• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk aldrmak

Yoo gayet de ev temizliği, yemek yapma, çocuk bakıcılığı, hasta bakıcılığı gibi işler bulabiliyorlar. Babaanneme yıllar önce Gürcü bir yardımcı tutmuştuk, işini de düzgün yapan bir kadıncağızdı. Güzel de para veriyorduk, helali hoş olsun. Bahane buluyorsun, birinin seni geçindirmesi kolayına geliyor üzgünüm. Çocuk doğurma yolunu da bu yüzden seçmişsin ama elinde patlamış.
aaaa siz turkiyede bakdrdz anannenize turkiyeyemi gelim simdui

Kadin mahkumlara da izin var mi? Kocasi gelince pembe odaya girebiliyorlar mi?

Konuya yorumum yok Tanri o bebecigi korusun.

Madem isteyerek hamile kaldınız o sübyanin canına kıymayın bari.gerçi yavrum doğsa ne gün görecek ki..annesi ve babasının yaptığı "para" planı sonucu olmuş ve plan tutmayınca şimdi de ölümü planlanıyor..kucağı boş kalan ve hakkaniyetle çocuk yetiştirecek o kadar çok kadın var ki.Allah hakedene evlat versin inşallah.:KK12:

Üzerine gitmeyin psikolojisi iyi değil belli ki.Yaşı da cok küçük yerden yere vurmadan da yorum yapilabilir.
Allah sana en hayırli kararı verdirsin ama evdeki hesap çarşıya uymadı diye vazgeçiyorsan bil ki bu günah kardesim.
Şartlarini sen zorlamışsin.

Eşiniz hapisteyken nasıl hamile kaldınız yani korunmayı geçtim, o fırsatı nasıl yakaladınız? Özel oda mı verdiler size? :KK53:
Yine sahte konu gibi ama hadi hayırlısı...

ben aldrmasamda cocuk dusucek zaten bende kese buyumuyor ilacsz ve ilacda bir servet ediyor 9 aya kadar icmem lazm

Bu ne şimdi ?
Bu konuda ciddiysen niye konunun başında belirtmedin?
Tepki görünce " zaten düşecek bu bebek" demek ne kadar kolay ?
Nereden biliyorsun bebeğin düşeceğini ?
Pes vallahi

Anlayan biri bana anlatsin beynim durdu,cocugu isteyerek yaptin simdi bakamam 20 yasindayim esim hapiste maddi olanak yok diyorsun degil mi?eeeeee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi?

sen gurcu ananeme bakti diyorsn gurcu geldi turkiyede anannene bakdi o yuzden maas yuksekdi burda az masslar. orayla burayi bir tutup bana soylemyin lutfen

Türkiye neresinde bu işin onu soruyorum cevap vermiyorsun. Eşin de mi Gürcistan'da, oradaki bir hapishanede mi?

Neden biz kadınlar sürekli: Evlendim, Eşimin ailesi para vermedi. Çocuğum oldu elimin ailesi para vermedi diyoruz anlamıyorum.

İnsanlardan para gelecek diye cocuk mu yapılır? Hadi çocuğu doğurunca altın filan taktılar, sonra? Yardım edecek aile şimdi de ederdi zaten bir yavrunuz var. Kimse kimseye hiçbir şey için para vermek zorunda degil, lütfen akıllanın artık.

tek sorun o degil esim aylesini arip diyorki bana para gonderin onu soyluyor isdiyor ama bizim icin isdemiyor hadi maddiyati gecdm aylemi sor neyaoiyolar bile demiyor

İyi de bunu çocuğu aldırmazsam zaten büyümez diye yazdığım için yazdım

O zaman para Bebek olsun diye lazım

Ayrıca eşin aileni Bebek olunca soracak mı sanki

Bu düşüncelerin hatalı yaşın küçük

Kimseden bir şey bekleme

Olan çocuğuna bakmak için el işi ev işi ne varsa yap

Back
X