cocuk esirgeme yurdu

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar konularimdada bahsettigim uzre evde calisan biriyim.yalniz kaldigim icin depresyona giriyorum ve cocuk dusundugum icin gerekli ilaclari kullanamiyorum.bugun aklima birsey geldi.cocuk esirgeme yurtlarina gitsem haftanin 2gunu 3-5saat yavrularla ilgilensem boyle birseyi kabul ederlermi?lutfen akil verin.yorumlarinizi okuyacagim.tesekkurler...

Biz üniversitedeyken bir ders için ziyaret etmiştik. bildiğim kadarı ile ziyaret edebiliyorsunuz.

Tamam cok tesekkur ederim

ne demek rica ederim bir ara çok gittim haftalık ama sonra sonrası boşver insan vicdanen çok rahatsız oluyor herkese karşı öfkeli buldum kendını çocuk yapacağına git bi yavru al besle diye baktım olmuyor değişmiyor düzen bende ziyaretlerimi azalttım.

Canım bak, bunu sürekli yapman gerek ama. 1-2 sene ilgilenip, o çocuklar size alıştıktan sonra bırakamazsınız.

.

Sürekli gidecekseniz, onları beklentiye sokup sonra bir anda gitmemezlik etmeyecekseniz gidebilirsiniz. Ziyaretlere açık kurumlar. Ama çocuklar çok hassas bunu aklınızdan çıkarmayın. Anne diye üstünüze atlayacaklar sakın ağlamayın. Eğer kaldırabilecek psikolojideyseniz gidin lütfen.

ben bırakamadım ama arada yine giderim sadece rutin haftalık ziyaretlerimi azalttım

Ne güzel, keşke hepimiz sizin kadar duyarlı olsak.

Ben daha çok koruyucu annelik herkes için değil diye düşünüyorum. Gidip tüm çocuklara ilgili alka gösterilir, hediyeler alınabilir belli aralıklarla. Ama özellikle 1-2 çocuğun üzerine düşülüyor, onlar ara ara eve falan çıkartılıyorsa bu çocuklar asla bırakılamaz. İkinci kez terkedilmişlik duygusu yaşatmak çok kötü olur.

.

katılıyorum canım keşke daha çok vakit geçirsek bi yavruya yol yoldaş olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…