Çoçuk geldi.....ilgi gittiii

mrv2855

B(77.3)G(75.2)H(69)....hadi gulum yandan:))
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
7.248
7.677
248
34
Slm kızlar ben 3 yıllık ewlıyım nerdeyse
1 yasında kızım var eşim kızına cok düşkün ona sorarsan banada ole ama cocuknolduktan sonra makesef ilgi azaldı farkındayım
Zamnında cocuk yuzunden kavga ettıgımzde oldu laf dalası
Gece uykusuz kaldıgımdan dolayı hep sınırlı olmam agresıflıgım sureklıtsrtışmsmıza sebeb oldu
Bazı şeyleri hoşuma gıtmıyo bazı konularda ılk once aılesı daha sonra benn
Aslında cogunlukla bn ikinci plandayımm
Bir sene önce cok ii anlaşıyoduk ama şimdi bni sinir edıyoo kalbımı kırıyo
Yegnm geldı bugun dedıkı dayı siz kac yıllık ewlısınız 25 yıllık dedı kslbm kırıldı bu ne demk şimdi
Bndede hata war muhakkak
Sizden yardım ve öneri beklıyorum
Ne yapayımda eşim bana tekrar aşık olsun bana ılgısı cogalsınn
Yoksa ben cok dayanıksızım hemn gemılerı yakıyorumm hemde hemn belkıde cocuk okmasaydı boşanmıştık bıleee
Bana yardım edınn hanımlarr

25 yıllık demesi evet çok kırıcı...

ve burdan anlaşılıyor bıkkınlığı ...

üzülüyorum ya böyle konuları görünce ...hemde 3 yıllık bana göre hala taze bir evlilik....

Canim erkekler dir dir sevmez..biraz pohpohlanmak ister..sevilmek ister..gece oldumu yataginda cilveli kadin ister..biraz ilgi goster..canim askim sen benim herseyimsin falan de..gece guzel seksi gecelikler giy..ona erkek oldugunu hissettir..bak bakalim yeni evli gibiyiz demezse :))

konu sahıbı arkadasım erkeklerın genelınde anlattıgın konu mevcut bebekten once ve snra dıe hayatımı ıkıye ayırdım bunun bıze karsı ılgısızlıkle alakası oldugunu dusunmuyorum ben ...aılelerın doldurusuna gelmelerı bızım onlara bır evlat vermıs olmamız onların kulu kolesı olacagımızı dusunuyolar heralde anlam veremıyorum bu kadın avucumun ıcınde artıık ne yapsam katlanır hesabındalar bende bole oldugunu dunuyorum anlayıslı kıbar saygılı kocam gıttı yerıne canavar geldı tanıyamıyorum oglum 21 aylık su anda 21 aylıdr evlılıgımız sallantılı hatta bıtme noktasında sebeplerı karman corman ama ...

sana karsı bı terbıyesızlıgı yoksa durumu duzeltmeye bak

yahu şu benzer yazıları her okuduğumda tamam yapayım diyorum. sonra unutuyorum. baazende yapmaya niyetleniyorum kırıcı bi davranıştan sonra içimden gelmiyor.... hep şu erkekler başlatıyor soğumayı aslında

canım hayat çok kısa gereksiz şeylere takılıp keyfini kaçırma kızınla kocanla mutlu olmaya bak kocana ikinizide çok seviyor çocukluk yapma huzur satın alınmıyor olanıda kaybetme
bir ömür boyu mutlu huzurlu yuvanız olsun inşallah
size kucak dolusu sevgiler

fikrine bayıldım harikasın mutluluk aslında çok zor ve uzaklarda değil..............

Son düzenleme:

herşeyi unutursan yaparsın bırak hanımlıkta, büyüklükte sende kalsın eşler arasına kimse giremez (sen izin vermediğin sürece)

Erkekler bayanlar kadar ince düşünmüyor pat diye ağzına geleni söylüyor bunu kabullenmek lazım ... Sonuçta ikinize ait bebeğinize ilgisi var eşinizin dışarıdan başka bir varlığa değil bunu bu kadar sorun etmeyin hatta umursamayın bile... Gereksiz alınganlıklar dan ve tartışmalardan uzak durun ve hatta umursamayın ki eşinizi afallatın... Tartışmalara girmeyin ve kendinize çeki düzen verin zamanla eşinizin ilgisi size yönelir zaten erkekler hep böyledir kaçan kovalanır hesabı zoru oynayın ki vazgeçilmez olun...

