Çocuk hakkında yapılan yorumlar

İki konunuzdan biri görümceniz, ben de görümceyim ve görümcem var sizin gibisine denk gelmedim daha evlerden uzak. Yok görümcenizi görmeyi istemiyormuşsunuz da , yok görümcenizin damat aday adayı yokmuş da , yok eşinizle el ele diz dizelermiş de. Sorun eşinizin size davraniş ve tutumlarında, burda çıkmış görümceniz hakkında durmadan dedikodu yapıyorsunuz. Bir de ondan dinlemek lazım nasıl bir tipsiniz
Sen görümcem misin yoksa ahhahah evet ondan başka derdimi tasam yok çünkü Allah’a şükür, kimseye durup dururken takmam, ilk yorumunuzdan belli nasıl bir karaktere sahip olduğunuz, hadi ya hadi hadi hadi

Dün kayınvalidemin arkadaş grubuyla görüştük, ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye sordular daha erken ya, ileride inşallah falan dedim görümcem de zaten düşünmeyin ben evlenmeden dedi bilmiyorum belki espri yaptı kendince ama ne zaman bu konular açılsa her seferinde daha erken falan diyor gayet ciddi bir şekilde(ki samimiyetimiz yok), ona söz hakkı düşmüyor fikrini de soran yok zaten. Canımı sıkıyor bu durum. Kayınvalidem de şu yazı bi geçirin de falan dedi. Kayınvalidemin ki bir nebze, hani ben erken dediğim için ona istinaen tatil vs. planlarımız falan var onu düşünerek demiş olabilir diye düşünüyorum. Ama ikisinin daha doğrusu hiç kimsenin bu konuda yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Sizce haklı mıyım?
Tabiki haklısın hayatım hayat senin kocayla evli olan sensin tabiki kayınvalidenin bu konuya yorum yapma hakkı var ama bu burda biter ileri gidemez🌸🌸 sen kendini hazır hissedince yaparsın anne olucak olan sensin sevgiler 💪🏼💪🏼 (3 çocuğum var hepsini de çok seviyorum 💗💗)

Boyle her agizdan cikana bozulacaksaniz o zaman hiç cocuk konusunda kimseye agzini actirmayin, siz de erken geç diye bilgi vermeyin.
Hayatım çocuğu kendisi büyütücüek kayınvalidesi bir yere kadar keşke herkes her şeye burnunu sokmasa 💗💗 sevgiler 🌸🌸

Isınıze gelmeyince nasıl da laubali mahalle agzı ortaya cıkıyor siz önce siz demeyi öğrenin sonra burda millete laf yetiştirin, hadi size bol dedikodular görümcenize de Allah yardım etsin günahını hafifletiyorsunuz arkasından konusarak bol 😹

Cocuk her daim konusulur da "ben evlenmeden dusunmeyin" sacma olmus.
Sanki evlenecegine dair bir teminat var elinde.. :)
Sakaysa da hos degil ayrica.
Ama bunlar oluyor genelde..Es dost,hisim akraba,tanidik az tanidik surekli bir sorgu sual yapar cocuk hakkinda :)
Katılıyorum sana canım sonuna kadarrr🌸🌸 sevgiler 💗💗

Isınıze gelmeyince nasıl da laubali mahalle agzı ortaya cıkıyor siz önce siz demeyi öğrenin sonra burda millete laf yetiştirin, hadi size bol dedikodular görümcenize de Allah yardım etsin günahını hafifletiyorsunuz arkasından konusarak bol 😹
Evet “senin” gibilere siz demem ben canım ya 😄

Back
X