Çocuk Hastalıkları Cocuk hastaligi acillll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nesli1112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
103
29
48
32
Arkadaslar merhaba
Benim 8 aylik yegenim verem aşisi vurulduktan sonra asi yerinde kabuk baglayan bir yara olustu normaldr die bekledik ama yara git gide kotulesti uzerinde sanki minik minik cakil taslarina benzeyen yesilimsi sert bir yara ardindan hastaneye gotrdgmzde hic birsey anlayamadi hic bir doktor en sonunda gaziantep universite hastanesi deri tüberkülosu teshisi koydu ve boyle bir haslalikla ilk kez karsilastiklarini soylediler ve tedavisine bir turlu karar verilmedi onun disinda butun ozel hastanelere goturduk ve hepsi ayni seyi soyledi milyonda 0.01 gorulen bir hastalikmis.buraya yazdim cunku allah hic kimsenin evladina hastalik kotu bir olay yasatmasin ama belki basina gelmis olan ve tedaviyle guzel bir sonuca ulasmis birileri vardir diye eger bu konu hakkinda bilginiz varsa esiniz dostunz bir yakininz yada kendinz bize yardimci olun cunku suan hangi ilde nerde bunu. Tedavisi varsa gidicez tabi simdi onfelik olarak istanbula goturucez eger ki ordanda bir sonuc alamazsak baska ilde nerde varsa goturucez bebegimizi.simdiden tesekkur ederim

İlk defa duyuyorum
Mübarek cuma cümlesiyle beraber rabbim Ya Şafi isminin hürmetine şifa versin

geçmiş olsun... Allah şifa versin...

normal verem gibi tedavisi olduğu yazıyor nette. aşının tehlikeleri de var demek ki.

bir kaç doktora daha danışıp tedaviye hemen başlayın. doktor sitelerine de yazmayı unutmayın.

Aşıya sebep olmuş bence de.

Cilt hastalığı mı, yoksa verem olarak mı tedavi ediliyor bilmiyorum ama kalacak yeriniz varsa Ankara'yı da düşünün. Bilkent Atatürk , Hacettepe çok iyi hastaneler, iyi doktorlar var. Çocuğa burdaki hocalar bir baksın bence.

Gecmis olsun ,verem asisindan sonra kolda kabuk baglama olabiliyor ama demek daha ileri boyuta varmis allah acil sifa versin asm ye gidin sorun ,bozuk asi boyle bir etki yapar mi bilemedim danismakta fayda var

Tadavisi verem gibiymis fakat bir bebegin bunyesi o ilaclari kaldirmazmis o yuzden bu durumu dahada zorlastiriyor

çok geçmiş olsun çok üzücü allah şifasını versin tez vakitte küçüğün

Geçmiş olsun

Istanbul da çocuk hastanesi vardı cerrahpaşanın galiba

İstanbuldakiler daha iyi bilir
Evet oyle dediler muhtemelen yarin cerrahpasaya goturucez yani buradaki doktrlar birazda hastalik ilk kez goruldu die inceleme derdindeler kullancaklari ilaclarin kesin bir sonucu olup olmadgnida bilmeden hareket ediolar

Gecmis olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir minik

Çok geçmiş olsun
Istanbul Cerrahpaşa, çapa ve kanuni hastaneleri gerçekten iyidir. Bebeğinizi buraya getirirseniz mutlaka bu 3 hastaneden birini tercih edin. Ok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Allah şifa versin. Şaşırdım. Bizimde yaptırdıktan 1 ay sonra şişti öyle kaldı. Korktum ya şimdi

Allah şifa versin. Şaşırdım. Bizimde yaptırdıktan 1 ay sonra şişti öyle kaldı. Korktum ya şimdi
Suan hala sis ise uzerine dusun bence bizim sislikle basladi simdi kabuk ve kac aydir boyle yara biz pek ustne dusmedik diyebilirim doktorlarda oyle gecer deyip gondrdiler o yuzden simdi bu uzuntuyu yasiyoruz gunlerdir

Suan hala sis ise uzerine dusun bence bizim sislikle basladi simdi kabuk ve kac aydir boyle yara biz pek ustne dusmedik diyebilirim doktorlarda oyle gecer deyip gondrdiler o yuzden simdi bu uzuntuyu yasiyoruz gunlerdir

Çok çok geçmiş olsun canım...
Allah acil şifa versin minik kuzuya...
Verem aşısı yara olup kabuk bağlar sonra atar iyileşir o yüzden izi kalır demişlerdi...
Şükür biz de sadece hafif kızalıklık oldu geçti...
Okuyunca çok şaşırdım..
Araştırma hastaneleri evet belki iyi olabilir ama araştırma uğruna yapmadıkları yok...
Bebeği daha iyi bir hastaneye götürün...

Şu an ne durumdasınız gitti mi hastaneye yavrucak?

Suan istanbuldalar fakat doktorlarin toplanip bi karar vermeleri beklenio nasil bir yol izleyeceklerine dair bakalim bizde bulduklari tedavinin kesin sonuc vermesi icin dua ediyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…