- Emoji Skoru
- 980
- Puanlar
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzınıza saglikNasıl bir zırcahil çevreniz var yahu bu ne midem bulandı
Senden kaç yaş büyüğüm çocuğum yok , çok şülkür bu densizliği ailem ve akrabalarımdan kimse yapmadı. hadsiz br komşu dışında onun da Haddini bildirdim ve mahallede görsem yolumu değiştiriyorum. Ben böyle cahil insanlara katlanamıyorum çünkü. evlendik diye çocuk yapmak zorunda değiliz, yapacaksak da belki 40 yaşında yapacağızdır ya da istiyordur insnlar çocukları olmuyordur.
Böyle özel soruları soran insanları yadırgamadığınız sürece ,yaptığının yanlış olduğınu uyarmadığınız sürece hep bunları duyacaksınız.
Gercekten agizlarini kapatmak istiyorsaniz, naifliginizi kenara birakip bir kac sert tepki verin. Sonra soramazlar. Ornegin;Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Yaşınız çok genç. Lütfen kimseyi dinlemeyin. Bana bir arkadaş yıllar önce kadın olmadan anne olma demişti. Dinlemedim beş aylık evliyken anne oldum. O kadar haklıymış ki. Siz dinleyin. Bebekten sonra cinsellik eski günler gbi olmuyor. Siz daha yeni yeni birliktelik yaşıyor musunuz. Aman diyeyim. Bebek dünyanın en güzel ama en zor seti lütfen acele etmeyinMerhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
Kimsenin ağzını bağlayamıyoruz maalesef. 1. Olana kadar sorarlar. Sonra 2. Olana kadar hani buna kardeş yok mu yazik çocuğa vb şeyler söylemekten sıkılmazlar. Efendim bir kaç çocuğunuz olur anaokuluna mı çevirdiniz evi derler.. İnsanlar herhalükarda konuşur bacımMerhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
6 sene evliyim bu insanlar yüzünden cok kötü oldum. Psikologlara gittim ve saglik sorunlarimda vardi üstelik zaten zordu cocuk sahibi olmak stressten nerdeyse dogal yoldan imkansiz oldu. Kisirsin diyenler oldu. Hormonlardan kilo aldim üstüne ilac kullandim gebe kalabilmek icin göbegim sisti davul oldu bu sefer de hamilemisin diyip salakca göbegimi oksamaya geliyorlardi. Artik evde hergün tartisma oluyordu. Hergüb aglama krizi e zaten hormonlar tavan ilaclar da duygusallik mi depresiyon yaptiriyodu. Beter etti beni. Sonunda olan bana oldu. Eşimde beraberinde üzüldü. Halbuki hep destekti moral verendi olmasada razıyım seni seviyorum diyendi.Merhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
İnsanlar konuşur böyle şeyleri sanki çok üstüne vazifeymiş gibi. Duymamaya çalışın. Bende 4 ay önce doğum yaptım herkes 2.çocuğu soruyor. Tuhaflar hadsizler ne yazık kiMerhaba 2 seneye yakın bir evliliğim var evliliğimde herhangi bir sorun yok eşimle gayet iyi anlaşıyoruz ilk sene vajinusmus yaşamıştım şuan yeni yeni cinsel ilişkiye giriyoruz ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında şuanda hem maddi sıkıntılarımız dolayısıyla hemde kendimize güvenmediğimiz için çocuk düşünmüyoruz ama ne zaman bir ortama girsem çocuk yok mu çocuk yapın gibi baskılar var bu durum eşimide benide sıktı artık bunu kendi ailem ve eşimin akrabaları yapıyor eşimin kendi ailesi asla bu konuda bize bir şey demedi siz bilirsiniz dedi ama akraba oturmalarına gittiğimizde sürekli bu konu canı sıkmaya başladı eşim bir kaç kere düşünmüyoruz sormayın artık dedi ama eşim yanımda yokken sürekli bu soru geliyor bana benimde kimseyi kıramayan bir yapım var eşim kafaya takmıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum maddi durumumuz da yerine gelmeden çocuk yapmak istemiyorum mantıklı davrandığımızı düşünüyorum bazı insanlar bunu anlamıyor maalesef geçen eşimin amcasıda eşime cenazede siz neden çocuk yapmıyorsunuz demiş sizden sonra evlenenler sizi geçti demiş eşimde epey sinirlendi aynı şekilde bir kuzenide bayramda eşimi aradı bayraşlamak için sonra konuyu çocuğa getirdi siz çocuk düşünmüyormusunuz diye görümcedemde benden bir kaç ay sonra evlendi oda evlenir evlenmez hamile kaldı eşimin halasıda eşime kardeşin seni geçti dedi eşim artık akrabalarıyla görüşmemeye başladı elimizden geldiğinde umursamamaya çalışıyoruz ama insan yinede sinirleniyor belki çocuğumuz olmayabilir belki bir sıkıntımız var ulu orta sürekli çocuk denmesi çok ayıp bence
işin garip tarafı bu tipler kardeşler arasında yaş farkı azsa da linçliyor, çoksa da linçliyor.çok çocuk yapanı da linçliyor.bir tane yapanı da yalnız kaldi diye linçliyor.gecen instagramda bir kadın 1 yaş arayla çocuk doğrurdu diye linçlenmiş.3 çocuğu olan da çok yaptı diye linçleniyor.yapmayan da bencil diye linçleniyor.Kimsenin ağzını bağlayamıyoruz maalesef. 1. Olana kadar sorarlar. Sonra 2. Olana kadar hani buna kardeş yok mu yazik çocuğa vb şeyler söylemekten sıkılmazlar. Efendim bir kaç çocuğunuz olur anaokuluna mı çevirdiniz evi derler.. İnsanlar herhalükarda konuşur bacım
Çook teşekkür ederim bende sizinle aynı fikirdeyim çevremde de çocuğu olan kadınları görüyorum hepsini kapsamıyorum yanlış anlaşılmasın ama çoğu mutsuz maalesef doğru zamanda doğru şekilde bir bebek sahibi olmak bana daha mantıklı geliyor6 sene evliyim bu insanlar yüzünden cok kötü oldum. Psikologlara gittim ve saglik sorunlarimda vardi üstelik zaten zordu cocuk sahibi olmak stressten nerdeyse dogal yoldan imkansiz oldu. Kisirsin diyenler oldu. Hormonlardan kilo aldim üstüne ilac kullandim gebe kalabilmek icin göbegim sisti davul oldu bu sefer de hamilemisin diyip salakca göbegimi oksamaya geliyorlardi. Artik evde hergün tartisma oluyordu. Hergüb aglama krizi e zaten hormonlar tavan ilaclar da duygusallik mi depresiyon yaptiriyodu. Beter etti beni. Sonunda olan bana oldu. Eşimde beraberinde üzüldü. Halbuki hep destekti moral verendi olmasada razıyım seni seviyorum diyendi.
