- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
28 yaşında 6 yıllık evliyim kv demle eşimle sorunlarım var herkes gibi ama kendi ailem de hep eleştirel yaklasıyor 2 tane erkek kardeşim var onların da 1 er çocukları var ikisinide annem büyüttü sayılır çok yaramaz lar ama benim oglum un aglaması bilesorun tamam kabul ediyorum biraz huysuz ve inatcı ama laftan anlamıyor ki sonuçta daha bebek bizim buralarda uvunma derler nefessiz kalıyor aglayınca mecbur yapıyorum susmuyor çünkü döveyim yada atayım mı doğumdan sonraki ilk 52 gün kv demler den kimse gelmedi annem de ara sıra gelip nasılız diye baktı ilk bebegimi kaybettim nasıl büyütecegimi nasıl davranacagımı bilemedim kalbindeki delik yeni kapandı ne yapayım tam hersey iyiye giderken bi kaç defa bronşit oldu evimiz soğuk ve eski e evden de çıkamadık çocuk biraz büyüyünce kv de sahip çıkmaya basladı şımartıkca şımarttı annemlerse tam tersi diğer torunlarının yaramazlıkları göze batmazken benim anneliğim ve çocuğum göze batar oldu ilk gelinimiz çocuğun bezini bile degistirmezdi annem büyüttü şimdi de annem bakıyor 2. gelinimiz de daha 1,5 yasına gelmeden emmeden ayırdı küçücük çocugu köye annesigile gönderdi 1 haftalığına çalışıyorum diye sıksık gönderir ya annemlere yada kendi ailesine ben çocugun her dedipğini yapıyormuşum çok şımartmışım falan ne yapaydım bilmiyorum ki öyle her dediğini de yapmıyordum ama bazen çaresiz kalıyorum