- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bekar evlat edinemez koruyucu aile olabilirMerhaba çocuk evlat edinen var mı?
Kaç yaş oluyor? Zorlukları güzellikleri neler?
Şartları neler? Çalışırken zor oluyor mu?
Bekara da veriyorlar mı? Bilgisi olanlar yazabilir mi
Koruyucu aile olablrsnz ama aile şartlarıniz müsait olacak. Bunu bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlerden öğreneblrsnz. Ama çalışırken zor oluyor mu sorunuza takıldım.Merhaba çocuk evlat edinen var mı?
önceden çok zordu özellikle 0-12 aylık bebek , ama geçen izmirde ikamet eden arkadaşım bu konu için yetkililerle konuştu koruyucu aile olarak o kadar fazla çocuk varmış ki , özelllikle bebek tüylerim diken diken olmuştu. sizde yetkililerle iletişime geçin ama bu öyle kolay bir ŞEY DEĞİL. Kendinizi ölçün biçin tartın kimsenin vebalini girmeyinBekar evlat edinemez koruyucu aile olabilir
Bekar evlat edinemez koruyucu aile olabilir
Bekarsanız evlat edinemezsiniz.
Koruyucu aile olabilir misiniz bilmiyorum ama
önceden çok zordu özellikle 0-12 aylık bebek , ama geçen izmirde ikamet eden arkadaşım bu konu için yetkililerle konuştu koruyucu aile olarak o kadar fazla çocuk varmış ki , özelllikle bebek tüylerim diken diken olmuştu. sizde yetkililerle iletişime geçin ama bu öyle kolay bir ŞEY DEĞİL. Kendinizi ölçün biçin tartın kimsenin vebalini girmeyin
Koruyucu aile olablrsnz ama aile şartlarıniz müsait olacak. Bunu bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlerden öğreneblrsnz. Ama çalışırken zor oluyor mu sorunuza takıldım.
Bekar birinin başkasının çocuğuna bakması çok zor bence. Evlenmeden özgürlüğünüzün kisitlanmasi demek
yaşınız kaç,bekar olunca alınamıyor diye biliyorumÖzgürlük önemli değil artık...evlenemedim ve cocuk sahibi olmayı cok istemiştim ama olmadı hani evlenemeyince...bir cocugu yetiştirmek gelecek vermek istiyorum..
Merhaba çocuk evlat edinen var mı?
küçük bebklerde, süt izni vb izinler kullanabilirsiniz .Çalışırken söyle yani eş olmadıgı ve bakacak bir büyüğüm anne vs olmadıgı için
Çevremde 3 arkadaşım evlat edindi. Üçü de bekar. Koruyucu ailelikten bahsetmiyorum. Resmen evlat edindiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?