Çocuk büyütme

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
27
2
86
41
Merhaba 1.5 yaşında oğlum var. Oğlum yaşına girene kadar herşeyi yiyen uykusu düzenli bi çocuktu.Şimdi ise yemek ayırt eden uyumakta inatlaşan odadan çıkar çıkmaz bağıran çok hareketli bi çocuk oldu.İstediği olmadığı zaman ağlıyor.Mesela hep memenin altında uyumak istiyor bu şekilde alışmasını istemediğim için gözünü kapatınca yastığa alıyorum bağırarak ağlamaya başlıyor.Ninni söyleyerek uyutmaya çalışıyorum uyumamak için inatlaşıyor ve o ağladığında ben de ona bağırıyorum çok yüksek değil.Bu bağırmalar devamlı olmamakla birlikte arada oluyor.Çocuk konusunda hiç tecrübem yok.Neden ağladığını bilemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Siz olsanız ne yapardınız.

Bırakın ağlasın. Ağlayarak bir şeyler yaptırabiliyorum zihniyeti oluşmasın

Merhaba. Bir yaş aşısından sonraya denk geliyor olabilir bebeğinizdeki değişimler. Kızamık aşısı yumurta hücresinde üretildiği için bu aşının yumurta alerjisi geliştirme ihtimali yüksek.

Size tavsiyem bir süre süt ürünleri ve yumurta içeren hiçbir yiyecek tüketmeyin ikiniz de. Sorun alerji ise diyetle en fazla 3 haftada bebeğinizdeki belirtiler hafifler. Bebeğiniz rahatladiginda önce 3 gün peynir, sonra 3 gün yoğurt deneyin.

Yakın zamanda sizinkine benzer sorunlar yaşayan bir anne daha konu açmıştı. Ona da diyet önermiştim ve yumurta diyeti onun sorununu çözmüştü. Denemeyi ihmal etmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…