Çocuk Gelinlerin Nedeni..

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.029
214.089
1.423
60
Diyanet İşler Başkanı Görmez, imam nikahının resmi olmaması nedeniyle toplumda çocuk gelin olaylarının yaşandığını iddia etti.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez CNN Türk ekranlarında yayınlanan Başka Şeyler adlı programa katıldı. Mehmet Görmez yayın sırasında Validebağ Korusu’nda yapılmak istenen inşaat ve ona karşı eylem yapanlar konusunu da değerlendirdi. Görmez ağaç kesilmesin diyenler din düşmanı değildir diyerek şöyle devam etti:

“Ağaçlar kesilmesin isteyen din düşmanı değildir. Cami yapılmasını isteyen yeşil düşmanı değildir. Tabiat sevgisi ile Allah sevgisi karşı karşıya getirilmememeli. Tabiat müslümandır. Belediyeden ilk günden itibaren bilgi alıyorum. Caminin yapılacağı yerde yeşillik yok. Ama müştemilatının yapılacağı yerde bir takım yeşillikler var. Ama caminin devamı içeri girecek diyorsak niyet okuma başlar orada. Başka birikmiş öfkeler var demektir. Bunları yapmamalıyız.”

Yurtdışında resmi nikah kıymanın zorluklarıyla ilgili konuşan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, zaman zaman nikah için kiliseye gitmek zorunda kalan çiftlerin dahi olduğunu öne sürdü. Mehmet Görmez, nikahın imamla yapılırsa daha kolay olacağını ifade etti. Türkiye’de de pek çok Türk’ün resmi nikahın ardından imam aradığını kaydeden Görmez, resmiyete bağlanmayan imam nikahından pek çok ard niyetli kişinin faydalandığını iddia etti. İmam nikahının resmi olmamasının, başta çocuk gelinler olmak üzere pek çok kötü olayın sebebi olduğunu öne süren Görmez sözlerine şöyle devam etti:

Dünyanın bir çok yerinde dini nikah aynı zamanda resmi nikah. Artık bizim de tüm önyargıları bir tarafa bırakarak biz de artık bu konuda dönüş yapmalıyız diye düşünüyorum..

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/cocuk-gelinlerin-nedeni-resmi-nikahmis-637821

Yaşı küçük çocuklara imam nikahı adı altında tecavüzü meşrulaştırmanın en kolay yolu bu herhalde..
İmam nikahının yasal kıyılması..
Tabi canım hemen tez uygulansın...
evet resmileşsinde daha fazla çocuk gelinler olsun:KK62:

tam da saçmalık nedir bu yaaa..bu saçmalığı düşünen yine erkeklerdir..yasalaşması için bayanlardan oyy alsınlar kim kabl eder bakalım erkekler %100 isterde :KK62:

El altından imam nikahı yapılacağına "resmi" imam nikahı yapılsın kabul.böylece 18 yaş altına" imam" nikahı diye adlandırılıp tecavüzün önüne geçilmesi mümkünse oda kabul.
müslüman toplumuz genel olarak ve hepimiz dini nikahı zorunluluk olarak görüyoruz.
ama adını "gelin" koyup olayı yumuşatarak koca adamlar ki aralarında imamlarda var küçücük kızlara tecavüz ediyor adınıda "ben onunla evlendim " diyor.
aile onaylı tacavüz legalleşiyor böylece.

tam da saçmalık nedir bu yaaa..bu saçmalığı düşünen yine erkeklerdir..yasalaşması için bayanlardan oyy alsınlar kim kabl eder bakalım erkekler %100 isterde :KK62:

Pedofili olan çok nasılsa,istedikleri gibi bir yasa olur..
Nasıl bir zemin hazırlıyorlar buna,adınada resmi diyorlar..
Allah belalarını versin bunların...

