Canim erkekler dir dir sevmez..biraz pohpohlanmak ister..sevilmek ister..gece oldumu yataginda cilveli kadin ister..biraz ilgi goster..canim askim sen benim herseyimsin falan de..gece guzel seksi gecelikler giy..ona erkek oldugunu hissettir..bak bakalim yeni evli gibiyiz demezse :))
canım hayat çok kısa gereksiz şeylere takılıp keyfini kaçırma kızınla kocanla mutlu olmaya bak kocana ikinizide çok seviyor çocukluk yapma huzur satın alınmıyor olanıda kaybetmeSlm kızlar ben 3 yıllık ewlıyım nerdeyse
1 yasında kızım var eşim kızına cok düşkün ona sorarsan banada ole ama cocuknolduktan sonra makesef ilgi azaldı farkındayım
Zamnında cocuk yuzunden kavga ettıgımzde oldu laf dalası
Gece uykusuz kaldıgımdan dolayı hep sınırlı olmam agresıflıgım sureklıtsrtışmsmıza sebeb oldu
Bazı şeyleri hoşuma gıtmıyo bazı konularda ılk once aılesı daha sonra benn
Aslında cogunlukla bn ikinci plandayımm
Bir sene önce cok ii anlaşıyoduk ama şimdi bni sinir edıyoo kalbımı kırıyo
Yegnm geldı bugun dedıkı dayı siz kac yıllık ewlısınız 25 yıllık dedı kslbm kırıldı bu ne demk şimdi
Bndede hata war muhakkak
Sizden yardım ve öneri beklıyorum
Ne yapayımda eşim bana tekrar aşık olsun bana ılgısı cogalsınn
Yoksa ben cok dayanıksızım hemn gemılerı yakıyorumm hemde hemn belkıde cocuk okmasaydı boşanmıştık bıleee
Bana yardım edınn hanımlarr
fikrine bayıldım harikasın mutluluk aslında çok zor ve uzaklarda değil..............Canim erkekler dir dir sevmez..biraz pohpohlanmak ister..sevilmek ister..gece oldumu yataginda cilveli kadin ister..biraz ilgi goster..canim askim sen benim herseyimsin falan de..gece guzel seksi gecelikler giy..ona erkek oldugunu hissettir..bak bakalim yeni evli gibiyiz demezse :))
yahu şu benzer yazıları her okuduğumda tamam yapayım diyorum. sonra unutuyorum. baazende yapmaya niyetleniyorum kırıcı bi davranıştan sonra içimden gelmiyor.... hep şu erkekler başlatıyor soğumayı aslında
Slm kızlar ben 3 yıllık ewlıyım nerdeyse
1 yasında kızım var eşim kızına cok düşkün ona sorarsan banada ole ama cocuknolduktan sonra makesef ilgi azaldı farkındayım
Zamnında cocuk yuzunden kavga ettıgımzde oldu laf dalası
Gece uykusuz kaldıgımdan dolayı hep sınırlı olmam agresıflıgım sureklıtsrtışmsmıza sebeb oldu
Bazı şeyleri hoşuma gıtmıyo bazı konularda ılk once aılesı daha sonra benn
Aslında cogunlukla bn ikinci plandayımm
Bir sene önce cok ii anlaşıyoduk ama şimdi bni sinir edıyoo kalbımı kırıyo
Yegnm geldı bugun dedıkı dayı siz kac yıllık ewlısınız 25 yıllık dedı kslbm kırıldı bu ne demk şimdi
Bndede hata war muhakkak
Sizden yardım ve öneri beklıyorum
Ne yapayımda eşim bana tekrar aşık olsun bana ılgısı cogalsınn
Yoksa ben cok dayanıksızım hemn gemılerı yakıyorumm hemde hemn belkıde cocuk okmasaydı boşanmıştık bıleee
Bana yardım edınn hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?