızı düşünüp kendince artistlik yapmış

Çözemedim, annem aşağı indiriyor götürüyor, yine annem aşağıdan alıyor. Teşekkür ederim yorumları okuyunca kendime geldim biraz

Aslın da boşanma sürecine girince çirkefleşen bu adamdan boşanmak istemekle en doğrusunu yapmışsınız
Eşler arasında şiddet aldatma gibi şeyler dışında herşeyi anlıyorum az çokta ,çocuklara yapılan bu zulmün hiç bir açıklaması telafisi olamaz
Asla eşinizi kötülemeyin “gerçekten yanın da olmak isterdi ama çalışıyor “gibi açıklayın durumu onun küçücük yüreğin de sevilmiyor hissi olmasın büyüdüğün de zaten hükmü kendisi verir

Hep söylerim erkekler için çocuk fasa fiso, kadındır önemli olan onların gözünde. Kadını seviyorlarsa çocuklara düşkün olurlar, çocuğu görme bahanesiyle kadına sokulurlar. Başka bir kadın sever ondan çocuğu olur o çocuklar kıymete biner diğerleri unutulur falan filan. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, bence kişisel anlamda daha fazla iletişime geçmeyin. Çocuğu görmek isterse engellemeyin ama sonuç olarak baba vurdumduymaz olmak istiyorsa siz babası yerine geçemezsiniz. Siz en güzel şekilde anneliğinizi yapın, babalık sorumluluğu babadadır. Herkes ektiğini biçer, çocukluk döneminde ilgilenmezse büyüdüğünde karşılığını görecektir ex eş kişisi. Çocuğunuz da zamanla atlatacaktır, gerekirse uzmandan yardım alın.

Cok ama cok uzuldum.. gözlerim doldu gercekten.. kiyamam o yavruya.
Biz de bosanma protokolu duzenliyoruz suan. Farkli ile memleketime tayin istedim ben de.
Benim ikizlerim de cok duskun babalarina.

Pedagog a gittik esimle.bosanma donemi cocuk psikoloji acisindan napmaliyiz diye Cocuklarinla gorusmeni biraz azalt dedi esime. Azalt ki cocuklar ayni evde kalamayacagini/ayri oldugunuzu anlasin,bu ortama alissin dedi. Eve de girme dedi. Girersen kalacagini dusunur,sen gidince de hircinlasirlar dedi.(dedigi dogru)
Esim onlari alip goturuyordu gezmeye,cocuklar birakmiyordu onu feryat figan.hep baba nerde,arabaya bin cik gel,nerdesin napiosun orda gelseneee haddiii diyorlardi(3yasindalar daha)
Esim haftada 1 gelip 6 saat falan goturuyor onlari.
Ama artik cocuklar beni gorunce bana geliyor,babam nerde soylemleri azaldi..
Esimin arkamdan , cocuklarin umurumda bile degilim yahu baksana bakmiyorlar bile dedigini duydum :KK66:

Benim eski eşimde aynısını yaptı bir kere bile arayıp sormadı ben şöyle düşündüm ya benim burnumu sürtüp aaa canın kocişim ben yapamıyorum barışalım dicem falan sanıyor herhalde ya da terkettiğimiz için aklınca bizi cezalandırıyorlar peki bu benim umrumda mi? Hayır hatta hiç aramazsa çok daha mutlu olurum hayatta herkesin bir sürü sıkıntısı var ayrıca artık okullarda her on çocuğun üçünün annesi babası ayrı olacak şakın oturup bi de buna üzülme

Burada biraz stratejik davranıp velayeti babaya bırakmayı düşünün isterseniz. Çocuk yanında olursa düşkün oluyor demekki. Amacı sanki hem size vicdan azabı çektirmek hem de sizleri tamamen geride bırakarak bekar adam gibi sıfırdan hır yaşam kurmak olabilir. Çocuğu var sorumlulukları var buna müsade etmeyin. İşiniz çıktığını, hasta olduğunuzu/ameliyat olduğunuzu ya da çocuğun huzursuzlandigini babama gideceğim diye tutturdugunu bunun gibi bir bahane öne sürerek çocuğu 1-2 haftalığına babasına gönderin bakalım.

Cok ama cok uzuldum.. gözlerim doldu gercekten.. kiyamam o yavruya.
Biz de bosanma protokolu duzenliyoruz suan. Farkli ile memleketime tayin istedim ben de.
Benim ikizlerim de cok duskun babalarina.

Pedagog a gittik esimle.bosanma donemi cocuk psikoloji acisindan napmaliyiz diye Cocuklarinla gorusmeni biraz azalt dedi esime. Azalt ki cocuklar ayni evde kalamayacagini/ayri oldugunuzu anlasin,bu ortama alissin dedi. Eve de girme dedi. Girersen kalacagini dusunur,sen gidince de hircinlasirlar dedi.(dedigi dogru)
Esim onlari alip goturuyordu gezmeye,cocuklar birakmiyordu onu feryat figan.hep baba nerde,arabaya bin cik gel,nerdesin napiosun orda gelseneee haddiii diyorlardi(3yasindalar daha)
Esim haftada 1 gelip 6 saat falan goturuyor onlari.
Ama artik cocuklar beni gorunce bana geliyor,babam nerde soylemleri azaldi..
Esimin arkamdan , cocuklarin umurumda bile degilim yahu baksana bakmiyorlar bile dedigini duydum :KK66:
Siz niye farklı ile tayin istiyorsunuz

Kendi babalığını, kocalığını değil de sizin boşanmanızı mı sorguluyor? Bu kadar şiddete, aldatmaya, hakarete rağmen? Hiç öz eleştiri yapmamış, yaptıklarından hiç utanmamış demek ki... Ya şu dünyada ne utanmaz, ahlaksız, aptal insanlar var yahu.. İnsan böylelerinin yerine insanlığından utanıyor gerçekten. Bir de bu insan müsveddesi bir çocuğun babası... Umarım babadan yana yüzü gülmeyen o masumun yüzü ömrü boyunca her konuda güler. İleride o adam da çok pişman olacak. Böylelerinin pişman olması için elden ayaktan düşmesi, birilerine muhtaç olması gerekiyor çünkü. Yani çok geç olacak. Umarım o zaman da yüzüne bakan olmaz. Pislik herif...

Ben olsam, pedagogla görüşürdüm sonra da “pedagogla konuştum. Çocuğun hayatında sık sık gördüğü, baba dediği biri olması lazımmış. Neyse sen bilirsin. Belki de seni rol model olarak almaması daha iyidir. Gidecek olmana çocuk adına üzüldüm ama senin kararın, saygı duyuyorum” yazardım.

Back
X