El altından imam nikahı yapılacağına "resmi" imam nikahı yapılsın kabul.böylece 18 yaş altına" imam" nikahı diye adlandırılıp tecavüzün önüne geçilmesi mümkünse oda kabul.
müslüman toplumuz genel olarak ve hepimiz dini nikahı zorunluluk olarak görüyoruz.
ama adını "gelin" koyup olayı yumuşatarak koca adamlar ki aralarında imamlarda var küçücük kızlara tecavüz ediyor adınıda "ben onunla evlendim " diyor.
aile onaylı tacavüz legalleşiyor böylece.

Resmi imam nikahı olamaz,bizler buna karşı çıkarızda,evlatlarını bilerek koca adamlara resmen satan ailelere ne diyeceğiz..

Resmi imam nikahı olamaz,bizler buna karşı çıkarızda,evlatlarını bilerek koca adamlara resmen satan ailelere ne diyeceğiz..

aslında ne deneceğini yazarım da site kurallarına aykırı :KK62:
yine herşey kadında bitiyor.kadın çocuğu yetiştirirken erkek kız ayırmayacak.insan gibi yetiştirip anlatacak durumu.bu forumda bile o kadar çok okudum ki erkek çocuk takıntısını.
hala TVlerde "kız doğurdu" diye karısına laf atan adamların karşına çıkıp "eyy erkekler bebeğin cinsiyetini siz belirlersiniz" denmiyor ya .yuhhh olsun hepsine.

aslında ne deneceğini yazarım da site kurallarına aykırı :KK62:
yine herşey kadında bitiyor.kadın çocuğu yetiştirirken erkek kız ayırmayacak.insan gibi yetiştirip anlatacak durumu.bu forumda bile o kadar çok okudum ki erkek çocuk takıntısını.
hala TVlerde "kız doğurdu" diye karısına laf atan adamların karşına çıkıp "eyy erkekler bebeğin cinsiyetini siz belirlersiniz" denmiyor ya .yuhhh olsun hepsine.

Bilinçli kesim çocuğunu iyi yetiştirirde,ya diğerleri ne yapacak.
Ailelerinden ne gördülerse aynını yapıyorlar işte.
Cinsiyet olayını hala kadının suratına vuran öküzler var,istediğimix kadar bunu söylesek yinede kabul etmeyen kesim vardır diye düşünüyorum..

Bilinçli kesim çocuğunu iyi yetiştirirde,ya diğerleri ne yapacak.
Ailelerinden ne gördülerse aynını yapıyorlar işte.
Cinsiyet olayını hala kadının suratına vuran öküzler var,istediğimix kadar bunu söylesek yinede kabul etmeyen kesim vardır diye düşünüyorum..

siteye yazsam kaç kişi bebek cinsiyetinin erkekten geldiğini bilir ?
benim kocişim de kocişim toplumunda kaynana erkek annesi olduğu için bir havalarda ...Bilinçli kesim diğerlerine öğretsin.TV lere yazılar yazdım email attım bu konu ile ilgili hiç tınmadılar beni neden uyarmıyorsunuz diye.tabii ki raytinge aykırı.

siteye yazsam kaç kişi bebek cinsiyetinin erkekten geldiğini bilir ?
benim kocişim de kocişim toplumunda kaynana erkek annesi olduğu için bir havalarda ...Bilinçli kesim diğerlerine öğretsin.TV lere yazılar yazdım email attım bu konu ile ilgili hiç tınmadılar beni neden uyarmıyorsunuz diye.tabii ki raytinge aykırı.

Çoğubilmez herhalde,bu toplumda erkek egemenliği oldukça bunlar asla ve asla bitmez..
Olanda cahil kalan kadınımıza olur..

Ben bir şansımı deneyim.konu açayım.belki 3-5 kişi öğrenir en azından içim rahatlar :)

Milli içkimiz neydi,ondan içiyor kafa gidiyor bunların
bırak abla ya..olacak iş değil her gün bir saçma fikir öme sürüyorlar...erkeklerin canına minnet..Yaşar nuri hoca bile imam nikahı da kabul edilebilmeli demişt...ikinci eş olarak..:KK12:kadınlarda ikinci eşi alsın ozaman...

Back
X