çocuktan sonra seninde eşine ilgin azalmıştır
dogal olarak eşinin sana olan ilgiside azaldı
bunun için yapacak şeyse çocuga uyku düzeni oluşturmak
mesala akşam akşam degil her akşam
9da yatsın sonrası eşinizle size kalsın
gündüz zaten önemli degil
adam çogunlukla işte oluyor
9 a kadar napacaksınız eşiniz işten erken geliyorsa
siz sofrayı hazırlayana kadar çocugunuzla ilgilensin
siz sofrayı toplarkende
sonra ikiniz beraber ilgilenin
biz böyle yapmadımız zaman kızım gece oynamak için kalkar
yani yatana kadar çocuk size ve babasına doysun
sonra iyice karnını doyurup yatırın
gece size kalsın

Arkadaslar yorumlarınızı için teşekkür ederimm
Ewet bnmde ona ilgim acaldı ister istememz ama onu cok sewıyorum basta beni cok sewıyodu cok ılgılendı bnmle nr bilim şımarttı ben ona dıyodum alıştırma bnı dıye şimdi yok
Aslında kötü bi huyuda yokk
Bn biraz sinirliyim cocuktan sonra oldu
Onada bazen cok yuklendım sürekli aglamamdan yakınmm dan bıktı heralde
Bnı tanıdıgında cıvıl cıvıl bırıydımm
Hanm sesımı bıle yukseltmezdımm
Arkadasımın bırıde sexy gecelık gıy falan demiş cok gusel fikir ama eşimin bni gece kuşu gibi gormesinden
korkuyorum
Yani gecelerini süsleyım olduuu ben manewi duygularla beslenmek istıyorum bırazda
Offf vs vs vssssss
Bnde bılmıyorummm

Canım hepimizin hayatında oluyor böyle gelgitler
Kızım doğdu doğalı bana da eşim ilgisiz geliyor
Eşlerin sevgisi azalıyor gibi geliyor
Belki de biz paylaşamıyoruz kızımızla

Çocuk Çiftleri Birbirine Bağlamak Yerine Ara Açıcı Oluyor Nedense

aynı şey bizdede oldu önceden beni civcivim diye severdi simdi kızıma civcivim diyor bende onlara bakıyorum

Valla kımı kıskanım ki kızımımı )
Bizde suç birazda galibaa
Dogumdan sonra kılo aldık eskısı gıbı kndmze bakamıyoruzzz
İlgi cekmemiZ lazımm

Kızlar bana bi gaz geldi gecen alsam cocugu erkenden yatırdım güzel bi yemek hazırladım eşim geldi yemegimixi yedık vr ona bu sıkıntımı soyledım hemde sakin sakin ilk önce konusma tartışmaya gıder boşwer canm ne gusel yedık içtik bozmayalım dedi
Bende ole olmıcanı medenice sorularımı sorcagımı soledimm
Basladık konuşmaya neyse
Canm dedım sen 1 sene önce bana daha ilgiliydin daha sık yemege gıderdık
Sen beni sureklı gusel sozlerinle sewerdin
Ne bilim kahvaltı hazırlardın süpriz yapardın
Bana ilgin azaldı artık beni eskisi gibi sewmiyor kıymet wermıyorsun gıbıme geliyo dedimm
Bi defada kavga etmiştik kızlar kızmın yanında bagırdımm ama nasıl kızım cok korktu eşimde sinirlenip çenemi sıkmıştı gerçi onun özürünü defalarca diledi ama cok kızmıştım onu soylefım sen bana bagırmazdın bıle dedım bu hareketı yaptın dedım
İştr konuştuk falann bayagı
Eşime mantıklı bi açıklama istedimmm
Sen bunların cvbınmı istıyodun dedi ewet dedimm ama kalbim basladı çarpıntıyaa hemn aklıma karı kız işi geldi neyse
Dedıkı
Çeneni sıktıgım zamn kızımı cok korkuttun sanna defalarca soledım küçücük sabinin yanında bagırma aklı gîder diye sinirlndm yawrumu o halde görünce dedi istemeden ve sonradan cok pişman oldugum bi şeydi dedi
Yine özürdiliyorumm rabbimdende aff diledim dedi sen bana emanetsin bunun farkındayım ama insanz hata yaptım dedi
İlgisizlik diye bişi yok canm bnm dedi sadece ikimzde zamanımızn cogunu kızmızla geçiriyoruz dedi ona göre ayarlamk zorundayız dedı herzamn seni yemege göturemedim ama istediginn zamn götürdüm biliyosun dedi
Süpriz yspıyodum ewet ama aksama kadar aklımda hep yawrum war işim bitsede ewime kawussam diyorum inan aklıma gelmiyo senn bu kadar kırılacagını düşünememişim dedi
Ona bakarsak sende ilgisizlştin o zamn dedi ahaaaaaaaaa
Özenli sofralar kursrdın
Kekler pastalar yapardın her aksamm
Film alırdın izlerdikk
Seninde gece cok süprizn ))))
Olurdu
Şimdi yanmda bıle yatmıyosun canm dedı
Hemn bı olayı kawgaya cewırıyosun işin sonunda senle ewlnmesseydım keske dedıgınde oluyo boşancam senden dedıgınde oluyo o zamn ben bapimm dedii VE COK HAKLI
kızlarr uzattım ama bnm sorunm kendımdeymiş ben gercekten dogumdan sonra heralde dengm bozuldu meger düşünce ne cok hata yapmışım o gece gecere yarısına kadar düşündmm kendimi toplamaya ve sakin olmaya karar werdimm
Bnde buraya dert diye ne yazmışımm
Allhms şükürler olsunn bni anlayan bi eşim war buradaki konuları okudukca aılemin kıymetini anlıyorum ve sakınliğe dawet edıyorumm
Keskin sirke küpüne zarar werirmiş gercektenn
Neyse kızlar hakkınızı helal edinn cookk uzun oldu ama yazdıklarımdan bişi cıkarmanzı istedimm

