çocuk esirgemeden alnan çocuk

millet 2-3 yıl bekliyor siz buraya konu açtıktan 1 hafta sonra aldınız öyle mi? çok hızlıymış..

e süreç nasıl işledi peki? anlatırsan evlat edinmeyi düşünen insanlar da bilgilenmiş olur.

aldık cocugu tam istediğimi gbi de aldık 1 hafta işlemler yapıldı. Gecen hafta basladı işlemler. dün bitti getirdik cocugu. Odasınıda aldık dün ayrı odada acıorz. Herkes içindeki fesat düşünceleri dökmüş . görüyoruz bazı cocukları esirgemeden cıktıktan snra ne hallere geldiğini özellkle bnm bulundugum sehrdeki cocuklara yapılan herseyide biliyoruz. Bir çocuk bir hayat kurtardık.Burda sacma sapan dusuncelernızı kendınıze saklayın. Parasındada değiliz biz bu işin.

Siz sanirim koruyucu aile olarak basvurdunuz. Bu yuzden islemleriniz kisa surmustur. Ama yine de cok ama cok kisa olmus.Almaniz gereken egitimi aldiniz mi koruyucu aile olmak ile ilgili? Uslubunuz yuzunden cok cirkin bir tablo ciziyorsunuz. "tam istedigimiz gibi aldik" diyorsunuz. Bu ne demek petshop'tan hayvan almiyorsunuz ya?. Bu tavrinizi yasiniza veriyorum ama sizin koruyucu aile olarak sorumlulugunu aldiginiz cocuk her bakisinizi, her sozunuzu, her hareketinizi ornek alacak. Bu cocuklar "sicak bir yuva"dan ziyade duygusal gelisimlerini tamamlarken yanlarinda onlara yol gostericek birileri olsun diye koruyucu ailelere veriliyor. Yoksa zaten devlet onlara bir cati bir de karinlarini doyuracak yemegi zaten vermis durumda. Umarim bu manevi yukun ve sorumlulugun altindan kalkabilecek noktaya erisebilirsiniz.

kaç kere kafasına kaktığımızı gördün ? bence aptalca yorumlarınızı kendinize saklayın . Nasıl bi zihniyettesiniz be içiniz fesat sizin
ne görecem perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir söz var.
yazdıkların son derece kaba, üslubun çok ters, üstelik hakaret ediyorsun.
Allahım senin gibilerden korusun bütün muhtaç olanları, bi de ihtiyacım olsaydı kim bilir daha neler derdin

konu sahibinin kimliğininnn bulunup bu işlem engellenmeli
ne derece sağlıklı böyle bir aileye evlat vermek

bi de hala aldık tam da istediğimiz gibi aldık diyorsun..

ya pazardan 3 kilo domates mi alıyorsun nedir bu böyle?

nasıl ya bir haftada çocuk mu verdiler size ? bildiğim kadarıyla böyle birşey asla mümkün değil bir aileden falan mı aldınız çocuğu naptınız ?

nasıl ya bir haftada çocuk mu verdiler size ? bildiğim kadarıyla böyle birşey asla mümkün değil bir aileden falan mı aldınız çocuğu naptınız ?

bende şok oldum..

umarım gerekli araştırmalar yapılmıştır..bu üslup ve tavır da olan birinin koruyucu aile yapılması doğru mudur acaba? içimde garip bi his oluştu nedense..

bende şok oldum..

umarım gerekli araştırmalar yapılmıştır..bu üslup ve tavır da olan birinin koruyucu aile yapılması doğru mudur acaba? içimde garip bi his oluştu nedense..

inanmadım ben nedense. sosyal hizmetler kermes mi sanki isteyene hadi gelin alın size çocuk desinler sanki bir eşyadan bahseder gibi bir çocuktan bahseden birine ?

kör cahil aslina bakarsaniz en saf duygularla dusunecek olursam
yani bu olaya inanacak olursam
insallah o yavru kurtulur anne sicakligi aile sicakligi yasatirsiniz
Allah sizden razi olsun diyecegim
egitimine duygularina kimsesizligine care ve yardim olacaksaniz
Allah sizden bin kere razi olsun

fakat

1 haftada cocuk alinmaz yok yani alinamaz
1 haftada nasil arastirilir nasil hazirlik yapilirki kimsesiz bir cocugu almak icin?
bir kac gunluk bebeklere bile evlatlik edinmek isteyen aileler
kendin sorgulayip uzun bir zaman hazirlaniyor
siz 10 yasinda ergenlige bir kac senesi kalmis bir sabiyi bir haftada aldik
oda actik diyorsunuz
uslubunuz kaba, soguk geliyor
urktum acikcasi
bu kadar kolay olsa mazallah cok kotu niyetli insanlar bu isin pesine duser
onlarda alir buda bir felaket olur
Allah kimsesiz birakmasin yavrularimizi Allah tum bebekleri cocuklari
insanlarin kotu niyetinden esirgesin ;(((((

Konu hakkında bilgim yok ama üslubunuz çok kötü.

aldık cocugu tam istediğimi gbi de aldık 1 hafta işlemler yapıldı. Gecen hafta basladı işlemler. dün bitti getirdik cocugu. Odasınıda aldık dün ayrı odada acıorz. Herkes içindeki fesat düşünceleri dökmüş . görüyoruz bazı cocukları esirgemeden cıktıktan snra ne hallere geldiğini özellkle bnm bulundugum sehrdeki cocuklara yapılan herseyide biliyoruz. Bir çocuk bir hayat kurtardık.Burda sacma sapan dusuncelernızı kendınıze saklayın. Parasındada değiliz biz bu işin.

Bence inatlaşmak adına böyle yazdın.
İnanmadınız ama biz aldık işte demek için uyduruyorsun.

Aldık çocuğu-getirdik çocuğu filan çok tuhaf ifadeler.
Ancak bu kadar duygusuz,heyecansız yazılabilirdi.

Ben de evladı uzakta okuyan bir anneyim.
Annene bulduğun çözüme de hayret ettim zaten.

Bence inatlaşmak adına böyle yazdın.
İnanmadınız ama biz aldık işte demek için uyduruyorsun.

Aldık çocuğu-getirdik çocuğu filan çok tuhaf ifadeler.
Ancak bu kadar duygusuz,heyecansız yazılabilirdi.

Ben de evladı uzakta okuyan bir anneyim.
Annene bulduğun çözüme de hayret ettim zaten.

Boşverin Meleknaz Hanım gerçekten mide bulandırıcı bir üslubu var. Hiç cevap vermeyin derim kelimelerinize yazık etmeyin.

Bizde yedik...

Pazardan domates mi alıyorsun, bu kadar kolay mı?
Çocuğu istediğimiz gibi aldık diyor bir de...

prosedürler neden bukadar ağır dıye düşünürdüm eskıden ama böyle ınsanlarında evlat edınmek isteyceklerını düşünmemiştim çok haklılarmış

:)))
E ama almışlar yahu, domates pardon çocuk alınmış, konu kapatılabilir öyleyse

Back
X