• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk diş doktoru peki ama ssk geçmeyecekmi?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar 4.5 yasında cocugumda bıberon curuklerı var ve sona geldık.
dişleri agrıyor
ancak ben götürmeye calıstıgım yerlerde sigorta gecmiyor , özel sigortası 10 gün içersinde aktif olacak ama agrısı var o kadar bekleyemez.
normal cocuk diş doktorlarında ssk geçmiyormu? yada tavsiyeniz varmı ? istanbul avrupa yakası

özel hastanedeki dişcilerde güzel. onlara götürseniz?
umarım istanbuldan tavsiye eden cıkar.
gecmiş olsun. bi an önce kurtarsın minigi o acıdan :S

özel hastanedekı doktorlar bize bakabiliyor sanırım
cocuklarınkı ayrı oluyor ya bilmem ne uzmanları
kuzenimde diş doktoru yanı o uzmanın yapması gerekenlerı uzman yapsın gerısını benım yapabıleceklerımı ben yaaprım dıyor ama bakalım
sagolun cok

dayımın kızıda 2-3 ay önce dişine dolgu yaptırmıştı. senin cocugunla aynı yaşta.
özel hastaneydi. ve cok ilgilenmişlerdi kızıyla. cokda iyiydi yani.

istanbuldaysanız medipol hastanesi var un kapanında sadece dişle ilgileniyorlar ve ssk geçiyoru..

medipolede arayım bır bakalım.
karkraliçesi ; ön dişlerinde problem var yani curudu sanırım normal doktor direk cekmeyı onerır dıyor kuzenım
sanırım yarın sadece bize fiyat verecekler
sgk gecmediği içinde 4. ile 5 bin arası olacak diyede tahmin ediyor

Özel hastaneye götürün, ödemeyı yaptıktan sonra özel sıgortaya gondermek uzere belge ve fatura alın, sigorta sırketıne postaladıktan sonra,sigortanız aktıflesınce hesabınıza gerı yatırırlar parayı.Yada devlet hastanelerınde falan 0-18 yas arası zorunlu bakıyor ssk olsada olmasa da.Bazı özel hastaneler de ssk var ıse cok cuzzı bır rakam alıyor ücret olarak.

devlet hastanesınden rapor alabılırsınız dedıler bruada tedavı edılemez dıye , odemeyı yaptıktan sonra sgk bellı bır oranda parayı gerı alıyormusum
ama bunun ıcın en az 2 gun ızne ıhtıyacım var maasımdan kesılıyor , öte yandan ızın almakta kolay degıl
daha yenı cocugu okula baslattıgım ıcın ızınden dondum , yıllık 2 haftalık ızınde bı oncekı haftasıydı
yanı bunu halledemeyecegım
özel sıgortayla ılgılıde gorusmem lazım
özel hastanelerde dedıgım gibi cocuk uzman doktoru olmadıgı ıcın kuzenım onlara goturme dıyor , cocuk dokotrunun oldugu yerdede sgk gecmıyor
bakalım bır kac numara aldım arastırmaya devam edıyorum
tesekkur ederım

Back
X