Çocuk Hastalıkları Çocuk endokrinoloji :/

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Kızım doğuştan hipotiroid ve hergun ilaç kullanıyor. Şu an 3 yaşına girmek üzere ve 2 ay önce Dr ilaç vermeyin 2 ay SONRA getirin dedi.. bugün 2 ay doldu ve doktorumuzun 18 marta kadar olmadığını öğrendik:KK43:( bulunduğum yerden 3 yerde var ve randevuları dopdolu... ne yapsak bilemedik 1 hafta geç mi gotursek Allah muhafaza korkuyoruz..unutmadan herkesle Hayırlı Kandiller..

Kızım doğuştan hipotiroid ve hergun ilaç kullanıyor. Şu an 3 yaşına girmek üzere ve 2 ay önce Dr ilaç vermeyin 2 ay SONRA getirin dedi.. bugün 2 ay doldu ve doktorumuzun 18 marta kadar olmadığını öğrendik:KK43:( bulunduğum yerden 3 yerde var ve randevuları dopdolu... ne yapsak bilemedik 1 hafta geç mi gotursek Allah muhafaza korkuyoruz..unutmadan herkesle Hayırlı Kandiller..
aynı şeyi yaşadım ve ailem istanbuldaydı ve istanbula gidiş tarihimi erkene çektim.çevre illerden bakabilirsiniz.özel hastanelerden bakabilirsiniz.özelllikle fakülteleri tavsiye ederim.

Ne olursa olsun Öncelikle en erken randevuyu alın elinizde bulunsun gitmeyecek olursanız iptal edersiniz..

Aynı doktorun takip etmesi önemli başka yere götürseniz bile ilk doktorunuza yine de gidin..

Bir hafta gecikirseniz Sanırım bir şeyler ters gidecek diye endişe ediyorsunuz.. çevre illere bakın arkadaşın dediği gibi.

Rabbim şifa versin

Ne olursa olsun Öncelikle en erken randevuyu alın elinizde bulunsun gitmeyecek olursanız iptal edersiniz..

Aynı doktorun takip etmesi önemli başka yere götürseniz bile ilk doktorunuza yine de gidin..

Bir hafta gecikirseniz Sanırım bir şeyler ters gidecek diye endişe ediyorsunuz.. çevre illere bakın arkadaşın dediği gibi.

Rabbim şifa versin
ben de kayılıyorum size ilk hekim takip etsin, randevusunu alsın.

bir de randevu harici devlet hastanelerine sabah erken gidilip sıraya girilip belirli sayıda sıra alınabiliyor.benim şehrimde uygulama bu şekilde.siz de hastaneyle görüşün böyle bir uygulama varsa şehrinizde bu şekilde sıra alabilirsiniz belki

Mhrs randevu sisteminden alıyorsanız telefon numaranızı kaydedin sisteme. Ben o ayarı nasıl yaptım bilmiyorum ama randevu bulamadığımda sistem uygun randevu olması halinde mesaj gönderilsin mi diye soruyor. Randevu açılınca mesaj geliyor, 15 dk aktif kalacak bir linkle. Linke tıklayıp randevu alabiliyorum.

Düzenli olarak gitmem gereken ama çok yoğun olduğu için sürekli dolu görünen doktoruma böyle randevu alıyorum genelde. Ertesi güne bile randevu düşürebilirsiniz böylece.

Benim oglumda da vardı hipotroidi doğum sonrası olduğunu düşünüyordu doktorumuz bizde 3 yaşına kadar kullandık ilacı sizin gibi 3 yaşında bir ay kadar bıraktı doktorumuz sonrasında TSH ve serbest T4 değerlerine bakıldı ve çok şükür TSH i 2 nin altında çıktı ve ilacı bıraktık 6 ay sonra tekrar gittik çok şükür bı sıkıntı yoktu.size tavsiyem normal bı hastaneye gidin ve tsh ve serbest T4 değerlerine baktirin.bu arada Kayseri'de profesör doktor selim Kurtoğlu var bu konuda uzman kapısına gelen hastalari asla geri çevirmez telefonla arasaniz kolayca ulaşırsınız ve mutlaka yardımcı olur isterseniz kan sonuçlarını ona danışabilirsiniz. Selim bey Kayseri Memorial Hastanesi'nde şu an.

Benim oglumda da vardı hipotroidi doğum sonrası olduğunu düşünüyordu doktorumuz bizde 3 yaşına kadar kullandık ilacı sizin gibi 3 yaşında bir ay kadar bıraktı doktorumuz sonrasında TSH ve serbest T4 değerlerine bakıldı ve çok şükür TSH i 2 nin altında çıktı ve ilacı bıraktık 6 ay sonra tekrar gittik çok şükür bı sıkıntı yoktu.size tavsiyem normal bı hastaneye gidin ve tsh ve serbest T4 değerlerine baktirin.bu arada Kayseri'de profesör doktor selim Kurtoğlu var bu konuda uzman kapısına gelen hastalari asla geri çevirmez telefonla arasaniz kolayca ulaşırsınız ve mutlaka yardımcı olur isterseniz kan sonuçlarını ona danışabilirsiniz. Selim bey Kayseri Memorial Hastanesi'nde şu an.
Özel hastanelerden bir tanesinde bu bölüm var diğer 2 yerden ise biri tıp fak.hasnesi dolu.. biz de şöyle yapacağız.. yarın 9.00 da çocuk doktorundan randevu aldım zaten Kendi doktorumuz da önce kan almaya gönderiyor..ona da durumumuzu anlatıp tahlil isteyeceğim.. sonuçlara göre de bir haftada bekleyip beklwyemeyecegimizi soracağım.... Rabbim şifa versin şu gecenin hürmetine inşa Allah...

Sonuçlar ..

Eklentiler

• IMG-20190308-WA0001~2.webp
    IMG-20190308-WA0001~2.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 83
Back
X