• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
selam kızlar.32 günlük bir oğlum var.ankarada oğlumu sürekli götürebileceğim iyi bir çocuk doktoru arıyorum..subay evleri çocuk kliniği ve başkent hastanesini önerdiler ama bilemiyorum..sizden öneri bekliyorum.bu dr çok iyidir istediğin zaman ulaşılabilir dediğiniz özel doktor veya özel hastane önerilerinizi yazar mısınız?

Son düzenleme:
Prof dr Vedat Okutan a gidiyorum ben. Çok ilgili. Gata da çalışıyor esasen. Biz özel gidiyoruz. Öneririm. Adres ve telefonu net te bulabilirsin. Selamlar.

bizde tuncer gürlerden memnunuz.çukurambarda pedimerk çocuk sağlığı ve hastalıkları merkezinde çalışıyor.

benim de 1 aylik kizim var ben de bir cocuk doktoru arayisindayim simdiye kadar tobb etu hastanesinde yelda mumcu takip etti cunku dogumumu orada yapmistim ve hastanenin atadigi bir doktordu yani ben secmedim. aslinda iyi bir doktora benziyor ama ben her zaman anne deneyimlerini dinlemek taraftariyim gene tobb etu hastanesinde onereceginiz bir doktor varsa cok sevinirim.

MERHABA;
DAHA DOĞUMUMA 2.5 AY VAR AMA İYİBİR ÇOCUK DOKTORU ARIYORUM,TAVSİYE EDECEĞİNİZ DOKTORLAR VARMI.
tŞK.,

Slm ben oğlumu Başkent Hastanesi'nin Ümitköy'de çocuk polikliniği var oraya götürüyorum Jülide Hanıma çok memnunum çok ilgili gerçekten tavsiye ederim

bizde başkent üni.hastanesinde prof.dr.namık özbeğe götürüyoruz.
1 sene oldu memnunuz.

Slm ben oğlumu Başkent Hastanesi'nin Ümitköy'de çocuk polikliniği var oraya götürüyorum Jülide Hanıma çok memnunum çok ilgili gerçekten tavsiye ederim

bizde başkent üni.hastanesinde prof.dr.namık özbeğe götürüyoruz.
1 sene oldu memnunuz.

teşekkürler cevaplar için..en sonunda karar verdik doktorumuza.subay evleri çocuk kliniğinde orhan pekuz'a götürüyoruz.çok tatlı ve ilgili bir dr.

Benimde 5 buçuk aylik bir oğlum var. Biz doğduğundan beri Prof Saadet Arsana gidiyoruz ve cok memnunuz. Ankara tipta hoca kendisi ama biz özel muayenehanesine gidiyoruz. Gercekten alaninda cok iyi bir doktor.Çok tatlı bir insan ve en önemlisi cok sakinlestirici bir etkisi var. Malum insan yeni anne olunca panikleyecek bir dunya şey bulabiliyor:)) ben tavsiye ederim Saadet hocayı kesinlikle.

selam kızlar.32 günlük bir oğlum var.ankarada oğlumu sürekli götürebileceğim iyi bir çocuk doktoru arıyorum..subay evleri çocuk kliniği ve başkent hastanesini önerdiler ama bilemiyorum..sizden öneri bekliyorum.bu dr çok iyidir istediğin zaman ulaşılabilir dediğiniz özel doktor veya özel hastane önerilerinizi yazar mısınız?

ben doğumuda medicanada yaptım kızımıda hep kontrole oraya götürüyorum. doktorumuz icilay üstündağ. çok güleryüzlü çok tatlı bı doktor. biz çok memnunuz.

Konunun üzerinden uzun Zaman gecmis 44 günlük bebegim var 4 gündür kakasını yapmadı :( ankarada iyi bi doktor arıyorum yardım ederseniz cok sevinirim

Merhaba, bende kızımı pekuza götürüyorum. Çok kötü bir hastalığın ön tanısıyla hastane hastane sürünürken bu çocukta hiç bir şey yok eminim, hem hekim olarak normal buldum hemde öyle bir şey hissetmiyorum fakat alanı takibe devam etsin benim yok demem etik olmaz dedi. Ve dediği de çıktı. Hem hekim olarak çok iyi hemde hisleri kuvvetli kalbi temiz bir insan. Ayrıca muhtaçları da ücretsiz muayene ettiğini gördüm. Kısacası değerli bir insan değerli bir hekim...

Back
X