Merhabalar. Yeni üye oldum sizle paylaşmak fikirlerinizi almak için.
Kocam normalde biz iyiyken yani çok iyi ve ilgilidir. Fakat kavga ettiğimiz anlarda hakaeet küfür ediyor ilk evlendiğimiz zamanlar yoktu boyle bişey ama bir süredir var. Ben de cok üzülüyorum gercekten. Bak çocuk var ilerde de yaparsan ornek alacak diyorum. Ama sinirlenince yine yapıyor.
Bes aylık oglum var bu arada. Ayrica çocukla çok ilgili hep kucaginda ve sever oynar. Ben de bunu gördükçe içimden yapma diyorum çocuk babasız buyumesin diyorum kendime.
Bir de cocuk buyuyunce babam nerde diye sorcak okula gidecek soracak ne dicem hep kendimi suclarim çocuğu babasız biraktim diye. Nasıl üstesinden gelicem bunun.
Bundan ayrılmaya cesaret edemiyorum hep vazgeciyorum. Zaten diğer gun bişey olmamış gibi davranıyor iyi davraniyor o zaman da umut ediyorum düzeldi diye.
Yani ne olur kırmadan fikirler yazin. Biliyorum çekme diceksinjz ama çocuğuma kiyamiyorum işte.
Not. Terapi falan kesinlikle almaz kendini suçlu gormez çünkü.
Eşinizi sevmiyorsanız ona tahammülünüz kalmadıysa güveniniz ve saygınız bittiyse ayrılmalısınız tabi çünkü böyle bir ortamda çocuk büyütmeye çalışmak babasız çocuk büyütmekten daha zor ve çocuğa büyük haksızlık.ama sizin durum farklı galiba sizde bitmemiş duygular bağlılık devam ediyor bence.sadece eşinizin size karşı olan tutumu ve tepkileri hoşunuza gitmiyor.bu iki taraflı bir süreç o buna hakkı olduğunu düşünüyor sizde bunu haketmediğinizi tabiki siz haklısınız ne olursa olsun kimse hakareti ve küfürü haketmez.bence o size saygı duymuyorsa siz kendinize saygı duyun.ona küfür ve hakaret edilemeyecek bir insan olduğunuzu gösterin.bunu asla kabullenmeyin kaldıki özür dileyip gönlünüzü bile almıyormuş.bir şey olmamış gibi davranıyormuş.yani buna izin vermeyin ortada büyük bir sorun var bunu tekrarlamaması kendine çeki düzen vermesi haddini bilmesi lazım.dik durun sağlam durun.net olun.tabi sizi umursuyorsa kendine gelir.yani aynı şeyi bir daha yaptığında sert bir kayaya çarpmış etkisi yaşamalı.bilmem anlatabildimmi bu biraz sizin duruşunuz ve kendinize güveninizle alakalı.Merhabalar. Yeni üye oldum sizle paylaşmak fikirlerinizi almak için.
Kocam normalde biz iyiyken yani çok iyi ve ilgilidir. Fakat kavga ettiğimiz anlarda hakaeet küfür ediyor ilk evlendiğimiz zamanlar yoktu boyle bişey ama bir süredir var. Ben de cok üzülüyorum gercekten. Bak çocuk var ilerde de yaparsan ornek alacak diyorum. Ama sinirlenince yine yapıyor.
Bes aylık oglum var bu arada. Ayrica çocukla çok ilgili hep kucaginda ve sever oynar. Ben de bunu gördükçe içimden yapma diyorum çocuk babasız buyumesin diyorum kendime.
Bir de cocuk buyuyunce babam nerde diye sorcak okula gidecek soracak ne dicem hep kendimi suclarim çocuğu babasız biraktim diye. Nasıl üstesinden gelicem bunun.
Bundan ayrılmaya cesaret edemiyorum hep vazgeciyorum. Zaten diğer gun bişey olmamış gibi davranıyor iyi davraniyor o zaman da umut ediyorum düzeldi diye.
Yani ne olur kırmadan fikirler yazin. Biliyorum çekme diceksinjz ama çocuğuma kiyamiyorum işte.
Not. Terapi falan kesinlikle almaz kendini suçlu gormez çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?