Çocuk büyütürken en çok hangi zaman aralığında zorlandınız?

Littledaisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
48
24
3
37
1,5 aylık bir oğlum var. Gaz problemimiz var gündüz neredeyse hiç uyumuyor. Doğumdan beri evde doğru durust temizlik yemek yapamiyorum, banyo bile yapamiyorum, dışarı çıkıp geziyim desem cocuk durmuyor, çok halsiz bitkin yorgun uykusuz ve depresifim. Hayata kustum neredeyse. Gerçekten çok zormus çocuk bakımı en azından evime bakabilsem, böyle dağınık pis bi ortamda yaşamak iyice psikolojiyi alt üst ediyor. Evladimi çok seviyorum ama bu sıkıntılı zamanlar bitecek mi acaba, ya da şekil mi değiştirecek, ben ne zaman eski duzenime kavusucam, esimin yüzünü unuttum nerdeyse, ne zaman eskisi gibi düzenli bir hayatımız olacak veya çocuk bakımınin en zor zamanları hangi zamanlar, ilerde biraz daha rahat olur muyum acaba? Allahım yardım et, çok zorlanıyorum. Amin.

:) sağlıkla buyutun evladınızı ama o beklediğiniz rahatlık uzun süre gelmeyecek. Tam rahatladım diyeceksiniz rahatsızlığınız başka bir boyuta geçecek.

1,5 aylık bir oğlum var. Gaz problemimiz var gündüz neredeyse hiç uyumuyor. Doğumdan beri evde doğru durust temizlik yemek yapamiyorum, banyo bile yapamiyorum, dışarı çıkıp geziyim desem cocuk durmuyor, çok halsiz bitkin yorgun uykusuz ve depresifim. Hayata kustum neredeyse. Gerçekten çok zormus çocuk bakımı en azından evime bakabilsem, böyle dağınık pis bi ortamda yaşamak iyice psikolojiyi alt üst ediyor. Evladimi çok seviyorum ama bu sıkıntılı zamanlar bitecek mi acaba, ya da şekil mi değiştirecek, ben ne zaman eski duzenime kavusucam, esimin yüzünü unuttum nerdeyse, ne zaman eskisi gibi düzenli bir hayatımız olacak veya çocuk bakımınin en zor zamanları hangi zamanlar, ilerde biraz daha rahat olur muyum acaba? Allahım yardım et, çok zorlanıyorum. Amin.

Sizi çok iyi anlıyorum bende ilk kez anne oldum ve gerçekten zormuş annelik. Kızım haftaya 7 aylık olacak inşallah ve ilk 4 ay kolikti sürekli ağlıyordu ama 4. Aydan sonra gaz sancısı bitti çok şükür. Şimdide diş çıkaracaz onun huysuzluğu var. Kısacası bir şey bitiyor başka şey başlıyor. En önemlisi Rabbim sağlık sorunu vermesin. Zamanla alışıyor insan ev temizlik yemek düzene giriyor ama bebişin bu günleri gelip geçiyor tadını çıkarmak lazım. Rabbim tüm annelere sabır sevgi kolaylık versin

Gaz sancili bir bebrk cok zor grrcekten Allah sabir versin..benim kucugum 14 aylik oldu bu sefer de baska sorunlsrimiz oluyor..yurume asamasinda..herseyi ogrenmek kesfetmek kurcalsmak istiyor..bu da zor bir donem..her ayin her yasin bir zorlugu var..memeden kesene kadar bize rahat yok

Back
X