Çocuğuyla görüşmeyi bize lütufmus gibi gösteriyor

Siz niye farklı ile tayin istiyorsunuz
Ailem herkes akrabalarim orda. Kucuk yer. Cocuklarin bakimi da iyi olur orada. Hayat ucuz. Ev is 10 dk. Istanbulda 1.5 saat yol gidiyorum, bir o kadar da dönus..2 vesait.
Yiprandim burada. Esim de gidin diye teklif etti.istanbulda cocuk buyutmek zor

Cok ama cok uzuldum.. gözlerim doldu gercekten.. kiyamam o yavruya.
Biz de bosanma protokolu duzenliyoruz suan. Farkli ile memleketime tayin istedim ben de.
Benim ikizlerim de cok duskun babalarina.

Pedagog a gittik esimle.bosanma donemi cocuk psikoloji acisindan napmaliyiz diye Cocuklarinla gorusmeni biraz azalt dedi esime. Azalt ki cocuklar ayni evde kalamayacagini/ayri oldugunuzu anlasin,bu ortama alissin dedi. Eve de girme dedi. Girersen kalacagini dusunur,sen gidince de hircinlasirlar dedi.(dedigi dogru)
Esim onlari alip goturuyordu gezmeye,cocuklar birakmiyordu onu feryat figan.hep baba nerde,arabaya bin cik gel,nerdesin napiosun orda gelseneee haddiii diyorlardi(3yasindalar daha)
Esim haftada 1 gelip 6 saat falan goturuyor onlari.
Ama artik cocuklar beni gorunce bana geliyor,babam nerde soylemleri azaldi..
Esimin arkamdan , cocuklarin umurumda bile degilim yahu baksana bakmiyorlar bile dedigini duydum :KK66:
Maşallah örnek bir durum yaşadığiniz. Keşke bir pedagoga gelse benimle ama yapmayacak. Onun umrunda olmayacak çocuğun duygulari... 4 yaşında oğlum polis olduğu için alışkın az gormeye. İste çalışıyor babam diyor. Ben sadece haftada bir de olsa çocuğun yanında varlığını göstersin isterdim. Ondan da mahrum bırakıp yokmus gibi yaşamaya devam edecek. Taş devri erkek modeli.

Hep söylerim erkekler için çocuk fasa fiso, kadındır önemli olan onların gözünde. Kadını seviyorlarsa çocuklara düşkün olurlar, çocuğu görme bahanesiyle kadına sokulurlar. Başka bir kadın sever ondan çocuğu olur o çocuklar kıymete biner diğerleri unutulur falan filan. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, bence kişisel anlamda daha fazla iletişime geçmeyin. Çocuğu görmek isterse engellemeyin ama sonuç olarak baba vurdumduymaz olmak istiyorsa siz babası yerine geçemezsiniz. Siz en güzel şekilde anneliğinizi yapın, babalık sorumluluğu babadadır. Herkes ektiğini biçer, çocukluk döneminde ilgilenmezse büyüdüğünde karşılığını görecektir ex eş kişisi. Çocuğunuz da zamanla atlatacaktır, gerekirse uzmandan yardım alın.

vallahi bu kadar mı doğru olur tespit

Bence birleşmek için çocuğu kullanıyor olabilir. Boşver kurtulduğuna sevin. Çocuk biraz büyüyünce anlar babasını o da vazgeçer. O zaman napacak sözde baba. Kafana takma yoluna bak.

Hep söylerim erkekler için çocuk fasa fiso, kadındır önemli olan onların gözünde. Kadını seviyorlarsa çocuklara düşkün olurlar, çocuğu görme bahanesiyle kadına sokulurlar. Başka bir kadın sever ondan çocuğu olur o çocuklar kıymete biner diğerleri unutulur falan filan. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız, bence kişisel anlamda daha fazla iletişime geçmeyin. Çocuğu görmek isterse engellemeyin ama sonuç olarak baba vurdumduymaz olmak istiyorsa siz babası yerine geçemezsiniz. Siz en güzel şekilde anneliğinizi yapın, babalık sorumluluğu babadadır. Herkes ektiğini biçer, çocukluk döneminde ilgilenmezse büyüdüğünde karşılığını görecektir ex eş kişisi. Çocuğunuz da zamanla atlatacaktır, gerekirse uzmandan yardım alın.

Rahmetli Babaannemi lafını getirdiniz aklıma,
Analı çocuğu erkek tek gözüyle görür, anasız çocuğa da kör olur. derdi Rahmetli.
Yavrum Evlat babadan yetim kalmaz, anadan yetim kalır... :KK52:

Yerinizde olsam "bu tavrını görünce boşanma kararımın ne kadar haklı ve yerinde olduğunu tekrar anladım" yazardım. Haysiyetsiz herif. Kurtulduğunuza sevindim.

