- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi ayselmamedova123
Para gelecek diye çocuk yapılmış para gelmeyecekse çocuktan kurtulmak lazım mantık bu, parayı burda bulamazsın onu bil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama gunumu bilmiyorm ama ortalama hangi gunlet olabilicegni biliyordm ve bir gun gitdiyim ici. tam o gunu tyturmaj isdiyorm ama. gitdiyimde adetm yeni bitmisdi ve kalmam diyordm zate n son gitdiyimde isdemiyordmEş değilse pembe oda nasıl oluyo... Eşlere özel diye biliyorum ben... Bide adetim düzensiz yumurtlama dönemimi bilmiyorum yazmiş eski konularında şimdi yumurtlama dönemim değildi diyor... Bence bizimle kafa buluyor, konunun gerçekliğine inanamıyorum ...
Sesli güldümEvet bir sonraki mesaji bu yonde olacak bence
Siz madem bu cocuga uzulmek bana desdek olmak aylemin vermedigi parayi vermek
![]()
etrafmdakiler esimi taniidigi icin haoisden ckmadan dogurma diyorSiz en bastan ailesi para getirir diye planli mi yaptiginiz bu bebegi??? Anlayamadim tam olarak.
Hayatta bence en once kendine guvenmeye calis. Baskalarinin insafina birakirsan kaderini en once kendi hayatini mahvedersin sonra tabi cocuklarini. Bir cana kiymak benim tavsiye edebilecegim birsey olamaz ama bu sartlarda dogurursan da zaten ona nasil bir hayat verebilirsin? Yasin cok genc daha. Ilerisi icin de tavsiyem karar vermeden once kararin icin danis cevrene. Yanlis bir karari uyguladiktan sonra alinan tavsiyeler de cok ic acici olmuyor. Keske sen bu bebegi yapmadan once buraya yazsaydin yapma diyen cok olurdu... Ama is isten gecmis. Allah yardimcin olsun. Bence dogurmak dogru degil bu sartlarda![]()
Sen okuduğunu anladigina emin misin para lazım diyosun millet Aldir bi daha da giderken Korun diyor anlamıyor musun bakamiyorsan git devlet e ver hangi kafayı yaşıyorsun.....zavallı devlet valla çok üzülüyorum o da ayrı bi konumilet akl vermiyor yargiliyor
Akil istiyorsun madem iki saattir yazılanları ve cevaplarını okuyorum. Kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin bunu söylemek çok kotu allah affetsin beni ama aldir bu bebegi. Gerçekten çok cahilsin bilincsizsin sen 1 çocuğu bile haketmzken allah sana ikinciyi vermiş malesef aldir ve bidaha çocuk yapma haketmiyosun umarım gerçek degilsindirmilet akl vermiyor yargiliyor