Çocuk büyüyünce dertleri de mi büyüyor?

Olur mu daha geline hayatı darlayacagiz.
İki kız anası olarak şimdiden oğlan analarına karşı savunma dersleri alıyorum, yollarımız kesişirse güç savaşları yaparız.

Valla konu sahibi, bence anne olmak sonsuz bir dert yumağıyla ömür boyu başa çıkmayı gerektiriyor. Küçükken gazı, yemesi, uyuması sizi perişan eder. Sonra bunlar düzene girerken bakarsınız 2 yaş sendromları tutmuş küçük ergenin, inadıyla, huysuzluğuyla burnunuzdan getirir. Haa bir yandan da o kadar sevgi dolu ve şirindir ki, amacı hayatta kalmanız ve üzerinizde daha çok deneyebilmek için zaman yaratmaktır. Kim bilir başımıza daha neler gelecek. Biz sorunların gittikçe büyüyeceğine hazırlıklı olalım bence. Ya da çocuklar için uygun bir tupperware varsa, hepsini tıkalım içine de en azından bildiğimiz dertlerle boğuşalım.

Emzirme dönemini hiç saymıyorum bile süt az geldi emmedi mama vermek istemedim aç kaldı mecbur verdim. Süt olsun diye yedim durdum şerbetler içtim hepsi bana kilo olarak geri döndü. Çok mücadele ettik hala da ediyoruz.

Reklâm gibi olmasın ama, süt artırıcı tozlar var. Ben de onlardan kullandım. Sütüm kesilmek üzereydi. Doldu taştı sonra.. Her anneye tavsiye ediyorum. Allah kolaylık versin..

Artık kitap okuyabiliyorum ama yetişmesi, eğitimi vs. daha çok aklıma takılıyor.

Kendi adıma konuşayım; evet benimki de çok zor bi bebekti. Tükenmiştim resmen. Şimdi 2 yaşında bebekliğine göre daha rahatım. En azından kısa süreliğine de olsa kendi kendine oyalanabiliyor.

benim oglum da 4 yaşında birlikte kahvaltı yapıyoruz oyuncaklarını kendi topluyor kendi kendine oyun kurabiliyor ev işine bile bana yardım etmeye calışıyor :) şuan çalışmıyorum akşama dogru da alıp parka götürüyorum bu aralar biraz gec yatıyor ama gece deliksiz uyuyor bana göre şuanki durumu şahane bebekligine göre :) seneye de anaokuluna gidicek ozaman daha fazla vakit ayırabilicem kendime :)

Benim oğlum da vok zor bir çocuktu ve dediginiz gibi onun huysuzluklari sebebiyle birbirimiz yerdik şimdi oğlum uslandı ama bizim aramız asla eskisi gibi olmadi

Biri anaokuluna gidiyor diğeri 1. Sınıfa keşke bebekliğe dönsem ikiside yanımda olsa okul tam gün öğle yemeğini yedi mi servise binebilir mi okuldan dışarı çıkar mı derken beynim yoruluyor

Bence ararsınız, en azından şimdi gözününüz önünde okula gitse acaba naptı kimle her şey yolunda mı bir sürü soru

Benim oğlum da vok zor bir çocuktu ve dediginiz gibi onun huysuzluklari sebebiyle birbirimiz yerdik şimdi oğlum uslandı ama bizim aramız asla eskisi gibi olmadi
Çocuk çiftleri birbirine bağlar diyorlar bir de halt etmişler. Biz de eskisine göre daha kötüyüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…