• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk aldrmak

Senin Allah tependen baksin..
Bu sadece buraya yazabildigim.
Yazik yazik..
Uckurunuza sahip cikin cana kastedeceginize.
İkidir yorumlarınıza istemsizce gülüyorum gerçekten sinir bozucu bir durum ama sakin olun :))))

bwnde onu diyorm biz salaklik yapiyoz allah neden veroyor olmadk zamanda yumurtlama donemimdede degildm gitdiyimde

"Biz salaklik yapıyoruz Allah neden veriyor "...

Bak sen kendine bir sıfat zaten yakistirmissin...
Amenna...
Lakin cümlenin devaminda suçluyu da bulmussun...

Sen ciddi misin ya?

Bazi insanların uremesi bu dünya icin tehlike. Keske imkan olsa da bu tip insanlarin uremesi engellenebilse. Keske gerçekten bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara Rabbim bebek nasip etse.. benim gözümde bile isteye hamile kalıp o bebegi aldırmayi düşündugun icin bir kstil adayisin.

bwnde onu diyorm biz salaklik yapiyoz allah neden veroyor olmadk zamanda yumurtlama donemimdede degildm gitdiyimde

Bu nasıl laf yaa Allah size akıl vermiş işte daha napsın ramazan ramazan edilen lafa bak beynin nerde senin yahu

Mal misin sen kızım bas git burdan valla tutamiyicam ağzımi nasıl bi b*k yediysen millet akıl fikir veriyor sen hala para lazım diyon lannn git surdan senin ne haddine Allah in vermiş olduğu can a neresi can onun demek defol lanet olası kadin

O var can olmak sen var insan olamamak
Ben var çıldırmak
Ya bence gercek degil bu bizimle dalga geçiyor
Banlanmayacagimi bilsem cok sey yazicam da kesinlikle bilgisayar karsisinda oturmus verilen tepkilere guluyor , boylr biri gercek olamaz olmamali

Back
X