- 4 Kasım 2013
- 85
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet düzensizliğiniz varsa önce bir jinekoloğa görünün bence çünkü 2 ayda bir adet olmak hamile kalmayı zorlastirabilir.Önce doktorunuza gidin bu sorununuzdan bahsedin büyük ihtimal hamile kalmak istediginiz için folik aside baslatacaktir.Onun dışında 2 günde bir iliski yasarsanız hamile kalma olasiliginiz yükselir ama dediğim gibi dr. gitmeyi ihmal etmeyin derim ben.arkadaşlar merhaba 2,5 yıllık evliyim eşim korunuyordu bende adet düzensizliği var bazen 2 ayda bir hastalanıyorum bazen her ay belli olmuyor.. bugün itibariyle korunmayı bırakacağız ve çok heycanlıyım öneride bulunmak isteyen var mıdır?
DR gittim zaten kontrol oldum ilk evlendiğimde de gitmiştim sonra tekrar gittim çok şükür hiç bir sorun yok dedi. hatta ben çocuk düşünmüyorum ama düşündüğüm zaman sorun yaşar mıyım dedim dr espirili bir şekilde her adeti düzenli olanın çocugu olacak diye bişey yok dediAdet düzensizliğiniz varsa önce bir jinekoloğa görünün bence çünkü 2 ayda bir adet olmak hamile kalmayı zorlastirabilir.Önce doktorunuza gidin bu sorununuzdan bahsedin büyük ihtimal hamile kalmak istediginiz için folik aside baslatacaktir.Onun dışında 2 günde bir iliski yasarsanız hamile kalma olasiliginiz yükselir ama dediğim gibi dr. gitmeyi ihmal etmeyin derim ben.
amın inşallah istediğiniz gibi olur. peki sizde adet düzensizliği var mıydı?Bizde ilk denememızı 1 hafta once yaptık cnm 2 günde 1 ilişkiye giriyoruz yumurtlama zamanımmı onu bılemıyorum ama rıske atmıyorum bakalım ınsallah tek seferde hamıle kalırım; eşimın hıslerıne ınanıyorum olumlu dusunuyor hep ama olmassada nasip...
benimde.belli olmuyor bazen 30 gunde 1 bazen 37 gunde 1.oluyorum cnmamın inşallah istediğiniz gibi olur. peki sizde adet düzensizliği var mıydı?
Benim kuzenimde de aynı sorun vardı ve dr. 2 ayda bir adet görmenin yumurtlama fonksiyonunun tam çalişmadığına işaret oldugunu söylemisti.Ben sadece iyi niyetimle sizi uyarmak istedim.Dr. gittiyseniz sorun yok elbette kendiniz icin iyi olanı siz daha iyi bilirsiniz.DR gittim zaten kontrol oldum ilk evlendiğimde de gitmiştim sonra tekrar gittim çok şükür hiç bir sorun yok dedi. hatta ben çocuk düşünmüyorum ama düşündüğüm zaman sorun yaşar mıyım dedim dr espirili bir şekilde her adeti düzenli olanın çocugu olacak diye bişey yok dedi
ne kadardır korunuyorsunuz? ilk 6 ay normal miş.Merhaba inşallah istediğiniz zamanda kavuşursunuz bebeğinize ,bizde 6 aydır korunmuyoruz olmuyo bende dra gittim bi sorun yok dedi ve ben her ay düzenli adet görüyorum,yumurtlama gününü ovülasyon testleriyle belirleyebilirsin önemli olan bu
ayrıca regl biter bitmez denemek lazım mış..ne kadardır korunuyorsunuz? ilk 6 ay normal miş.
3 senedir esim korunuyordu 6 ay oldu birakali ama hala olmadine kadardır korunuyorsunuz? ilk 6 ay normal miş.
önce jinekologa gidip adet düzensizliğin için bi çözüm bulun daha sonra iki günde bir ilişkiye girin ve ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koy yüksek olsun belin 15 dakka civarında yat canım... eşine bol bol enerji verecek seyler yedir mesela ilişkiden yarım saat once sert bir türk kahvesi içir çok işe yarar ayrıca yumurtlama günlerini kaçırma bide takma hiç kafana bu ay olacakmı diyip test üstüne test yapma benim gibi rabbim inşallah bütün isteyenlere hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar nasip eylesinarkadaşlar merhaba 2,5 yıllık evliyim eşim korunuyordu bende adet düzensizliği var bazen 2 ayda bir hastalanıyorum bazen her ay belli olmuyor.. bugün itibariyle korunmayı bırakacağız ve çok heycanlıyım öneride bulunmak isteyen var mıdır?
çok teşekkürler bilgiler için:)önce jinekologa gidip adet düzensizliğin için bi çözüm bulun daha sonra iki günde bir ilişkiye girin ve ilişkiden sonra hemen kalkma belinin altına yastık koy yüksek olsun belin 15 dakka civarında yat canım... eşine bol bol enerji verecek seyler yedir mesela ilişkiden yarım saat once sert bir türk kahvesi içir çok işe yarar ayrıca yumurtlama günlerini kaçırma bide takma hiç kafana bu ay olacakmı diyip test üstüne test yapma benim gibi rabbim inşallah bütün isteyenlere hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar nasip eylesin
rica ederim canım her zamançok teşekkürler bilgiler için:)
Cnm öncelikle Hayırlısı olsun. Bnm tek önerim şu, ben ilk üç ay hergün bile ilişki de bulundum, yumurtlama takip ettim olmadı. 4. de hiç takmadım tuttu. Ama kimyasal gebelik çıktı. Uzun lafın kısası gün sayma :) keyfine göre yap :)Bizde ilk denememızı 1 hafta once yaptık cnm 2 günde 1 ilişkiye giriyoruz yumurtlama zamanımmı onu bılemıyorum ama rıske atmıyorum bakalım ınsallah tek seferde hamıle kalırım; eşimın hıslerıne ınanıyorum olumlu dusunuyor hep ama olmassada nasip...
Allah şifa versin umarım tez zamanda herşey yoluna girerde sağlıklı, hayırlı bir evlat alırsın kucagına..Merhaba... bende 9 aydir bebegim olmuyor. Subat ayindan beri tedavi goruyorum. Pko luyum. Allah tum isteyenlere versin. Cok zor bekleyis.