Çocuk Hastalıkları Çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
Izmit ilgi hastanesi tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru varmi hanimlar doktorumuz daha önce ordaydı sehir disinina taşındığı için başka bi doktorla devam etmem gerek

Kocaeli tıp merkezide benzer fiyatlıydı. Orada Hülya hanım harikadır. Ben taşındım İzmit’ten ama her ziyaretimde kontrol için götürürüm çocuğumu.bi arayıp fiyat sorun isterseniz.

Kocaeli tıp merkezide benzer fiyatlıydı. Orada Hülya hanım harikadır. Ben taşındım İzmit’ten ama her ziyaretimde kontrol için götürürüm çocuğumu.bi arayıp fiyat sorun isterseniz.
Tamam teşekkür ederim bi arayıp sorayim

Bugun burdaki oneriler uzerine kendisine gittim ve nefret ettim ya sizin zekanizda bi sorun var yada eziklige alistiginuz icin yapilan kotu muamele suze harika geliyor arkadaslar gitmeyin terbiyesiz bi bayan soru sormaniza izin vermiyor cicugu ciplak koridora cikarttiriyo karsi odada giydiriyo hasta alabilmek icin soru sorincada tersliyo gitmeuin

Arkadaslar kocaeli tip merkezinde hulya gocek hanima gitmeyin soru sormaniza musade etmiyo çocuğunuzu ciplak odadan cikarttiriyo hasta alabilmek icin cok kotu muamele ediyor kesinlikle tavsiye etmiyorum devlet hastanesindeki doktorlar bin kat daha iyidir ayrica cok yogun bosuna para vermeyin

Ilgi hastanesindeki ersin beyde cocukla hic bi sekilde iletişim kurmuyor orda yok gibi yada bi hayvan muane edrr gubi davranıyor sifir iletisim kendi anlatiyo kendi konusuyo kemdi djnliyo

Kocaeli tip merjezide rezalet bi yer gelen profil cok kotu kavga etmeye hazır düşük sevideki insanlar

Bugun burdaki oneriler uzerine kendisine gittim ve nefret ettim ya sizin zekanizda bi sorun var yada eziklige alistiginuz icin yapilan kotu muamele suze harika geliyor arkadaslar gitmeyin terbiyesiz bi bayan soru sormaniza izin vermiyor cicugu ciplak koridora cikarttiriyo karsi odada giydiriyo hasta alabilmek icin soru sorincada tersliyo gitmeuin
İstediğiniz gibi muamele görememenizin benim zekamla ne ilgisi var, terbiyesizlik yapmayın lütfen. 8 yıldır gidiyorum bir kere bile anlattığınız gibi bir durumla karşılaşmadım. Yorumlarda da olsa haddinizi aşmayın lütfen.

Tavsiye etmiyor olabilirsiniz ama keşke daha düzgün bir üslup kullansaydınız siz memnun kalmamış olabilirsiniz ama insanları böyle aşağılamanın anlamı yok

Back
X