• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk aldrmak

esim aylesinden desdek isdeyecegini soyledi biraz seninki biraz benimki bakar z dedi. oda sora dondu lafndan
O zaman durum baska. Nden döndüler sözlerinlenden. Bakmak zorundalar. Bence bıdaha konus aılesıyle para iste. Belkı verirler. Umudunu yitirme canım . umarım verirler.

biliyorum kızacak burda bir cok insan bana ama o çocuguda dogurup bu kafa bu zihniyetle dunyaya getirmenizde bence o cocuk icin çok hayirli olmayacak belki sokaklara yetimhanelere dusecek belki daha kotu seyler olacak senin zevk icin ona hazirlayamayacagin hayatin cilesini cekecegine sen gunahini cek daha iyi cocugun ne sucu varki
yillarca ugrasipta cocuk sahibi olamayan insanlar varda boylelerine pat diye veriyo iste bence allah belanizi veriyo oda biliyodu ne yapacaginizi bu cocugu cirkin emellerinize alet etmek icin bir cocuk plani yapmak cok sacma hamileyim hamile kaldigim gunden beri cocugumun rizki icin sagligi cin allaha yalvariyorum siz kalkmissiniz burda para vermediler bilmem ne pırt pırt dogurmayi sinsi planlar yapmayi biliyosan o cocuga bakmayida bilecektin daha 20 yaşindaymis birde bahanelere bak

Böyle cahil insanlar anne olamasa keşke
Ne demek neresi can gidince kalp atışını duymuyormusun
Bitkiyi bile ölmesin diye suluyoruz sen de öldür utanmadan birde neresi canlı diye pişkince sor
Madem büyütmeye gücün yoktu dilenci gibi sağdan soldan para bekleyecektin kocanın yanına giderken kondomunu da alsaydın
Ama senin gibi bir annenin evladı da olmak var Allah korusun

sen var olmak provakator ama biz kk aylesi bunu yememek

Son mesajlarından sonra ben de aynısını düşünüyorum. Ramazan gibi dini bakımdan hassas bir dönemde açtı bir de bu konuyu. "Neresi can onun" yazmış, net insanları birbirine düşürmek amaç.

Burda 6 senedir muhtelif kürtaj konuları okudum ama karnındaki cana böyle yaklaşan bir kis8 bile kalmamış hatırimda bu kişi bu sitede olmamalı, kimse için böyle düşünmedim ama bu kişi Burda olmamalı Mune Mune abla

Eş değilse pembe oda nasıl oluyo... Eşlere özel diye biliyorum ben... Bide adetim düzensiz yumurtlama dönemimi bilmiyorum yazmiş eski konularında şimdi yumurtlama dönemim değildi diyor... Bence bizimle kafa buluyor, konunun gerçekliğine inanamıyorum ...

cunki bana dediki ayleme soylicem hamileyken para getrirler bendr hamile kalnca sevinir cocuga dedm guvendm ben neblim bi drgisiklik olmicagni
Siz en bastan ailesi para getirir diye planli mi yaptiginiz bu bebegi??? Anlayamadim tam olarak.
Hayatta bence en once kendine guvenmeye calis. Baskalarinin insafina birakirsan kaderini en once kendi hayatini mahvedersin sonra tabi cocuklarini. Bir cana kiymak benim tavsiye edebilecegim birsey olamaz ama bu sartlarda dogurursan da zaten ona nasil bir hayat verebilirsin? Yasin cok genc daha. Ilerisi icin de tavsiyem karar vermeden once kararin icin danis cevrene. Yanlis bir karari uyguladiktan sonra alinan tavsiyeler de cok ic acici olmuyor. Keske sen bu bebegi yapmadan once buraya yazsaydin yapma diyen cok olurdu... Ama is isten gecmis. Allah yardimcin olsun. Bence dogurmak dogru degil bu sartlarda :(

Back
X