• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk bisikleti

arer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
98
Yer
İstanbul
Bayanlar merhaba,3 yasinda ki ogluma 12 jant bisiklet aldik 4 tekerlekli,bisiklet jantlarindan anlayanlar acaba kucuk mu olmustur?seneye de kullanabilir mi dersiniz,yoksa degistirecegim tabi geri alirlarsa...

Eğer geri alırlarsa bence değiştirin. :)

değitirmeyin arkadaşım. seneye de kullansın diye büyük bisiklet alınır. çocuk ilk sene eziyetle biner. totosu bir sağa bir sola gider :9::9::9:

2 sene sonra bir bisiklet daha alırsınız. eskiden çok pahalıydı bisikletler ama artık öyle değil. hele marketlere çok cüzi rakamlara geliyor. :34:

değitirmeyin arkadaşım. seneye de kullansın diye büyük bisiklet alınır. çocuk ilk sene eziyetle biner. totosu bir sağa bir sola gider :9::9::9:

2 sene sonra bir bisiklet daha alırsınız. eskiden çok pahalıydı bisikletler ama artık öyle değil. hele marketlere çok cüzi rakamlara geliyor. :34:

Ben aslin da seneye de kullanir ibaresini sevmiyorum ama bisiklette cok ucuz degil 250 tl verdim ve sezonluk bu sebeple 2-3 ay binecegi seyi biraz daha mi buyuk alsaydim diye hayiflaniyorum..

Ben aslin da seneye de kullanir ibaresini sevmiyorum ama bisiklette cok ucuz degil 250 tl verdim ve sezonluk bu sebeple 2-3 ay binecegi seyi biraz daha mi buyuk alsaydim diye hayiflaniyorum..

kullanmadigimiz icin degisimin mumkun oldugunu soylediler

içinize sinmiyor ve değişim yapıyorlarsa değiştirin işte :12:

yarın bir gün kullanır seneye de iyice küçülürse daha çok pişman olursunuz :21:

Aynen değiştirin pahalımızı 2ay kullanamayacak bile seneyede bineceği olsun

Back
X