bazı insanların çocuğu olduktan sonra
ön planda hep eşi ve çocuğu olur
ama senin eşin için geçerli değil sanırım.

aynı insana 2 kere aşık olunmaz bence, eşinin bağlılığı demek ki baştan beri azmış sana
yoksa çocuktan sonra
sana tamamen bağlanması gerekıyordu

bu arada, umarım eski haline dönmez
sorununuz hallolduğuna sevındım.

Son düzenleme:
çocuk olunca her iki tarafta özellikle kadın kocasını 2, planaa atıyor. ben öyleyim en azından. ne bileyim o güzel kokulu melekle uyumak sürekli sarılıp sıkıştıran 2 metrelik 130 kiloluk bi adamdan iyi geliyor valla bazen okuyorum ilgisizlikten kocası kaçanlar falan düşünüyorum valla kızımla oğlum yanımda olsun benim adam nereye giderse gitsin diyorum. evlet bambaşka bişey... eşte öyle ama evlet daha bi başka. ama size bişey söyleyeyeimmi inanın ben ilgisizleştikçe onun ilgisi sevgisi dahada yoğunlaşıyor. demek gerçekten kaçan kovalanıyomuş.

Kızlar eşim çok sabırlıdır
Ama ben cok zor bi dogum yaptım ve ne sabrım ne bişeyim kalmıştı geecekten şimdi şimdi bazı şeylerin farkına varıyorum
Herseye sinirlenıyorm ve cok dırdırcıyım
Tartışmalarımzn aonunda surekli cocuk olmasa basını bile beklmzdm dediğim çok oldu
Gerçekten bnun farkına su bi kaç gün içinde vardımm bnm hatam çok oldu
Eşimde psikokojik sorunumu farketmiş olmalı ki kuzımıza yogunlastı iiiiki bna yoğunlasmamışş
Empati kuruyorumda kızlar bna sinirli öfkeli ve sürekli bısancam dese napardımm
Eşimi cok sewıyorummm ama melegimi daha cookkkkk))))))))

Valla ben sizlerden çok büyük olduğum için böyle dertler gerçekten dertmiş gibi gelmiyor.

Çocuğuna aşık, onunla süper ilgilenen bir baba benim için dünyanın en seksi erkeğidir. Çocuğunla ilgilensin varsın bizim parmaklarımız bile birbirine değmesin.

O çocuk dünyaya kendi isteğiyle gelmiyor dolayısıyla ilginin sevginin en büyüğünü o hakediyor diye düşünürüm.

Sağlam temelli bir sevgide ise evlilik asla çocukla ilgisizliği boğulmaz. Yani taraflar öyle hissetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…