Sonunda artık uyandım.. yıllarca borcumuz var düşünmüyoruz dedik fakat ben sonradan şunu fark ettim, çocuklu kadınlar lütfen yanlış anlamasın ama. Benim rahatlığım sanki insanlara battı. Eşimle rahatca gezmem flörtleşmem herhangi bişeyler yapmamız resmen insanlara battı yani. Birde ni tayfa var çocuklarına arkadaş olsun diye ayyy sende yap beraber büyütürüz oynarlar diyenlerde vardıdaha çooook anlatıcak tipler var sana hangi birini anlatayım.
Kuzum sen şimdi çocuk yapsan daha doğurmadan 2. Bebeği sorarlar. İnsanlar aptal aptal yorumlar yapıyor sorular soruyor.
Sana bir tavsiye arkadaş olarak, sen ve eşin bu özel soruya cevap vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca gençsiniz lütfen tadını çıkarın önce vajinismus yeni atlatmışsın zaten. Soranlara da canınız istiyorsa siz yapın ben böyle iyiyim diyin. Ben böyle sert cevapları gülerek verince insanların dili biyerlere kaçıyordu :) kimsenin haddine değil senin özelini yatak odanı konuşmak. Herkeste çocuk sahibi olmak zorunda değil. Lütfen canını sıkma kimsenin lafıyla da böyle bişey yapmaya kalkma. Sen doğurunca dış kapının dış mandalı bakmayacak. Herkes doğurduğuna bakmalı sonunda sen büyütüceksin. Kimseyiii takmaa asla takıcak bişey yok. Seni sadece bu stress hasta eder. Zamanı gelince zaten doğru zamanda anne baba olcaksınız inan bana![]()
Sevişiyoruz olmuyor, önerebilieceğiniz bir pozisyon var mı diye bir sor bakalım.Bende evlenmeden önce böyle şeylere maruz kalıcağımı düşünmüyordum bunca yaşıma kadar en yakın arkadaşıma bile çocuk konusunu açmadım ama evlendikten 1 ay sonra bu tarz sorular geldi en başta kendi annem yaptı bunu sonra ben istemiyorum diyince bir daha sormadı daha sonra eşimin akrabaları yapmaya başladı özellikle görümcem hamile kaldıktan sonra bu sorular sıklaştı 1 sene öyle böyle hayırlısı diyerek geçirdik ama bu sene daraldım maalesef ve kendimi kötü hissetmeye başladım
Net duruşun olması çok hoşuma gitti eşinin sana saygı duyup görüşmeme kararına destek olmasıda ayrı iyi olmuş.Çook teşekkür ederim bende sizinle aynı fikirdeyim çevremde de çocuğu olan kadınları görüyorum hepsini kapsamıyorum yanlış anlaşılmasın ama çoğu mutsuz maalesef doğru zamanda doğru şekilde bir bebek sahibi olmak bana daha mantıklı geliyor
Evet çevremizde böyle tipler olunca insan ister istemez morali bozuluyor buraya yazdığımda kafaya takılacak bir şey olmadığını yazanlar oldu ama sürekli karşı taraftan bu gibi sorular alınca bende çoğu kez ağlama krizleri yaşadım neyse ki eşimle akrabalarımızla görüşmeme kararı aldık bizim canımız sıkılacağına onların sıkılsın
Çay içiyordum bee püskürttümSevişiyoruz olmuyor, önerebilieceğiniz bir pozisyon var mı diye bir sor bakalım.
Hadsizler bana da kısırsın diyenler olıyordu. Ağzıma ağır şeyler geliyoda sen saydır benim yerime abla..Bizede bıkana kadar sordular 45 yaşındayım yapmadım yapmicam isteyen kendi yapsınen son olmuyor mu tedavi oldunuz mu diyenler vardı
onlarada hiç yapmayı denemedik kısır mıyım haberim yok inşallah öyleyimdir çünkü istemiyoruzzzz diyordum şok oluyorlardi
![]()