Siz de ona "insan olan evladını koz olarak kullanmaz. O yüzden babalığı beceremeyeceğin belliydi zaten. Çünkü insanlık yok. Sen şimdi onu babasız bırakarak iyi yaptığını sanıyorsun. Ama ihtiyacın olduğunda da onun sana ihtiyacı olmayacak. Arayıp sormayacak, umursamayacak" yazsaydınız.

Burada biraz stratejik davranıp velayeti babaya bırakmayı düşünün isterseniz. Çocuk yanında olursa düşkün oluyor demekki. Amacı sanki hem size vicdan azabı çektirmek hem de sizleri tamamen geride bırakarak bekar adam gibi sıfırdan hır yaşam kurmak olabilir. Çocuğu var sorumlulukları var buna müsade etmeyin. İşiniz çıktığını, hasta olduğunuzu/ameliyat olduğunuzu ya da çocuğun huzursuzlandigini babama gideceğim diye tutturdugunu bunun gibi bir bahane öne sürerek çocuğu 1-2 haftalığına babasına gönderin bakalım.
Polis memuru bakamaz ki, ailesi de yanjnda değil. Hem annen baksın der gecer. Ya da memlekete ailesinin yanına gonderir. Geçen gün çocuğun tırnaklarını kesiyordum. Ayak tırnaklarımi babam kessin anne dedi, tamam dedim. Çocuk babasına gitti , ayak tırnağını kes yazmis, velayet-i sende, sen kesmek zorundasın dedi. Ayrica çocuğa meyve de yedir, al yazmış. Haziranda n beri ayriyiz bir kurus verdigi, çocukla bir tane meyve gondedigini görmedim. Nafaka vermeye de resmi olarak da başlamadi henuz.(Çocuğa nafaka, kendim için almayacahjm) Yukumu ne kadar artirir onun derdinde ...

Aslın da boşanma sürecine girince çirkefleşen bu adamdan boşanmak istemekle en doğrusunu yapmışsınız
Eşler arasında şiddet aldatma gibi şeyler dışında herşeyi anlıyorum az çokta ,çocuklara yapılan bu zulmün hiç bir açıklaması telafisi olamaz
Asla eşinizi kötülemeyin “gerçekten yanın da olmak isterdi ama çalışıyor “gibi açıklayın durumu onun küçücük yüreğin de sevilmiyor hissi olmasın büyüdüğün de zaten hükmü kendisi verir
Öyle yapmaya uğraşıyorum. 4 yaşında meleğim, onun minik yüreği yorulsun istemiyorum. Tek derdim kuzum.

Siz de ona "insan olan evladını koz olarak kullanmaz. O yüzden babalığı beceremeyeceğin belliydi zaten. Çünkü insanlık yok. Sen şimdi onu babasız bırakarak iyi yaptığını sanıyorsun. Ama ihtiyacın olduğunda da onun sana ihtiyacı olmayacak. Arayıp sormayacak, umursamayacak" yazsaydınız.
Ahhh keşke anlasa... Onca yaptigina rağmen her şey normaldi diyor...

Nefret ediyorum bu erkeklerden. Hem kadinlarin canimdan bezdirip hayattan biktiriyorlar. Artik kadinlar dayanilamayacak noktaya gelip bosayinca da dusman kesiliyorlar. Kadinlar sanki bunlaei durduk yerde bosuyor adam olun da bosamasinlar sizi sanki bosanmak icin evleniyor bu kadinlar. Sizden intikam aliyir akli sira adam cocugu dusunmuyorsa hic gorusmesin bosver daha iyi. Senin hayatina daha az dahil olsun daha cabuk unutursun gider.

Bunun kadın versiyonlarında az değil çocuğu alet edip intikam almaya çalışan çocuğun psikolojisini düşünmeyen bencil ebebeyinlerden nefret ediyorum..sabırlı olun zamanla alışır herkes herşeye alışıyor

Çocuğunuzla ilgili sana attığı mesajları sakla ..

Yarın bir gün çocuk büyüdüğünde seni suçlayacak olursa mesajları gösterirsin ..
Katiliyorumm cikti felan alin. Ekran goruntusu alin. Mutlaka saklayin. Cocugunuz babasinin yokluguna alisir zamanla. Ilk baslarda ozler ama sonra o ozlem de gecer.

Çok yazık. Allah bildiği gibi yapsın öyle babayı..

Back
X